Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Asi mate všichni pravdu, moc to hrotimje to sice pro mě těžký se smířit, ze zrovna s ni stráví manžel víkend ale musím to zkousnout… jenom otázka, řekli by jste to i přesto manželovi, ze vás to trapi nebo to v sobě dusili a nechali to být?
Myslím, že by to poznal i bez rikani.
@Anonymní píše:
@Magical-eyes tak jsem mu nakonec nic neřekla. Já si svůj problém uvědomuji, ale jak s tím bojovatnebo jak to vyřešit?
Najdi si kamaráda, nesed doma
Tobě vadí, že na firemní akci bude ženská, která ve firmě pracuje? Kdyby tě s ní chtěl manžel podvádět, nebude to dělat takhle okatě a nezabrání tomu ani to, kdyby tam nejela
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla bych se poradits manželem jsme spolu už 20 let ale stále nám to klape. Problém je trochu v moji žárlivosti. Před 3 lety nastoupila k nim do práce kolegyně která me z prvu nevadila ale potom jsem viděla nějaké fotky z jejich akci a zacla jsem ji nesnaset. Pokaždé ona vedle mého manžela a tak nějak spolu dělali blbosti když už byly pripity. Manžel jezdí 2× do roka s firmou na víkend na firemní kola na které naštěstí ta kolegyně nejezdi jelikož se tam s těmi lidmi moc nezná a najednou tam ted jede
samozřejmě iniciativa zřejmě manželova aby jela. Když se manžel prokecl ze tam bude i ona tak já jsem od té chvíle úplně hrozné smutná, brecim a vůbec nevím jak to zvládnu
Tak asi záleží, jestli jsi žárlivá obecně.
Jestli jsi s manželem 20 let a nikdy jsi nežárlila až teď poprvé na tuto, tak ti asi bliká kontrolka a má proč. Intuice je někdy hodně silná. Ty sama asi vidíš, že manžel o ní mluví jinak než je běžné, že se třeba chová jinak atd.
Pokud žárlíš celý život, tak je to jiná a je to ve tvé hlavě.
Každopádně ani v prvním ani ve druhém případě nemáš moc šancí s tím něco dělat.
@Magical-eyes no vyloženě ze by naše manželství ohrožovala to asi ne ale když je s manželem na nějaké firemní akci tak tam spolu dělají kraviny a ona je skoro celou dobu u nej, sedí vedle nej… takže mě proste vadí, ze se na nej lepí
a teď se ještě prifarila na akci na kterou nikdy dřív nejezdila.
@Anonymní píše:
@Magical-eyes no vyloženě ze by naše manželství ohrožovala to asi ne ale když je s manželem na nějaké firemní akci tak tam spolu dělají kraviny a ona je skoro celou dobu u nej, sedí vedle nej… takže mě proste vadí, ze se na nej lepía teď se ještě prifarila na akci na kterou nikdy dřív nejezdila.
Jenže člověka nemůžeš vlastnit… I když je to manžel… Žárlíš na ní, protože je s ní zábava a ty se cítíš nejistá a manželovi nevěříš, že nepodlehne… Tak zkus na sobě zapracovat, aby neměl důvod podléhat…
@Magical-eyes píše:
Jenže člověka nemůžeš vlastnit… I když je to manžel… Žárlíš na ní, protože je s ní zábava a ty se cítíš nejistá a manželovi nevěříš, že nepodlehne… Tak zkus na sobě zapracovat, aby neměl důvod podléhat…
po dvaceti letech? Smesne
@Venetia píše:
po dvaceti letech? Smesne
Tak třeba pro tebe jo, ale každý to nemá jako ty ![]()
@Magical-eyes a vám by takováto kolegyně v blízkosti vašeho manžela nevadila
asi mám i strach proste, ze spolu budou přes noc. Nějak se nemůžu zbavit špatného pocitu z toho.
@Anonymní píše:
@Magical-eyes a vám by takováto kolegyně v blízkosti vašeho manžela nevadilaasi mám i strach proste, ze spolu budou přes noc. Nějak se nemůžu zbavit špatného pocitu z toho.
Partner takovou kolegyni má. Ale pokud se něco přihodí, tak za to bude moci partner. A já mám 2 možnosti - buď mu budu věřit nebo ne. Na druhou stranu mám 2 ctitele, partner o nich ví. To mě má taky podezírat, jestli mu nezanáším?
@Magical-eyes asi mas pravdu
je zas na jednu stranu to, ze já todle z me strany moc neznám jelikož si nechávám svůj odstup… a tím pádem můj manžel toto z me strany nezná takže je v klidku.
@Magical-eyes píše:
Partner takovou kolegyni má. Ale pokud se něco přihodí, tak za to bude moci partner. A já mám 2 možnosti - buď mu budu věřit nebo ne. Na druhou stranu mám 2 ctitele, partner o nich ví. To mě má taky podezírat, jestli mu nezanáším?
a udržuješ ty ctitele v naději?
@Venetia píše:
a udržuješ ty ctitele v naději?
Vůbec…a asi zrovna ten nezájem je to, co je dráždí…
Ahoj. Chci se zeptat na názor…. Pac už vážně nevím co si myslet. Jde o manželovu kolegyni. Nechci tvrdit, ze by spolu něco měli ale její chování mě přijde nevhodné, navíc když ví, ze je manžel ženatý… nevím tedy jak moc přátelsky je ten můj k ni, což si myslím, ze jak ho znám tak takové ty dvojsmyslne řeči ma …. No ale co mě vytocilo je, ze mu kolegyně pošle fotku z akce kde tedy na fotce je ještě se čtyřmi kolegynemi. Což by bylo v pohodě ale ona k té fotce pošle i takovéhoto smajlika s pusinkou a srdickem…jako proč??? Já vím, blby smajlik ale mě se to dotklo. A je toho kolem ni víc…
a už mě to přestává bavit upřímně
No po mých zkušenostech a v mém věku i postavení, kdy nejsem na chlapovi existenčně závislá, bych mu řekla, že jestli si chce s nějakou Mařkou z práce vyměňovat fotky a pusinkovací smajlíky, tak ať se sbalí a jde.
Jo, bolelo by to, ale pocit, že mi něco kuje za zády a dělá ze mě blbku, by mě bolel víc.
A můj chlap to ví, takže podobný bejkárny by dělal s plným vědomím toho, že by to byl konec.
Jinak, jak ses to dozvěděla? Klasika, koukáš mu po nocích do telefonu? To taky není zrovna nejzdravější…
@Anonymní píše:
Ahoj. Chci se zeptat na názor…. Pac už vážně nevím co si myslet. Jde o manželovu kolegyni. Nechci tvrdit, ze by spolu něco měli ale její chování mě přijde nevhodné, navíc když ví, ze je manžel ženatý… nevím tedy jak moc přátelsky je ten můj k ni, což si myslím, ze jak ho znám tak takové ty dvojsmyslne řeči ma …. No ale co mě vytocilo je, ze mu kolegyně pošle fotku z akce kde tedy na fotce je ještě se čtyřmi kolegynemi. Což by bylo v pohodě ale ona k té fotce pošle i takovéhoto smajlika s pusinkou a srdickem…jako proč??? Já vím, blby smajlik ale mě se to dotklo. A je toho kolem ni víc…a už mě to přestává bavit upřímně
Jak jsi to zjistila? ![]()
Můj manžel má taky pěkné kolegyně, ale absolutně netuším a ani nechci tušit, co si vyměňují za zprávy či fotky, pokud nějaké.