Zbytečná žárlivost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
6.9.21 13:09
@Anonymní píše:
Ahoj. Chci se zeptat na názor…. Pac už vážně nevím co si myslet. Jde o manželovu kolegyni. Nechci tvrdit, ze by spolu něco měli ale její chování mě přijde nevhodné, navíc když ví, ze je manžel ženatý… nevím tedy jak moc přátelsky je ten můj k ni, což si myslím, ze jak ho znám tak takové ty dvojsmyslne řeči ma …. No ale co mě vytocilo je, ze mu kolegyně pošle fotku z akce kde tedy na fotce je ještě se čtyřmi kolegynemi. Což by bylo v pohodě ale ona k té fotce pošle i takovéhoto smajlika s pusinkou a srdickem…jako proč??? Já vím, blby smajlik ale mě se to dotklo. A je toho kolem ni víc… :roll: a už mě to přestává bavit upřímně

A on jí poslal co? Fotku s tebou a líbajícího smajlíka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.21 14:04

@Mar__tanka1983 ne ne, do tel jsem nelezla. Jen jsem mobil vzala, ze mu ho odnesu do ložnice a tel se rozsvitil a na displeji jsem to viděla. Druhy den jsem se ho na to ptala ale jemu to přišlo srandovni a fotku mě ukazoval a já, ze mu ale toho smajlika nemusela posílat a on jen vtipné, ze ho mají asi radi. Ale mě to vtipné vůbec nepřijde :roll: nepřijde mě zrovna ok, aby mu kolegyně posílala takovýho smajlika…kdyby měl svátek nebo narozeniny tak třeba ano, ale jentak nevím no.

• Citovat
  • Upravit
434
6.9.21 14:05

Záleží jak na ni reaguje chlap. Pokud se ona snaží a on ji v klidu odpálkuje, v pořádku. Pokud by napsal, že jsou kočičky a k tomu pusinky, vypakovala bych ho anebo alespoň dala pěknou sodu 😀

Jinak pokud jsi mu vlezla do telefonu, tak to nechápu (nikdy bych to neudělala). A pokud ti to ukázal on sám, tak ti důvěřuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
6.9.21 14:11

Spousta lidí neumí vhodně používat smajlíky. Třeba je jedna z nich :nevim:
Pokud byl šlo jen o tohle, asi bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
6.9.21 15:22

Takže mluvil v množném čísle? No jestli dělají v jedný kanceláři, mají dobrou partu a on je jedinej chlap, tak jim to možná přijde opravdu vtipný, že si jen ženský udělaly mejdan, poslaly mu hromadnou fotku se smajlíkem. Určitě lepší varianta, než kdyby na tý fotce byla jen ona.

My jednou šéfovi taky takovou podobnou udělaly, ale to bylo k příležitosti - byly Čarodky, my se nafintěly do klobouků a bradavic, a poslaly jí, jako za celý odbor. Jenže my mu to poslaly na pracovní mail, žádný vypisování do sms… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí