Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nairol píše:
A stejne ti to nedalo a sama jsi prihodila dalsi hovno…
přesně v tomto duchu jsem chtěla něco napsat
@alisekR píše:
@Šmoulice Ty jo věnec bych si dala, mňam![]()
A to na sladký moc nejsem, ale toto ano.
Tak se cca za 2 hodiny stav ![]()
@Šmoulice píše:
Tak se cca za 2 hodiny stav
A neslo by je poslat pres net??? Já jsem líná cokoli, takže i dojet na vetrniky ![]()
@Nymphetamine Nezdá se ti to. je to stejné jako ČT, prostě sem chodím a jenom hledím a říkám si, co všechno je na světě možný. Ale je pravda, že je to asi návykové. A brutální ztráta času. Někdy se snažím poradit, nekdy se bavím a někdy si i rýpnu.
@Nymphetamine píše:
Holky tak ja nevim. Nejsem tu dlouho, ale prijde mi, ze je to tady sama hysterka, zensky, ktery si nevazej toho, co maj doma a maminy, ktery misto toho, aby vzaly decko k mudre, kdyz se neco deje( nebo tam alespon zavolaly), tak vysedavaj na netu a cekaj zazraky. Opravdu temer 97% diskuzi je akorat placani h*ven do placu a ztrata casu, ktery lze venovat detem. Samozrejme tohle je jen muj nazor, sezerte me
Musím s tebou dost souhlasit. Nevím, jestli je to jen můj dojem, ale od období Vánoc úroveň diskuzí a témat spadla dost nízko.
Na druhou stranu, když se vrátím k podstatě tvého příspěvku, tak přesně od toho tyhle fóra na internetu jsou. Aby ty prudce emocionální věci, radosti, obavy, vztek apod. ti lidé ventilovali zde,,divočeji" než v reálném životě. Někteří to úmyslně přestřelují (popis situace, reakci), aby vůbec vzbudili nějakou odezvu dalších diskutérů.
Přesto to nemusí být ztráta času, ale duševní hygiena, která pak člověku pomáhá lépe zvládat stresové záležitosti doma. A ikdyby to bylo jen o tom, své místo na slunci to tady má…
@medunka23 píše:
A neslo by je poslat pres net??? Já jsem líná cokoli, takže i dojet na vetrniky
Jasný
jen poprosím o chvilinku strpení. Zrovna se mi peče chleba. Tak je fronta na troubu ![]()
@Šmoulice hele a nemohla bys mi pak ještě upéct housky?
ja jsem hrozbě líná a mam na ne chuť ![]()
@Nymphetamine tahle diskuze je ale taky plácání ho.ven do placu ne ![]()
@Any83 píše:
@Nymphetamine tahle diskuze je ale taky plácání ho.ven do placu ne
@Nymphetamine píše:
Holky tak ja nevim. Nejsem tu dlouho, ale prijde mi, ze je to tady sama hysterka, zensky, ktery si nevazej toho, co maj doma a maminy, ktery misto toho, aby vzaly decko k mudre, kdyz se neco deje( nebo tam alespon zavolaly), tak vysedavaj na netu a cekaj zazraky. Opravdu temer 97% diskuzi je akorat placani h*ven do placu a ztrata casu, ktery lze venovat detem. Samozrejme tohle je jen muj nazor, sezerte me
No vidis to. A ze ti neni lito toho casu, ktery tu ztracis procitanim diskuzi od hysterickejch zenskejch a nevenujes se radeji detem ![]()
@Tichošlápek píše:
@Šmoulice hele a nemohla bys mi pak ještě upéct housky?ja jsem hrozbě líná a mam na ne chuť
Ale klidně
To není problém
![]()
Další novačka, co si přišla postesknout na emiminem, námi zatracenými matkami a našimi nešťastným zanedbanými dětmi ![]()
@Nymphetamine píše:
anío na jednu stranu máš pravdu, ale na druhou stranu i mě kolikrát talikrát tady hodně diskuzí pomohlo, poradilo a i pobavilo ![]()
Mne vadi diskuze „Ma milenku?“
Ponevadz, kdyz dotycne reknes, ze jo, pac muzi nejsou monogamni, padesat procent manzelstvi se rozvadi a navic ona s nim spi jednou mesicne, tak se do tebe obuje pulka epipina, ze ten jejich NIKDY! ![]()