Zhubnu tak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1765
19.2.15 12:41

Pokud tu druhou část oné nezdravé porce bude tvořit strava zdravá, tak ano. Otázkou je ovšem tvá stávající váha versus výška, dosavadní stravovací návyky, zda přidáš i trochu pohybu atd. Ale taky nejsem zastáncem teorie, že jediná správná cesta je už nikdy si nedat ty nezdravé věci. Jen je nutné popřemýšlet o jejich množství a chvíli kdy je jím + adekvátně zařadit nějaký ten sport.

Udržuji si tak velikost 36 (a mám ji zpět i po porodu a váhovém přírůstku v těhotenství 20Kg) a nemám pocit že bych si musela doživotně něco chutného odpírat. Za mne je klíčové, nastavit takový stravovací/sportovní režim, který je člověk schopen a ochoten dlouhodobě udržet. Nějaká chvilková vypětí „teď zhubnu“ a „už nikdy v životě si nedám uherák“ jsou na nic… Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
19.2.15 13:02

@jdukolem ano.. a někdy si bohužel nevšimnu těch automatických úprav :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
19.2.15 13:23

Nečetla jsem vše. Ano, zhubneš na a je to nejistější cesta k jojo efektu. Zhubneš, dočasně. Jednou se najíš trochu víc, protože fakt budeš mít hlad. A všechno co sníš, se uloží, protože vyhladovělé tělo si bude chtít dělat zásoby na jindy. Takže blbost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 13:40

Kde furt berete, že bude zakladatelka hladovět? Nikde se ani slovem nezmínila, že nenajede na zdravou stravu, jen to bílé pečivo s uzeninou si prostě neodpustí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
19.2.15 13:59

Píše:.. vše v menších porcích.. Z toho usuzuji, že bude jíst málo. A to i té zdravé stravy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
19.2.15 14:36
@Anonymní píše:
Jde zhubnout i tak že nepřejdu úplně na zdravou stravu, tzn. ze budu jíst stále bílé pečivo, uzeniny, ale vše v menších porcích?

myslim, že nezhubneš

1. sacharidy v pečivu :zed:
  2. hodně soli v uzeninách
  3. a jestli nezařadíš zeleninu ovoce a pohyb nezhubneš, jen tělo donutíš,,sežrat,, vlastní svalovou hmotu aby mělo z čeho fungovat :roll:

Já na testech měla že jsem přibrala 2 kg svalů :palec: mám to cvičením ve fitku a tělo se mi formuje hezky. Zhubla jsem za 2 měsíce jídelníčku a cvičení 3× do týdně 7kg pouze tuku.Tak asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 14:39
@Kaac píše:
Píše:.. vše v menších porcích.. Z toho usuzuji, že bude jíst málo. A to i té zdravé stravy. :nevim:

Ale z toho nelze jednoznačně vyvodit, že už ji ve svém jídelníčku nemá a nepřežírá se tím, třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387

Doba 21 dní je klíčová. Po 21 dnech si tělo prý zvykne… slyšely jste už o tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@isp ahoj, můžu ti napsat sz? Nedavno si zakládala dobrou diskuzi, nevím jak se jmenovala, něco o obezitě :) taky jsem začla hubnout a hodit do fitka, tak bych potřebovala pár rad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
19.2.15 14:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 14:56

Zakladatelka se už neozvala, tak to tu trochu zaplevelím.

@isp založila diskuzi, a taky si pamatuju, jak ji tam všichni sepsuli, jak může po tak krátké době, co najela na zdravou výživu dávat někomu rady apod. Ani mě nebyl tvůj styl psaní úplně příjemný.

A ejhle, neco z tebe @isp musí vyzařovat, něco co já absolutně necítím, ale asi to tak je, zvlášť, když na vlastní oči vidím, jak tě někdo o radu žádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 15:01

@Vorvaň obrovský nevim jak tobě, ale mě je příjemnjěší, když mi radí někdo, kdo hubne, má výsledky, než hubená lůza, která nikdy hubnout nemusela, nikdy to nemusela řešit, ale hlavně že rozdává moudra, jak zhubnout. Raději si poslecnu rady oč člověka, co to dokázal, nebo tedy je alespon na dobrý cestě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 15:05

@a.n.o.n.y.m.n.í 2
OK proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 15:07

@Vorvaň obrovský moc sem nechápala, proč se na ní tak sesypali.. začla něco dělat, očividně jí to jde, takže nevím proč by nemohla rozdávat rady, jak na to… půlka lidí se jen vymlouvá, sou líný, tak poukázala na o, že to prostě JDE, když se chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.15 15:11

@a.n.o.n.y.m.n.í 2

Nejspíš se všeobecně myslí, že pokud hubneš, tak teprve po pár letech, kdy nedojde k jojo efektu se dá předpokládat, že nastavená změna režimu je efektní a efektivní. Což u isp zatím není.

A na každého platí co se týče hubnutí něco jiného. Obecně se to dá samozřejmě shrnout, ale to tu známe asi všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková