Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já jsem teda taky tak hubla. Dala jsem si rok na 12kg.(ze 69 na 57) Začla jsem cvičit v posilovně, tam mě bylo řečeno, že cvičení dělá 30%, strava 70%. No a co se týče stravy, tak jsem jedla vpodstatě stejně v menších porcích. Ráno ten bílý rohlík i s marmeládou, medem, třeba i anglickou. Ale na ten rohlík si dám 2 plátky, rohlík jen jeden. Svíčková max. se dvěma knedlíkama, guláš, řízek - menší porce. Piji jenom vodu s citronem. Jím dost jogurty, zeleninu a ovoce taky dávám, vynechávám banány, hrozny - děsně kalorický) Když tak třeba jen pár kuliček. Malé sladké po obědě. Po páté večer už jen zobu (kedlubna, mrkev, sýr - plátek ) atd. Neodříkám si vůbec nic, ani čoko, zmrzku a ostaní, ale trošku. Už tři roky se držím na stejné váze dělám to pořád stejně. On vpostatě bílý rohlík má 42g a celozrný má až 70g. Takže pokud sním k snídani jeden rohlík bílý, tak je to kaloricky méně, než celozrný. Pro žaludek možná trochu lepší ten celozrný, ale i těstoviny a další produkty jsou většinou z bílé mouky. Já prostě musím mít pocit, že můžu všechno, nějaké omezení by mi vadilo, a je tak napořád. Nepotřebuje sežrat celou čokoládu, ale jeden čtvereček si občas dám.
@jenika1 to mi přijde jako hezká střední cesta
já teď při redukci mám ty sacharidy omezené, ale ne na pořád, až budu na své váze, trenér mi trénink a jídelníček změní na udržovací, teď mám vše redukční. Pak si taky dopřeju třeba v létě zmrzku v dopoledních hodinách
![]()
Ahoj holky jsem podle bmi v pásmu mírné obezity 163/80.Chtěla bych aspon 10 kg dolu, zatím tedy jsem úplně vynechala sladkosti, bohužel neumím vynechat úplně uzeniny a bílé pečivo, mmyslím že když toho nebude tolik tak to nebude tak vadit, jím ted daleko menší porce než dřív + ovoce, zeleninu, snažím se cvičit na elipticalu zatím půl hodinky, postupně budu zvyšovat + dělám sedy lehy na bříško, myslíte že to bude stačit? Zakladatelka
Uvidíš po 14 ti dnech jestli se ti hnula váha směrem dolů. Kazdej sám na sobe nejlépe pozná co na něj zabírá. Já se při dietě stravuju jako @jenika1 a hubnu necely 1 kg týdne. Když se k tomu přidá cvičení, je to ideální. Stihla ale nepevna postava není tak hezka jako postava i s nejakym tim kolem navíc, ale pevna ![]()
Dobrý večer. Začala jsem se stravovat jinak od nového roku. Zhubla jsem, ale potřebuji ještě a to na dovolenou za 14 dní! Potřebuji akutně něco rychle ještě shodit. Jak na to, aby to nebylo úplně na houby?
@Anonymní píše:…a proč musíš do dovolený zhubnout? a pak je to jako už jedno po dovolený?? to nechápu moc.. nebo jsi svobodná a jedeš tam lovit
Dobrý večer. Začala jsem se stravovat jinak od nového roku. Zhubla jsem, ale potřebuji ještě a to na dovolenou za 14 dní! Potřebuji akutně něco rychle ještě shodit. Jak na to, aby to nebylo úplně na houby?
Jed dal jak jedeš od zimy, držet 2 týdny nějakou nesmyslnou drastickou dietu nemá smysl, zaděláš si na jojo efekt a ještě si rozhodíš zažívání na dovolenou. Když vidím ty postavy co se občas vyvali na pláži tak si říkám že je úplně fuk jestli mám 5 kilo navíc nebo ne, protože to nikdo neřeší.
@Anonymní píše:
já někde četla, že Christian Bale dal dolů 25 tím, že pil jenom kafe a jedl jabka, to samý Hanychová, ta prý před přehlídkama jedla jabko denně
@Anonymní píše:
Zkusila bych zařadit pár obden stravu jen na zelenině, dostaneš ze sebe přebytečnou vodu a zelenina má málo kalorií. Další den pak stravu, kterou jíš běžně na redukční dietu. Trochu by to mělo jít dolů a určitě si takto neublížíš.