Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Adriana píše:
@Manifee
Nezávid, zatím je spousta dřiny, krve, potu a mozolů
.Ne, je to skvělý, malá(3r) si polovinu vysadila sama, sama zalévá a baví jí to.A většinou to sama i spase
.Miluje zeleninu a ovoce.
Ještě jsem zapomněla na mrkev a petržel.Malá miluje mrkev a petržel, ale jen syrovou,vařenou jí nejí.
Je zatim spousta driny, ale vyplati se to!
Ja sem vzdycky uplne nestastna, kdyz nam nevyjdou zasoby a musime jit nakoupit do normalniho obchodaku ![]()
@Manifee
Hele, já byla městská holka a zvyklá na stravu z pytlíku.Vařila tak i moje babi.K baráku jsem chěla zahradu, ale jen okrasnou.Co se narodila malá a já si zamilovala vařečku a Ano, Šéfe tak jsem se postupně naučila vařit.A to jako fakt od základů.A pak jsem začala zkoumat z čeho vařím a postupně se z toho stal „styl“ jakým žijeme.Ted zas jedu v chemii a snažím se jí z našeho života vytěsnit jak to půjde, jde to ale hodně pomalu.Je prostě všude
.Abych se přiznala, mám ted radši vidle než město a nakupování v superhyper
.Kdo mě znal dřív mě absolutně nepoznává
.Ale co, my jsme tak spokojený a o tom to je ![]()
@Adriana píše:
@Manifee
Hele, já byla městská holka a zvyklá na stravu z pytlíku.Vařila tak i moje babi.K baráku jsem chěla zahradu, ale jen okrasnou.Co se narodila malá a já si zamilovala vařečku a Ano, Šéfe tak jsem se postupně naučila vařit.A to jako fakt od základů.A pak jsem začala zkoumat z čeho vařím a postupně se z toho stal „styl“ jakým žijeme.Ted zas jedu v chemii a snažím se jí z našeho života vytěsnit jak to půjde, jde to ale hodně pomalu.Je prostě všude.Abych se přiznala, mám ted radši vidle než město a nakupování v superhyper
.Kdo mě znal dřív mě absolutně nepoznává
.Ale co, my jsme tak spokojený a o tom to je
To mi povidej, ja si nikdy neumela predstavit ze bych se odstehovala z Prahy. A ejhle. Koupili jsme si pozemek kousek od Prahy na takovy vesnici a ja uz se nemuzu dockat az tam postavime barak a budeme si pestovat zeleninku, delat vlastni syry a vubec vsechno! ![]()
@Manifee
Víš co je největší paráda, pokud pominu to, že malá vidí jak to roste a jak se na to těší a pak to jí?Ta paráda večer, když prcek usne, všechno voní, vše je hotovo.A pak už jen chodíš a koukáš jak ten kolchoz roste a plodí.Ráno jdeme do skleníku a utrhneme si okurku a kedluden, natrháme bylinky do polívky
.Nikdy bych neřekla, že se mi tohle bude líbit
.
Asi jsem už vidle
, ale mě se to fakt líbí
.U nás za barákem se jen louka…Ted večer mám docela zatnuto, jsem tu sama, ale stojí to ta to!!!
@Adriana píše:
@Manifee
Víš co je největší paráda, pokud pominu to, že malá vidí jak to roste a jak se na to těší a pak to jí?Ta paráda večer, když prcek usne, všechno voní, vše je hotovo.A pak už jen chodíš a koukáš jak ten kolchoz roste a plodí.Ráno jdeme do skleníku a utrhneme si okurku a kedluden, natrháme bylinky do polívky.Nikdy bych neřekla, že se mi tohle bude líbit
.
Asi jsem už vidle, ale mě se to fakt líbí
.U nás za barákem se jen louka…Ted večer mám docela zatnuto, jsem tu sama, ale stojí to ta to!!!
No jak uz jsem psala, ZAVIDIM! ![]()
A já mám na to lidi
Pěstuje manželova babička a kamarádka
Už se těším na cukety, dýně, rajčata a papriky… ![]()
@strace Ty biopárky maj určitě v intersparu a v bille, i když často jsou teda vyprodaný. Jous to myslím ponnath biovídeňské ve sparu, a našebio značka v bille. Ale složení a cena stejná.
@Barush píše:
@strace Ty biopárky maj určitě v intersparu a v bille, i když často jsou teda vyprodaný. Jous to myslím ponnath biovídeňské ve sparu, a našebio značka v bille. Ale složení a cena stejná.
bioparky maji i v DM Alnaturu, ale nejsou zrovna nejlevnejsi…
@ivana-domca Kupuji ho tam,mají ho vesměs dobré,ale nedělej si iluze. Já tam před 10 lety pracovala jako supervizorka a co se neprodá,tak se znovu přebalí. Ale kde to není,že. Jinak máma nakupuje taky,tedy v jiném městě a říká,že nejlepší je kupovat maso v den,kdy je bouračka,u nich je myslím čt.
@Manifee píše:
bioparky maji i v DM Alnaturu, ale nejsou zrovna nejlevnejsi…
Jako přímo v dm drogerii?
My teda baráček nemáme,bohužel. Ale letos jsme pro děti dali truhlík s ředkvičkama a malej je baští jak jsou,jen je umyju a odříznu ocásek. Drží ji za zelené a papá. Kupovaná mu vůbec nejede
.
Manžel má něco nasázené na chalupě a jezdí tam 1*za 14 dní. Trochu mu to hlídá tchyně,ale loni jsem z toho viděla tak 5 kg brambor a přitom měl asi 3 kg na sadbu,tak nevím
. Pak ještě máme rajčata hlavou dolů z balkonu a papriku beraní roky a chilli papričky.
Taky bych se hrabala,kdybych měla kde ![]()
@1024 píše:
Jako přímo v dm drogerii?
jojo v drogerii. Tam jak maji ty bio potraviny, maji dva druhy, vidensky a jeste nejaky jiny. My kupovali ty vidensky a ty jsou dobry. Maji tam mimochodem i bio horcici, ktera je taky super ![]()
@1024 píše:
@ivana-domca Kupuji ho tam,mají ho vesměs dobré,ale nedělej si iluze. Já tam před 10 lety pracovala jako supervizorka a co se neprodá,tak se znovu přebalí. Ale kde to není,že. Jinak máma nakupuje taky,tedy v jiném městě a říká,že nejlepší je kupovat maso v den,kdy je bouračka,u nich je myslím čt.
tak to já ani nevím, který den bouraji maso. Většinou kupuju nebalene, ale budu se muset podívat na složení těch jejich spekacku a doufám, že se jich nebudu muset vzdát, protože třeba v zapecenych bramborách jsou vynikající
@Manifee píše:
jojo v drogerii. Tam jak maji ty bio potraviny, maji dva druhy, vidensky a jeste nejaky jiny. My kupovali ty vidensky a ty jsou dobry. Maji tam mimochodem i bio horcici, ktera je taky super
To je jen tak v regále? To se divím,že se to nezkazí
.Vždy je jen míjím tyto zdravé potraviny,ale asi se přestanu zabývat plenama a kašičkama a zajedu i do tohoto odd.