Život s chemií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2165
3.6.12 22:51
@Adriana píše:
@Manifee
Nezávid :mrgreen: , zatím je spousta dřiny, krve, potu a mozolů :mrgreen: .Ne, je to skvělý, malá(3r) si polovinu vysadila sama, sama zalévá a baví jí to.A většinou to sama i spase :mrgreen: .Miluje zeleninu a ovoce.
Ještě jsem zapomněla na mrkev a petržel.Malá miluje mrkev a petržel, ale jen syrovou,vařenou jí nejí :roll: .

Je zatim spousta driny, ale vyplati se to! ;) Ja sem vzdycky uplne nestastna, kdyz nam nevyjdou zasoby a musime jit nakoupit do normalniho obchodaku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
3.6.12 23:00

@Manifee
Hele, já byla městská holka a zvyklá na stravu z pytlíku.Vařila tak i moje babi.K baráku jsem chěla zahradu, ale jen okrasnou.Co se narodila malá a já si zamilovala vařečku a Ano, Šéfe tak jsem se postupně naučila vařit.A to jako fakt od základů.A pak jsem začala zkoumat z čeho vařím a postupně se z toho stal „styl“ jakým žijeme.Ted zas jedu v chemii a snažím se jí z našeho života vytěsnit jak to půjde, jde to ale hodně pomalu.Je prostě všude :zed: .Abych se přiznala, mám ted radši vidle než město a nakupování v superhyper :oops: .Kdo mě znal dřív mě absolutně nepoznává 8) .Ale co, my jsme tak spokojený a o tom to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
3.6.12 23:05
@Adriana píše:
@Manifee
Hele, já byla městská holka a zvyklá na stravu z pytlíku.Vařila tak i moje babi.K baráku jsem chěla zahradu, ale jen okrasnou.Co se narodila malá a já si zamilovala vařečku a Ano, Šéfe tak jsem se postupně naučila vařit.A to jako fakt od základů.A pak jsem začala zkoumat z čeho vařím a postupně se z toho stal „styl“ jakým žijeme.Ted zas jedu v chemii a snažím se jí z našeho života vytěsnit jak to půjde, jde to ale hodně pomalu.Je prostě všude :zed: .Abych se přiznala, mám ted radši vidle než město a nakupování v superhyper :oops: .Kdo mě znal dřív mě absolutně nepoznává 8) .Ale co, my jsme tak spokojený a o tom to je :mrgreen:

To mi povidej, ja si nikdy neumela predstavit ze bych se odstehovala z Prahy. A ejhle. Koupili jsme si pozemek kousek od Prahy na takovy vesnici a ja uz se nemuzu dockat az tam postavime barak a budeme si pestovat zeleninku, delat vlastni syry a vubec vsechno! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
3.6.12 23:12

@Manifee
Víš co je největší paráda, pokud pominu to, že malá vidí jak to roste a jak se na to těší a pak to jí?Ta paráda večer, když prcek usne, všechno voní, vše je hotovo.A pak už jen chodíš a koukáš jak ten kolchoz roste a plodí.Ráno jdeme do skleníku a utrhneme si okurku a kedluden, natrháme bylinky do polívky :srdce: .Nikdy bych neřekla, že se mi tohle bude líbit :mrgreen: .
Asi jsem už vidle :roll: , ale mě se to fakt líbí :mrgreen: .U nás za barákem se jen louka…Ted večer mám docela zatnuto, jsem tu sama, ale stojí to ta to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
3.6.12 23:34
@Adriana píše:
@Manifee
Víš co je největší paráda, pokud pominu to, že malá vidí jak to roste a jak se na to těší a pak to jí?Ta paráda večer, když prcek usne, všechno voní, vše je hotovo.A pak už jen chodíš a koukáš jak ten kolchoz roste a plodí.Ráno jdeme do skleníku a utrhneme si okurku a kedluden, natrháme bylinky do polívky :srdce: .Nikdy bych neřekla, že se mi tohle bude líbit :mrgreen: .
Asi jsem už vidle :roll: , ale mě se to fakt líbí :mrgreen: .U nás za barákem se jen louka…Ted večer mám docela zatnuto, jsem tu sama, ale stojí to ta to!!!

No jak uz jsem psala, ZAVIDIM! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
4.6.12 07:19

A já mám na to lidi :lol: Pěstuje manželova babička a kamarádka :dance: Už se těším na cukety, dýně, rajčata a papriky… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
4.6.12 09:47

@strace Ty biopárky maj určitě v intersparu a v bille, i když často jsou teda vyprodaný. Jous to myslím ponnath biovídeňské ve sparu, a našebio značka v bille. Ale složení a cena stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
4.6.12 09:56
@Barush píše:
@strace Ty biopárky maj určitě v intersparu a v bille, i když často jsou teda vyprodaný. Jous to myslím ponnath biovídeňské ve sparu, a našebio značka v bille. Ale složení a cena stejná.

bioparky maji i v DM Alnaturu, ale nejsou zrovna nejlevnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
4.6.12 10:46

@Barush @Manifee
Díky za tipy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.6.12 11:13

@ivana-domca Kupuji ho tam,mají ho vesměs dobré,ale nedělej si iluze. Já tam před 10 lety pracovala jako supervizorka a co se neprodá,tak se znovu přebalí. Ale kde to není,že. Jinak máma nakupuje taky,tedy v jiném městě a říká,že nejlepší je kupovat maso v den,kdy je bouračka,u nich je myslím čt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.6.12 11:18
@Manifee píše:
bioparky maji i v DM Alnaturu, ale nejsou zrovna nejlevnejsi…

Jako přímo v dm drogerii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.6.12 11:22

My teda baráček nemáme,bohužel. Ale letos jsme pro děti dali truhlík s ředkvičkama a malej je baští jak jsou,jen je umyju a odříznu ocásek. Drží ji za zelené a papá. Kupovaná mu vůbec nejede :nevim: .
Manžel má něco nasázené na chalupě a jezdí tam 1*za 14 dní. Trochu mu to hlídá tchyně,ale loni jsem z toho viděla tak 5 kg brambor a přitom měl asi 3 kg na sadbu,tak nevím :think: . Pak ještě máme rajčata hlavou dolů z balkonu a papriku beraní roky a chilli papričky.
Taky bych se hrabala,kdybych měla kde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
4.6.12 11:22
@1024 píše:
Jako přímo v dm drogerii?

jojo v drogerii. Tam jak maji ty bio potraviny, maji dva druhy, vidensky a jeste nejaky jiny. My kupovali ty vidensky a ty jsou dobry. Maji tam mimochodem i bio horcici, ktera je taky super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.6.12 11:39
@1024 píše:
@ivana-domca Kupuji ho tam,mají ho vesměs dobré,ale nedělej si iluze. Já tam před 10 lety pracovala jako supervizorka a co se neprodá,tak se znovu přebalí. Ale kde to není,že. Jinak máma nakupuje taky,tedy v jiném městě a říká,že nejlepší je kupovat maso v den,kdy je bouračka,u nich je myslím čt.

tak to já ani nevím, který den bouraji maso. Většinou kupuju nebalene, ale budu se muset podívat na složení těch jejich spekacku a doufám, že se jich nebudu muset vzdát, protože třeba v zapecenych bramborách jsou vynikající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.6.12 11:49
@Manifee píše:
jojo v drogerii. Tam jak maji ty bio potraviny, maji dva druhy, vidensky a jeste nejaky jiny. My kupovali ty vidensky a ty jsou dobry. Maji tam mimochodem i bio horcici, ktera je taky super ;)

To je jen tak v regále? To se divím,že se to nezkazí :think: .Vždy je jen míjím tyto zdravé potraviny,ale asi se přestanu zabývat plenama a kašičkama a zajedu i do tohoto odd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák