Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky co říkáte na maso z Globusu ? Tam mají svou bourárnu a kupuju nebaleny maso, v tom snad není žádná chemie ne ? ![]()
Tak jsem překvapená, prošla jsem nebezpečná éčka a aspartam jsem našla v Jogobela Light a i Ovofitu…
![]()
Tak v light jogurtu bych ho čekala, ale v Ovofitu jsem si ho nevšimla - a to jsem ho párkrát na doporučení poradkyně koupila. Takže zase škrtám - to radši budu vážit o 5 kg víc, než chci, než se cpát hnusama ![]()
@ivana-domca já myslím, že nebalené maso by mělo být snad v pohodě, ne? ![]()
Ahoj holky, taky jedeme bez chemie nebo spíš se o to snažíme.Po přečtení obou Dob jedových a zkouknutí www.chcemievjidle.cz už kupujeme jen základní potraviny a z toho si děláme vlastní.Chleba peču z kvásku, máme zahrádku a tak máme i vlastní zeleninu.Přes zimu bereme bedýnky.
Ted se prokousávám knížkou Šokující pravda o potravinách a je mi čím dál tím hůř a asi fakt budeme doma dělat všechno.Tohle je teprve čtení
.
@Adriana píše:
Ahoj holky, taky jedeme bez chemie nebo spíš se o to snažíme.Po přečtení obou Dob jedových a zkouknutí www.chcemievjidle.cz už kupujeme jen základní potraviny a z toho si děláme vlastní.Chleba peču z kvásku, máme zahrádku a tak máme i vlastní zeleninu.Přes zimu bereme bedýnky.
Ted se prokousávám knížkou Šokující pravda o potravinách a je mi čím dál tím hůř a asi fakt budeme doma dělat všechno.Tohle je teprve čtení.
dobu jedovou mám staženou v mobilu ještě jsem se tím neprokousala, mám problémy s pamětí, kde jakou blbost si pamatuju, ale důležitý věci abych si četla aspoň 2×.
Jinak podobně smýšlející zvu k nám do diskuze: https://www.emimino.cz/…onky-103975/ .
@ivana-domca
Jedovka je super, ale blbě se čte.Je dost odborná…Já makala ve zdravotnictví a měla bych tomu rozumnět, ale měla jsem problémy a dohledávala přes google.
Ta Šokující pravda je čtivější i když o dost starší.
@Adriana píše:
@ivana-domca
Jedovka je super, ale blbě se čte.Je dost odborná…Já makala ve zdravotnictví a měla bych tomu rozumnět, ale měla jsem problémy a dohledávala přes google.
Ta Šokující pravda je čtivější i když o dost starší.
je na ulozto, tak na ní mrknu, snad to bude čitelnější. Děkuju za tip ![]()
@ivana-domca Čtivá je víc jak Jedovka, i když jedovka je moje srdcovka
, tak bych osobně spíš doporučila tohle.Je v ní i trocha černýho humoru a není až tak odborná.A za mých cca 100 stránek co jsem přečetla, jsem se dozvěděla v kostce víc jak z jedovky…
@Adriana píše:
Ted se prokousávám knížkou Šokující pravda o potravinách a je mi čím dál tím hůř a asi fakt budeme doma dělat všechno.Tohle je teprve čtení.
My jsme na tom uplne stejne. S tim rozdilem, ze momentalne bydlime v byte a jsme odkazany na farmarske trhy. Ale uz jsme si koupili parcelu a planujeme velikananskou zahradu
, pak si budem vsechno pestovat sami ![]()
@Manifee
My taky jezdíme do farmářskýho obchůdku a hlavně na trhy.Miluju to
.My bydlíme v novostavbě a máme skleník a 3 záhonky.Máme vysazený ředkve, brokolici, květák,řepu, papriky, okurky, rajský, lusky, cuketu, dýni, rybíz, angrešt, kedlubny, jahody.Pak jedeme v bylinkách, ty máme moc rádi.Je to docela makačka
, ale dá se to…
@Adriana píše:
@Manifee
My taky jezdíme do farmářskýho obchůdku a hlavně na trhy.Miluju to.My bydlíme v novostavbě a máme skleník a 3 záhonky.Máme vysazený ředkve, brokolici, květák,řepu, papriky, okurky, rajský, lusky, cuketu, dýni, rybíz, angrešt, kedlubny, jahody.Pak jedeme v bylinkách, ty máme moc rádi.Je to docela makačka
, ale dá se to…
Zavidim, to my si budeme pestovat az tak za rok… ![]()
@Manifee
Nezávid
, zatím je spousta dřiny, krve, potu a mozolů
.Ne, je to skvělý, malá(3r) si polovinu vysadila sama, sama zalévá a baví jí to.A většinou to sama i spase
.Miluje zeleninu a ovoce.
Ještě jsem zapomněla na mrkev a petržel.Malá miluje mrkev a petržel, ale jen syrovou,vařenou jí nejí
.
Máte můj velikej obdiv, holky, které si pěstujete zeleninu…My tu možnost nemáme, a nedokážu si představit se o zeleninu starat. Je to určitě lopota, ale na druhé straně odměna, že sklízíte ty čersvé zdravé plody. ![]()