Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chodim do prace pesky cca 25min jinak na kole taky dost plaveme ale me to moc nepomaha mozna ze ted s tim novym inzulinem to bude jine musim to vse vyzkouset
tak jsem se konecne dostala rano pod 10 tak jeste zkorigovat pres den mozna je to na dobre ceste
@štáva
to je fajn. Já jdu na ko příští týden. Naposled jsme tam byl v listopadu tak jsem zvědavá ![]()
@štáva píše:
tak jsem se konecne dostala rano pod 10 tak jeste zkorigovat pres den mozna je to na dobre ceste
Tak to je super, držím dál palce.
tak mi pani doktorka rikala ze mam mit trpelivost a jsem zase kde jsem byla ranni glykemka stale vysoka pres den mi to lita tuhle jsem byla plavat a po plavani glykemie 20 uz jsem z toho jelen a nebavi me to at mi nikdo nerika ze neni reseni k doktorce jdu v dubnu premyslim o zmene lekarky
@štáva píše:
tak mi pani doktorka rikala ze mam mit trpelivost a jsem zase kde jsem byla ranni glykemka stale vysoka pres den mi to lita tuhle jsem byla plavat a po plavani glykemie 20 uz jsem z toho jelen a nebavi me to at mi nikdo nerika ze neni reseni k doktorce jdu v dubnu premyslim o zmene lekarky
a zkusila jsi omezit ty sacharidy? Napiš co tak přes den sníš.
@štáva a jaký máš dlouhý cukr, jestli se můžu zeptat. A jinak, plavání mi cukr taky moc nesnižuje, chce to větší zátěž, no ![]()
@štáva jinak ono po sportu tu chvilku trvá než ta glykemie spadne, u mě klidně hodinu až dvě, tak se třeba pak zkus ještě přeměřit.
naposledy byl dlouhy cukr 74 a predtim taky 95 hrozny hodnoty ted jdu v puli dubna na kontrolu sacharidy se snazim omezovat mam problem s jidlem v praci delam v marketu u pokladny a kazdy den jinak tak je to stou pravidelnosti jidla fakt obtizny
@štáva napiš jak ti to dopadne, přeju ať co nejlíp
já měla naposledy dlouhý cukr 36. Zkoušeli ti dát třeba senzor? Je to fakt dobrá věc. Díky ní se dozvíš, po jakém jídle, o kolik ti to vyskočí, a monitoruje to nepřetržitě. Já mám teď zapůjčený na dva týdny FreeStyle Libre. Zkus pohledat, jestli máš možnost, tak se zeptej a pokud by to šlo tak to vyzkoušej
je to velká pomoc
@štáva píše:
naposledy byl dlouhy cukr 74 a predtim taky 95 hrozny hodnoty ted jdu v puli dubna na kontrolu sacharidy se snazim omezovat mam problem s jidlem v praci delam v marketu u pokladny a kazdy den jinak tak je to stou pravidelnosti jidla fakt obtizny
Tyjo, tak to chápu, že je problém. Nemohl by ti napsat doktor nějakou zprávu pro zaměstnavatele, aby sis mohla častěji udělat pauzu. Ony jsou právě blbé ty dlouhé pauzy mezi jídly, aspoň já to tak mám, že mi pak ten cukr lítá nahoru/dolů. Pro mě ideální jíst tak po 4 hodinách. Ale chce to vyzkoušet, jak ti to bude vyhovovat. A holt si do práce udělat nějaké krabičky s jídlem.
@aiwwa přesně tak, já si myslím, že pauzy z důvodu zdravotního stavu vy měl tolerovat každý
@aiwwa teď už je to právě více dostupné, poptala bych se, na nějaký senzor bude mít zakladatelka jistě nárok, pokud ne na FreeStyle Libre, který mi přijde nejlepší, tak určitě na jiný typ, ale jistě to nevím ![]()
@štáva to lítá hodně, uvidíš kolik bude dlouhodobý. Mne ted klesnul parádně až byla doktorka v šoku,ale stáhla jsem sacharidy co to šlo
. V říjnu 83 a v březnu 54
a to jsme byla v době ko na změně stravy 2m ![]()