Život v zahraničí - Anglie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6429
2.9.11 23:23

barique

jo aha a tak v tom je zakopany pes :D tak tady teda mestsky byt dostanou i bez deti jen proste dostanou jen 1bedroom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
3.9.11 00:04

Tady taky, ale čekáš třeba 5 let

didafifa píše:
jo aha a tak v tom je zakopany pes :D tak tady teda mestsky byt dostanou i bez deti jen proste dostanou jen 1bedroom
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
3.9.11 10:07

.....

tak ja cekala dva roky ale to jsem to neurgovala a hlavne jsem chtela do anglicky ctvrti nechela jsem zustat kolem centra s cizincema :mrgreen: a dostaly sjme baracek 3berooms se zahradkou a jeste mame misto na dve auta a co je uplne supr ze to za par let pujde odkoupit jako se odprodavaly byty v cechach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
3.9.11 10:07

jen tak pro zajimavost,docela me to zaujalo
http://martisovskymichal.blog.idnes.cz/…de-jste.html

• Citovat
  • Upravit
6429
3.9.11 14:06

monico

no tak mi tu nastesti mame kramy s ceskyma vyrobkama jako je mouka a piskoty a atd :)i kdyz pred tima sesti lety tu nebylo nic teda apson u nas a obcas se jedlo do vedlejsiho mesta kde uz bl malinky kramek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
3.9.11 20:02
didafifa píše:
no tak mi tu nastesti mame kramy s ceskyma vyrobkama jako je mouka a piskoty a atd :)i kdyz pred tima sesti lety tu nebylo nic teda apson u nas a obcas se jedlo do vedlejsiho mesta kde uz bl malinky kramek

jasne,cely cesky obchod
clanek se ale spis zaobira ceskym zbozim ,ktere se dokaze prosadit v zahranicnim obchode
a tim jak spatni obchodnici jsme
my tu mame polsky obchod,ale krom sadla na smazeni tam nic nekupuju

• Citovat
  • Upravit
6429
3.9.11 20:38

moni

no je pravda ze i v asde uz prodavaji polsky vyrobky ale cesky ani omylem … cesi to proste neumi protlacit coz je skoda tady je cchu ta dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.9.11 00:18

Tady se pak taky může odkoupit. Naši známý teď dostali od města 2 bedrooms, krásný, nový v centru města. Platí nájem 50 euro týdně a za 5 let ho mohou za 60 tisíc euro koupit :-) mají dvě děti (3 roky a 5 měsíců) a čekali 4 roky, ale první nabídnutý byt odmítli.

didafifa píše:
tak ja cekala dva roky ale to jsem to neurgovala a hlavne jsem chtela do anglicky ctvrti nechela jsem zustat kolem centra s cizincema :mrgreen: a dostaly sjme baracek 3berooms se zahradkou a jeste mame misto na dve auta a co je uplne supr ze to za par let pujde odkoupit jako se odprodavaly byty v cechach
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
4.9.11 00:22

,,,

tak tady je to tak ze kdyz ma nekdo holku a kluka tak proste nemuze dostat mensi enz 3bedrooms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.9.11 01:02

Tak to je ještě lepší než tady, oni mají holku a kluka, ale dostali 2bedrooms…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
4.9.11 09:46

..

a nedaly jim to jeste nez se jiim narodilo to druhy dite ?? oni by si mohly jeste zazadat o vetsi apson u nas to tak je a ani se neceka tak dlouho protoze uz jeden od nich maji tak se udela jen vymena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
5.9.11 23:25

Holky, my tu mame jen polsky obchod, ale objednali jsme si nakup z nejakeho vzdalenejsiho ceskeho obchodu a pulka zbozi byla s proslou zarucni lhutou :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
6.9.11 00:09

mondik

tak to je teda blby me se to stalo jednou a to s mletym makem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
6.9.11 07:50
Mondík píše:
Holky, my tu mame jen polsky obchod, ale objednali jsme si nakup z nejakeho vzdalenejsiho ceskeho obchodu a pulka zbozi byla s proslou zarucni lhutou :cert: :cert:
:mrgreen:
to je smutny,doufam,ze jste jim to vratili
  • Citovat
  • Upravit
5135
6.9.11 16:27

Jo jo, jsme to chteli vymenit a nastesti to vymenili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová