Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…no to víš, když dřít kůži, tak důkladně ![]()
Ti nahoře si svůj standard nějak udržet musejí.
ja uz asi sedm let neplatim za odpad v CR. Kazdy rok nasi podepisi cestne prohlaseni ze ziji dlouhodobe v zahranici a neplati ani korunu.
Na druhou starnu se mi nezda moc platit par stovek rocne za recyklaci, sber a vyvoz odpadu. Tady za to platim 140liber mesicne ve forme Council tax. ![]()
normalne ted tu premyslim,jestli by se stat za tohle nedal nejak zazalovat,
to uz je opravdu nehoraznost,
hanapospis píše:
ja uz asi sedm let neplatim za odpad v CR. Kazdy rok nasi podepisi cestne prohlaseni ze ziji dlouhodobe v zahranici a neplati ani korunu.Na druhou starnu se mi nezda moc platit par stovek rocne za recyklaci, sber a vyvoz odpadu. Tady za to platim 140liber mesicne ve forme Council tax.
u nas to nejde,mesto odhlasovalo,ze neni mozne zadne osvobozeni
me se zda svinarna platit nekde,kde nezijes za 4 lidi
mmonica píše:hanapospis píše:u nas to nejde,mesto odhlasovalo,ze neni mozne zadne osvobozeni
ja uz asi sedm let neplatim za odpad v CR. Kazdy rok nasi podepisi cestne prohlaseni ze ziji dlouhodobe v zahranici a neplati ani korunu.Na druhou starnu se mi nezda moc platit par stovek rocne za recyklaci, sber a vyvoz odpadu. Tady za to platim 140liber mesicne ve forme Council tax.
Tak to jo. To je ale potom vychcanost mesta… my nic neplatime. Mestsky urad na to ma nejaky formular, ktery staci kdyz rodice podepisi. Nemusim to byt ani ja.
hanapospis píše:mmonica píše:Tak to jo. To je ale potom vychcanost mesta… my nic neplatime. Mestsky urad na to ma nejaky formular, ktery staci kdyz rodice podepisi. Nemusim to byt ani ja.hanapospis píše:u nas to nejde,mesto odhlasovalo,ze neni mozne zadne osvobozeni
to mate stesti,jeste me napadlo,ze se zeptam jak to maji u tchyne a v nejhorsim se prehlasime k ni do jineho mesta ![]()
mmonica píše:hanapospis píše:to mate stesti,jeste me napadlo,ze se zeptam jak to maji u tchyne a v nejhorsim se prehlasime k ni do jineho mestammonica píše:Tak to jo. To je ale potom vychcanost mesta… my nic neplatime. Mestsky urad na to ma nejaky formular, ktery staci kdyz rodice podepisi. Nemusim to byt ani ja.hanapospis píše:u nas to nejde,mesto odhlasovalo,ze neni mozne zadne osvobozeni
jj taky reseni. Ja teda osobne neslysela ze by to neslo.. znam par lidi v zahranici a vzdy bez problemu. Ale je pravda ze vse znam v okoli okraje Zlinskeho a Jihomoravskeho …
hanapospis píše:mmonica píše:jj taky reseni. Ja teda osobne neslysela ze by to neslo.. znam par lidi v zahranici a vzdy bez problemu. Ale je pravda ze vse znam v okoli okraje Zlinskeho a Jihomoravskeho …hanapospis píše:to mate stesti,jeste me napadlo,ze se zeptam jak to maji u tchyne a v nejhorsim se prehlasime k ni do jineho mestammonica píše:Tak to jo. To je ale potom vychcanost mesta… my nic neplatime. Mestsky urad na to ma nejaky formular, ktery staci kdyz rodice podepisi. Nemusim to byt ani ja.hanapospis píše:u nas to nejde,mesto odhlasovalo,ze neni mozne zadne osvobozeni
jo my mate vzdycky stesti ![]()
tady nam prisla primo odpoved mailem
Dobry den,
v navaznosti na Vas e-mail ze dne 6.10.2011 Vam sdelujeme, ze dle Obecne
zavazne vyhlasky Mesta Lomnice nad Popelkou č. 6/2010 ma povinnost
platit mistni poplatek za provoz systemu shromazdovani, sberu,
prepravy, trideni, vyuzivani a odstranovani komunalnich odpadu kazda
fyzicka osoba, ktera ma v obci trvaly pobyt. Tato vyse uvedena vyhlaska
bohuzel zadna osvobozeni ani ulevy neumoznuje.
Opravdu zalezi na mestu a zda tuto vyjimku zahrne do vyhlasky.
http://www.bezplatnapravniporadna.cz/…-odpadu.html
jedina moznost je zmenit trvale bydliste do mesta, ktere to umoznuje, ale stim se ti zase spoji vymena OP a nahlasovani zmeny trvaleho bydliste jinym institucim.
Nas to teprve ceka. Po svatbe jsme to jeste neudelali, protoze kdyz si uvedomim zmemu v bance, v uverove smlouve,na katastru nemovitosti,atd atd.. bude toho dost. Nechavame to az se nastehujeme zpet do CR.
hanapospis píše:
Opravdu zalezi na mestu a zda tuto vyjimku zahrne do vyhlasky.
http://www.bezplatnapravniporadna.cz/…-odpadu.htmljedina moznost je zmenit trvale bydliste do mesta, ktere to umoznuje, ale stim se ti zase spoji vymena OP a nahlasovani zmeny trvaleho bydliste jinym institucim.
Nas to teprve ceka. Po svatbe jsme to jeste neudelali, protoze kdyz si uvedomim zmemu v bance, v uverove smlouve,na katastru nemovitosti,atd atd.. bude toho dost. Nechavame to az se nastehujeme zpet do CR.
no tak to mi nedocvaklo,ze se musi zmenit tr. bydliste na obcance,zkratka co se tyce CR tak ,jde o to proste lidem vse komplikovat,tak to teda nevim ,jak to vyresime
ja porad vahala, zda trvaly pobyt rusit nebo ne, po tehle zprave ho rusim, je stejne k nicemu.
…holky, hledat v těch pracovních inzerátech je dost síla
. Kolikrát nevím, co ty názvy pozic znamenají
. Nevíte, jestli nejsou někde na netu přeložený do čj?
PeBa píše: …holky, hledat v těch pracovních inzerátech je dost síla. Kolikrát nevím, co ty názvy pozic znamenají
. Nevíte, jestli nejsou někde na netu přeložený do čj?
napis,co presne potrebujes vedet
http://www.blesk.cz/…ovnikem.html
něco, jako je třeba seznam tady dole
tak jsem otevrela stramku s ceskyma zpravama a jsem poradne rozcilena
jakoby nestacilo ze jako blbci to platime v CR,kde vubec nezijeme,uz mam ceskyho statu plny zuby,i kdyz tam clovek nezije,porad musi resit nejaky komplikace
ten zmetek Kalousek navrhuje stoprocentni zdrazeni popelnic
vubec nemam chut ,kvuli tem svinim vracet obcanku a jako blbec vyrizovat vsem dvojity pasy a jeste za to darmozroutskymu statu platit
omlouvam se,ale muselo to ze me ven