Zklamání z dárků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76074
24.12.19 23:59
@bobulka88 píše:
Nahodou obalky jsou skvely, dostavame od rodicu a nikdy se nestalo, ze by nam obsah nesedl. A zacinam mit podezreni, ze dospelakum priste pouze prakticke darky - babickam uz letos Jezisek nadelil darkovou tasku veci do domacnosti - praci prasek, jar, houbicky, gel na zachod… a svicku, protoze zapaluji za svoje zesnule manzele - no radost velika, ze nemusi utracet behem roku. A bracha kdyz videl, co maji nabaleno, tak ze by taky takovou tasku chtel, ze ted hodne prali a uklizeli a myslel to fakt vazne. Sam dostal darkovou tasku s vice (a drazsima) vecma a nejvetsi radost mel ze spreje na vodni kamen a hadrik Vileda a ty jsem mu tam dala z recese, protoze si stezoval na vodni kamen ve sprse. No a pak ma clovek vymyslet prudce originalni darky, ktery maji cloveka potesit.

Ty jo, máma si letos přála stěrku na okna, protože je úklidovej maniak a na okna už se bojí lézt. (Je jí k osmdesátce). Říkala jsem jí, že jí okna ráda ošmrncnu aku stěrkou, ale neprošlo to, chce být soběstačná, jak to jenom jde. Vlastní aku stěrku nechtěla, výslovně si přála ruční s teleskopickým držadlem.
Tak jo, jako jeden z darů dostala stěrku, prodlužovací rukojeť jako další dárek (dokupy jsem to nedokázala zabalit :nevim: ) a radost, jak na Starým Bělidle. 8o Šroubovala si to (sundávací a zas-tam-dací :mrgreen: ) zkoumala, jak se dá na sucháč nacvaknout pracovní hadřík, a francouzský parfém ji spíš rozezlil, že jsme si neměli dělat škodu. :? :pocitac: Těžký. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.12.19 00:02

@sirikit Přístup tvojí maminky se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
25.12.19 00:06

@Hamouzka tvl tak to si fakt ani neumim predstavit, 70 darku pro kazdyho 8o :mrgreen:
To jste vybalovali nekolik hodin ne :mrgreen:
A nedivim se ti, taky by se mi to nelibilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76074
25.12.19 00:08
@Hamouzka píše:
@sirikit Přístup tvojí maminky se mi líbí :palec:

No, mám takové smíšené pocity, protože člověk by jí rád dal něco pořádného (otázka je, co je pro skoro 80tiletou paní pořádné.. :nevim: ) a ona je hotová ze stěrky za dvě stovky. :zed: :zed:
Ale má radost, což je určitě důležitější, než aby jásala nad parfémem a pečující kosmetikou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.12.19 00:13

@veria jo a můj chlap to dorazil, když mi oznámil, že koupil pozemek a budeme stavět. Bydlíme v baráku dost velkým a chce stavět větší. Jakožto panelákovýmu děcku mě nas.ralo i tohle. Prostě letos komplet vypráskaný Vánoce. Snad jenom mí rodiče mě nena. srali + kámoši. Jinak z těch blízkejch asi všichni. Včetně děcek, protože jim nepřijde divný to kvantum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.12.19 00:14

@sirikit musí to bejt správná ženská, žádná panička. A má dobře nastavený hodnoty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.12.19 00:18
@Anonymní píše:
Bohužel jsem letos zklamaná také a to jsem už hodně dlouho nebyla, ale letos se mi pokazil tablet a domluvili jsme se s manželem, že dostanu nový. No a den před Vánocemi se mě ptá, jestli si nechci jít něco vybrat do klenotnictví - nechci, mám plnou šperkovnici a nic z toho nenosím a říkám mu, že jsme se přece domluvili. A on že na čem. Pod stromečkem jsem měla stříbrný prstýnek, který je mi navíc malý, a dětskou knihu o ženské emancipaci (? mám Bc. z Gender studies).
Ale jsou na světě lidé, co nemají na dárky ani na jídlo. V uprchlickém táboře v Řecku děti spávají na zemi přikryté igelitem v zimě, v noci jim hrozí znásilnění. Tablet si koupím v lednu za svoje.

Dětem v Řecku pod igelitem takovou zářnou budoucnost zařídili jejich rodičové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4660
25.12.19 00:19
@veria píše:
@Hamouzka tvl tak to si fakt ani neumim predstavit, 70 darku pro kazdyho 8o :mrgreen:
To jste vybalovali nekolik hodin ne :mrgreen:
A nedivim se ti, taky by se mi to nelibilo.

Co vybalovat, to bych hlavně nechtěla balit. 8o My už jsme taky zrušili dárky pro dospěláky, obrovská úleva, stejně jsme si dřív akorát tak povyměňovali dárkové sady se šampony a sprcháčem, tak to si umím koupit i sama. Od muže dárek nepotřebuju, pro mne je nejlepším dárkem to, že si jej odpracuje za celý rok vzorným chováním a vysokým pracovním nasazením v domácnosti i při výchově potomka. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
25.12.19 00:19
@Hamouzka píše:
@veria jo a můj chlap to dorazil, když mi oznámil, že koupil pozemek a budeme stavět. Bydlíme v baráku dost velkým a chce stavět větší. Jakožto panelákovýmu děcku mě nas.ralo i tohle. Prostě letos komplet vypráskaný Vánoce. Snad jenom mí rodiče mě nena. srali + kámoši. Jinak z těch blízkejch asi všichni. Včetně děcek, protože jim nepřijde divný to kvantum.

Promiň je to debil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.12.19 00:21

@Russet A co je to za rodiče, když hrajou na city a přehazujou děcka přes plot :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
25.12.19 00:22

@Hamouzka ty rok starý věci prodáváte? Asi bych dávala rovnou dál na dobročinné účely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.12.19 00:25

@stín katedrál @Božislava byla jsem tak nas. raná, že jsem si přinesla salám a jedla ho bez všeho. Děckám pořád říkám, aby si k salámu něco vzaly. Malej prošel okolo a povídá mi:" Maminko, kde máš rohlík?" Tím mě taky pěkně nas.ral. Dnešek vymazat a všechny poslat na převýchovu :zed: jinak z té famílie zcvoknu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
25.12.19 00:26

@Leviatan ne, dáváme je po známých… jejich děckám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
25.12.19 00:29

@Hamouzka to chápu… Mě b to taky štvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.12.19 00:31
@Hamouzka píše:
@stín katedrál @Božislava byla jsem tak nas. raná, že jsem si přinesla salám a jedla ho bez všeho. Děckám pořád říkám, aby si k salámu něco vzaly. Malej prošel okolo a povídá mi:" Maminko, kde máš rohlík?" Tím mě taky pěkně nas.ral. Dnešek vymazat a všechny poslat na převýchovu :zed: jinak z té famílie zcvoknu :pocitac:

Proč se k salámu musí rohlík? Aby se jako toho salámu snědlo míň? Já jsem z Vánoc po materiální stránce spokojená, vždycky mám spíš nerva, aby se ty moje dárky líbily ostatním. Syn dostal jen 7 dárků. Vzhledem k tomu, že v rodině ho čeká ještě další rozbalování, je tohle ažaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová