Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@finduska
Ahoj. Je to takové beznadějně ![]()
Cerclage nejde-Teda zatím. A já v ní tak doufala. Min. Tehu jsem ji měla od 21 tt a pak jsem rodila v termínu.
Tak doufám, že se dočkám a nebude pozdě. Jen ležím a čekám… Na WC jdu se strachem ![]()
Tebe budou pouštět domu? A dobrý? Jak Ti je? Můžeš už chodit?
@Pajacarre nene muzu jen na zachod.uvidim bud dnes nebo zitra bych mela jit na vysetreni a pak se dozvim co a jak.
ta cerklage neni mozna kvuli tomu nalezu?
A v prvnim tehotenstvi vas po ni normalne pustili domu a tam jsi fungovala jak?
@finduska
Při min. Cerklazi jsem po výkonu ležela 14 dní v nemocnici. Pak asi měsíc doma a ke konci jsem polehavala ale přitom zvládla všechno, i uvařila.
Mne teď Cerclage nejde provést kvůli přítomnosti bakterií a navíc mám nízko placentu. Takže antibiotika a pak ještě aby se placenta povytahla výš, musí děloha vyrůst jeste.. Jen doufám, jestli se dočkám a do té doby nepotratím, psycho tohle ![]()
Aha takze to se seslo. @Pajacarre a rekli neco k te placente?jaka je sance ze se vytahne?
U te infekce je to jednodussi ne,atb muzou zabrat.Ale ta placenta?
Kazdopadne urcite to bude v poradku.Ja furt cekam az si na me Mudr udela cas a vysetri me.dnes,zitra
![]()
Kolik je prvnimu?
@finduska
Naštěstí kontrakce ani nic jinyho necítím. Ta placenta se prý určite vytáhne, ale neví se kdy-jestli za týden nebo za měsíc.
Antibiotika snad zaberou, doufám.
Malýmu jsou 4 roky. Moc mi chybí ![]()
Musím čekat a taky jak u Tebe–nevím kdy nějakej dr. Přijde, pořád nemají čas. Jestli dneska, zítra-měli by mi zas přeměnit čípek a nikdo nejde.
Mam to stejne akorat tedy ja uz cekam na verdikt zda me pusti domu.musi kouknout zda steh drzi apod.Ja vim,ze maji hodne prace ,ale to cekani je desne.
ja mam 7,5leteho a taky mi hrozne chybi.on to snasi tedy dobre.Spis se pta jak se miminku daří apod.
mam spis hruzu z toho,kdyby doslo na nejhorsi,tak budu psychicky zdeptana ale jak to rict jemu
No radeji budu doufat, že bude vše ok.
@finduska
Já Malýmu nic neřekla, prostě maminku bolí bříško a o miminku ani slovo, vždyť termín je až v březnu,tak to oznámim nejdřív na vánoce.
Tak dej pak vědět po kolika dnech Te pustili. Ty se mas ![]()
@Pajacarre píše:
@finduska
Já Malýmu nic neřekla, prostě maminku bolí bříško a o miminku ani slovo, vždyť termín je až v březnu,tak to oznámim nejdřív na vánoce.
Tak dej pak vědět po kolika dnech Te pustili. Ty se mas
Aha.no na me je to dost videt
ja bych to neutajila.s prvním na mě nebylo dlouho nic vidět ale teď snad od pocuraneho testu
![]()
Kdy budou kontrolní náběry?
@finduska
Ahoj, pořád v nemocnici? Já měla krev dobrou. Jenže nemůžou to udělat, nejdřív za 14 dní, je tam riziko krvácení kvůli nízko položené placente.
Asi tu zestarnu…
Nezestarnes
ja úplně nečekaně už doma.A to původně jsem měla jít až na konci měsíce
pak řekli, že týden po výkonu a včera mě kontroloval den před propuštěním a bylo to dobré, Tak mě pustil už včera. Při hospitalizaci hrdlo 4mm. Při propuštění 36mm po te cerklaži.ale musim jen ležet. No budu fakt hodná a budu ležet chci být se synem.Ko za 14 dní. No budu se bát až do konce.
Také to dopadne dobře. Hlavně že krev ok. máš knihy? televizi? Uteče to @Pajacarre
@finduska
Ty se mas
no, snad se taky dočkám.
Tak koukej ležet, to je fakt. Moc důležitý. Magnesko máš vid?
@Pajacarre no vidis jsem zapomnela vecerni magnosolv dekuju
mam ho 2× a pak 2× gynprodyl
@Pajacarre tak jak je?