Zkráceny děložní čípek - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
14.10.18 19:28

@Pajacarre tak jak je? :hug:

• Citovat
  • Upravit
16
15.10.18 08:29

@finduska
Ahoj. Je to takové beznadějně :(
Cerclage nejde-Teda zatím. A já v ní tak doufala. Min. Tehu jsem ji měla od 21 tt a pak jsem rodila v termínu.
Tak doufám, že se dočkám a nebude pozdě. Jen ležím a čekám… Na WC jdu se strachem :(
Tebe budou pouštět domu? A dobrý? Jak Ti je? Můžeš už chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
15.10.18 10:36

@Pajacarre nene muzu jen na zachod.uvidim bud dnes nebo zitra bych mela jit na vysetreni a pak se dozvim co a jak. :nevim: ta cerklage neni mozna kvuli tomu nalezu?
A v prvnim tehotenstvi vas po ni normalne pustili domu a tam jsi fungovala jak?

• Citovat
  • Upravit
16
15.10.18 10:43

@finduska
Při min. Cerklazi jsem po výkonu ležela 14 dní v nemocnici. Pak asi měsíc doma a ke konci jsem polehavala ale přitom zvládla všechno, i uvařila.
Mne teď Cerclage nejde provést kvůli přítomnosti bakterií a navíc mám nízko placentu. Takže antibiotika a pak ještě aby se placenta povytahla výš, musí děloha vyrůst jeste.. Jen doufám, jestli se dočkám a do té doby nepotratím, psycho tohle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
15.10.18 11:54

Aha takze to se seslo. @Pajacarre a rekli neco k te placente?jaka je sance ze se vytahne?
U te infekce je to jednodussi ne,atb muzou zabrat.Ale ta placenta?
Kazdopadne urcite to bude v poradku.Ja furt cekam az si na me Mudr udela cas a vysetri me.dnes,zitra :think: :nevim:
Kolik je prvnimu?

• Citovat
  • Upravit
finduska
15.10.18 11:54

Kontrakce/tvrdnuti neni?

• Citovat
  • Upravit
16
15.10.18 12:15

@finduska
Naštěstí kontrakce ani nic jinyho necítím. Ta placenta se prý určite vytáhne, ale neví se kdy-jestli za týden nebo za měsíc.
Antibiotika snad zaberou, doufám.
Malýmu jsou 4 roky. Moc mi chybí :(
Musím čekat a taky jak u Tebe–nevím kdy nějakej dr. Přijde, pořád nemají čas. Jestli dneska, zítra-měli by mi zas přeměnit čípek a nikdo nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
15.10.18 12:51

Mam to stejne akorat tedy ja uz cekam na verdikt zda me pusti domu.musi kouknout zda steh drzi apod.Ja vim,ze maji hodne prace ,ale to cekani je desne. :( ja mam 7,5leteho a taky mi hrozne chybi.on to snasi tedy dobre.Spis se pta jak se miminku daří apod. :think: mam spis hruzu z toho,kdyby doslo na nejhorsi,tak budu psychicky zdeptana ale jak to rict jemu :nevim: No radeji budu doufat, že bude vše ok.

• Citovat
  • Upravit
16
15.10.18 14:32

@finduska
Já Malýmu nic neřekla, prostě maminku bolí bříško a o miminku ani slovo, vždyť termín je až v březnu,tak to oznámim nejdřív na vánoce.
Tak dej pak vědět po kolika dnech Te pustili. Ty se mas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
17.10.18 09:12
@Pajacarre píše:
@finduska
Já Malýmu nic neřekla, prostě maminku bolí bříško a o miminku ani slovo, vždyť termín je až v březnu,tak to oznámim nejdřív na vánoce.
Tak dej pak vědět po kolika dnech Te pustili. Ty se mas :D

Aha.no na me je to dost videt :lol: ja bych to neutajila.s prvním na mě nebylo dlouho nic vidět ale teď snad od pocuraneho testu :lol: :lol:
Kdy budou kontrolní náběry?

• Citovat
  • Upravit
16
17.10.18 09:47

@finduska
Ahoj, pořád v nemocnici? Já měla krev dobrou. Jenže nemůžou to udělat, nejdřív za 14 dní, je tam riziko krvácení kvůli nízko položené placente.
Asi tu zestarnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
17.10.18 11:58

Nezestarnes :hug: ja úplně nečekaně už doma.A to původně jsem měla jít až na konci měsíce 8) pak řekli, že týden po výkonu a včera mě kontroloval den před propuštěním a bylo to dobré, Tak mě pustil už včera. Při hospitalizaci hrdlo 4mm. Při propuštění 36mm po te cerklaži.ale musim jen ležet. No budu fakt hodná a budu ležet chci být se synem.Ko za 14 dní. No budu se bát až do konce.
Také to dopadne dobře. Hlavně že krev ok. máš knihy? televizi? Uteče to @Pajacarre

• Citovat
  • Upravit
16
18.10.18 18:52

@finduska
Ty se mas :) no, snad se taky dočkám.
Tak koukej ležet, to je fakt. Moc důležitý. Magnesko máš vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
18.10.18 19:58

@Pajacarre no vidis jsem zapomnela vecerni magnosolv dekuju :lol: mam ho 2× a pak 2× gynprodyl

• Citovat
  • Upravit
finduska
24.10.18 09:07

@Pajacarre ahoj tak jak to s vami vypada?máš nějaké novinky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky