Zkráceny děložní čípek - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
295
22.12.18 07:56

Tak se hlasim po kontroly aabych pravdu rekla tak ani nevim jak jsem na tom. Doktor rekl, ze pohmatove hruza a podle ultrazvuku stejne. Dal mi zpravu,kdby se neco zhorsilo pres svatky tak at mam neco v ruce do nemocnice a tam pise cipek 2cm, f.d.2,48, minimalni funneling, tuhy. Ale pry se to nehorsi i kdyz posledne mam psane 3cm. Holky.ja jsem z toho blba uplne… :think: asi musim přestat resit hodnoty a poslouchat jen to,ze se to nehorsi. Jinak prdelka ma 940g :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
22.12.18 11:30

@Nikku12 no to teda je divne.ze ti rekl stejne kdyz mas o cm min.ale zatim je to vse ok.tak dobry.ale rozhodně bych atriktne lezela.jinak vaha je super. Me rikal ze potrebujeme aspon kilo,,ze pak je to uz super.ted naposledy s odhadem 1,5 kg uz se tvaril,jako ze jsme za vodou :lol: :lol: ocekavam ve ctvrtrk,ze by mohlo byt adpon 1,8kg. :think: pujdu po 15dnech. Ja uz holky zacinam byt protivna,protoze se zacinam nudit. Je to tim jak citim,ze se blizi konec valeni se a tesim se,tak me přestávají veci bavit apod… :lol: :lol: dnes jsem 30+4 .lezim od 18+0 :roll: des

• Citovat
  • Upravit
295
22.12.18 12:32

@finduska ja si myslim, ze na ty hodnoty uz budu kašlat a budu se ridit tim, ze je to bez zmeny a cipek je tuhy a neni otevreny. Měril to na dvou místech, a prvne byla hodnota 3cm a pak rekl, ze to zmeri jinde a byla 2,48. Takze uprimne ja uz tomu nebudu venovat pozornost at me neklepne :lol: taky uz se tesim na ten 30tt. To uz se clovek urcite vice uklidni,ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
29.12.18 13:59

@Aromalampa @Nikku12 @Lendie a dalsi😁jak jste na tom? Ja skoro stravila silvestr v nemocnici(jeste tedy mohu ze :P :P )
Ve ctvrtek jsem byla na kontrole tak hrdlo z 12mm na necelych 9mm.Jsem si povzdychla,ze asi volnejsi rezim nebude a mudr na mě,že naopak, že si mě tam nechá 8o No pak sám od sebe řekl, že koukne pres zrcadla a udělá ten test na předčasný porod. Steh tedy, že drží pevně a ten test vyšel negativně tak mě ještě pustil. Kontrola 9.1. A mam pry prijet s taskou :think: to budu 33+1 chtel by mi napichat ty kortikoidy.ze si mysli,ze 35tt nedám.no tak pořád ležím.ale co už holky v utery uz lezim 14tydnu budu slavit 3.1. 100dni v posteli 8o tak snad uz to nejak dopadne. Jsem 31+4 a to uz je pro me maly zazrak odhad byl 1900g.

• Citovat
  • Upravit
Lendie
29.12.18 14:17

@finduska my jsme na tom dobre, nic zatim nehrozi. Jen me popadla angina tak mam antibiotika, ale verim; ze to holka nase mala zvladne :)

• Citovat
  • Upravit
finduska
29.12.18 14:20

@Lendie super :palec: ty jsi ted ktery tyden? :think:

• Citovat
  • Upravit
295
29.12.18 15:40

@finduska takze ,,super,, nervy co. Ja bych dala nevim co za ten test a trosku uklidneni. Ty uz mas super tyden na to, ze se zatim nic nejspis neceka. Ja jsem 28tt a trepu se jak ratlik pri kazdem ztvrdnuti bricha. Preju vam holky klidny vstup do dalsiho roku a snad nas nikoho neceka nic neprijemneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
29.12.18 15:45

@Nikku12 no on test je ze se telo nechysta rodit do tydnr asi na 98procent a do 14 dnu procent.uklidnit uklidni ale je jadne,ze kdybych se vydala na prochazku ani test mi nrpomuze :lol: :lol: nemuzu dokonce ani sedet dele jak 5minur 8o pry mam radeji stat :lol: pri jidle.ze v sede tam tu hlabicku stlacim vic jsk ve stoje kdy „jen“ pada dolu.
Kdy mas dalsi kontrolz?

• Citovat
  • Upravit
295
29.12.18 15:52

@finduska ja uz se bojim i chodit, pohnout se v leze, cokoli 😁 me to proste uz preskocilo, priznavam si to :D kontrolu mam v patek zase po tydnu a zeptam se na ten test, myslim ze ho delaji nedaleko od nas v tom nemocnici a taky se chci zeptat kdy se davaji ty kortikoidy, jestli az je nejhur?porad se uklidnuju ze snad jeste nerodim,kdyz me nehospitalizovali treba na napichani tech kortikoidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
29.12.18 16:07

@Nikku12 v prvnim tehotenstvi mi je pichali ve 32tt kdyz mi rozhaneli kontrakce.to do me lili horem dolem vse mozne a pichali ty kortikoidy. Ted si me tam chtel nechst a dat mi je.nakonec po tom testu rekl ze az za 14dni to uz budu 33+1.ono to jsou dve injekce a myslim ze minimalne 24hodin a nejlepe 48hodin. Pri akutnich porodech se snazi to aspon tech 24hodin pozdrzet aby pusobily chvili a v pripade odtoku plodovky 48hodin nalijou do tela roztoky proti kontrakcim.a bez plodovky myslim,ze muze byt mimco i 72hodin :think: ale davaji se spis uz v pripadevh kdy maji opravdu strach ze to prijde. Nebo to dost hrozi ;)

• Citovat
  • Upravit
Lendie
29.12.18 16:08

@finduska ja jsem ted teprve 24+4…, ale nic nenasvedcuje predcasnemu porodu :palec: .

• Citovat
  • Upravit
295
29.12.18 16:24

@finduska dekuji za uklidneni, podle toho předpokládám, ze jeste neco vydrzime. Sice mi vzdy doktor rekle, ze kdyby neco tak hned na pohotovost ale to urcite jen proto, ze tohle jsou veci, ktere se proste predvidat nedaji ale snad to tak zatim nevypadalo,kdyz me poslal domu. @Lendie to je super,ze to vypada dobre. Tebe aspon uklidnili, ja si uklidnujici info musim hledat sama na netu a pak silim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
29.12.18 16:31

@Nikku12 internet je nejvetsi zlo… :D Ja si obcas tady s nekym napisu a jinak nic nectu, protoze clovek hleda rymu a najde ze ma nador na mozku a o tehotenstvi ani nemluvim :mrgreen: … Kdyz neco potrebuji tak se ptam uz pouze a jen lekare.

• Citovat
  • Upravit
295
29.12.18 17:13

@Lendie jo, ja to vzdy vsem rikala,ze jsou posahani, ze ctou net. Jsem totiz zdravotni sestra a v jednom kuse mi zvonil telefon a znami se me ptali co si myslim o tom a o tom, ze cetli…tak ja mela vzdy nervy proc to ctou takove blaboly a uz si pomalu vybiraji rakev. A ted?role se obratily :D me kdyby umel doktor uklidnit tak to taky necham jen na nem ale tam moc uklidneni nedostanu. Dovim se,ze je to horsi a kdyz se mi neco nebude zdat tak hned na pohotovost. A kdyz se zeptam jestli je mozne,ze ji donosim tak mi rekne,ze mozne to urcite je…takze si pak vyber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lendie
29.12.18 17:39

@Nikku12 vybrala bych si.. pozitivni moznost ze donosis tak jak mas a vypustila myslenky na cokoli horsiho. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky