Zkráceny děložní čípek - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1358
11.12.18 20:03

@finduska No znám dost chlapů, co po prvním porodu řeklo, že u druhýho nechtěj být. :-D Jinak to, že vycházky napsal ještě neznamená, že jsou využívány, já je využila snad 3× a vždycky když mě chlap vytáhl do restaurace s tím, že se už na to slzavý zpruzelý údolí doma nemůže dívat… :lol: a ted jsem se domluvila, že místo PN budu vybírat dovolenou, mám jí hodně, ale pracovat se nechystám… :lol: tak dej vědět, co zítra. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
17.12.18 13:46

Tak jak jste na tom, děvčata? Mně dneska zas přidal nějaký preparáty a vitamíny, už jím 9 kusů denně… :? Prej to mám ještě alespoň dva týdny, ideálně 3 vydržet a pak mi dá větší volnost… :-D
Tak jo noooo… A co vy?.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
17.12.18 14:13

kolik jsi? vetsi volnost :lol: :lol: :lol: to je pro me vychazka :mrgreen: ja je mit nebudu az na MD a na tu pujdu 14.1. od 34tt. pokud tam dojdu :mrgreen: jinak ja zítra 30+0.Na Kontrole cipek furt to same,,steh drzi, vaha byla 1440gramu 8o pry je vetsi nu.odpovidal 30+2 místo 29+1.ale je to odhad.Nicmene uz jsem o dost klidnejsi.ted se mdlim za vanoce.abych ještě ten tyden dala :mrgreen: 12tydnu v posteli :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :mrgreen: ale uz se to krati.ty uz to mas za par :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1358
17.12.18 16:02

@finduska 30+0 už? Krásný, vidíš, jak to utíká. :)
No doktor se u té větší volnosti tvářil dost šibalsky, za prvé že ubere nějaké vitaminy (zatím chápu, že magnezko, ale to ubrat stejně musí :-D:-D no a za druhé se tvářil, že by snad i povolil trochu romantiky, jenže tam jsem se smála, že i kdyby povolil tak by do toho už chlap nešel… :lol: Ten se bál ještě jsem břicho ani neměla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
17.12.18 16:09

@Aromalampa :lol: :lol: :lol: jo takhle :lol: me rikal,ze od 30tt bych mohla drobet ubrat leženi.to mi rikal ale ve 26tt ted ne :lol: je to logicke potrebuju pomalu zatížit delohu.a na druhou stranu pred 3tydny jsem byla na cukru tri hodiny jsem ruzne posedavala a polehavala v cekarne :lol: na manželovi :think: tak jsem vcera zalila kytky :jazyk: a dnes vyprala jednu pracku :lol: bylo zo asi 8ks :lol: prosteradlo a rucniky :lol: Takze prace na 5minut to povesit. :roll: no dostala jsem od muze vynadano :mrgreen: ale neprehanim.jak pisu zatim dvakrat prace na 5minut jinak porad jen lezet a na zachod a do sprchy :lol: magnezko i gynprodyl rikal do 35tt

• Citovat
  • Upravit
295
18.12.18 11:05

Moc vás zdravím a snad nevadí, že se přidám. Budu teď v pátek 27tt. Od 23tt tvrdnutí břicha a naměřený čípek 3cm. Od té doby bez změny, beru Utrogestan, Magnosolv a mam klidový režim. Nemusím prý úplně jen ležet 24h ale hodně se šetřit. Pořád hledám jen zkušenosti a doufám, že se dočtu samé happy endy at se uklidním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
18.12.18 12:21

@Nikku12 :mrgreen: no ja mela cipek v 19tt 4mm :mrgreen: podstoupila jsem tedy cerkláž-steh a jsem dnes 30+0.Uz ted jsem dal ,nez jsem kdy doufala.S prvnim synem pred 8lety jsem ve 29tt skoncila v nemocnici s hrdlem1,7cm a lezela jsem do 35+1 v nemocnici :zed: ted aspon lezim doma.ja tedy mam zatim striktni lezeni.ale tak ja jsem zasita a hrdlo 12mm :lol:
Ale 3cm neni nic hrozneho,zvlast kdyz je beze zmeny. Za spatny berou 2,5cm a hranicni 2cm… to bude urcite vse ok :hug:

• Citovat
  • Upravit
Lendie
18.12.18 12:27

@Nikku12 Taky verim, ze to bude vse ok. Pokud se mas jen setrit… my jsme ted v naprostem poradku (nechci nic teda zakriknout) a mam to obdobne jako ty. Uzivej odpocinek dokud to jde a prď na vsechno i na to vánoční šílenství. Dej nohy nahoru, cukrovi k tomu a nic neres. Ja mam cipek 2,3 cm a tqky mi staci jen odpocinek. A 3-5 cm je pry norma. Nemela bych byt tebou starosti. :)

• Citovat
  • Upravit
finduska
18.12.18 12:38

@Pajacarre a co ty? :hug:

• Citovat
  • Upravit
295
18.12.18 20:00

Jee holky, vy jste hodne :hug: to se mi bude klidne usinat :lol: samozrejme preju vsem minimalne 38tyden. To by bylo zuzo, co :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
18.12.18 20:17

@Nikku12 ale tak me nevadi ani ten 36 a 37 :lol: :lol: ja mam syna 35+2 a byl uplne ok :lol: 2250g 45cm. Takze 37tt akorat at se nemusim valit jak balvan a pro zmenu se stresovat,ze se mu nechce :lol: :lol: uz ted mam pocit ze se budu valit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
295
18.12.18 22:23

@finduska mezi nama, bude mi stacit i 34 😁 kdyz bude v poradku a doklubana tak at si jde ven kdy uzna za vhodne :lol: taky pri tom polehavani mam pocit, ze do brezna mi budou muset vysekavat vetsi otvor ve dverich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
19.12.18 08:37

@Nikku12 a ty mas i vychszky ne se 3cm?Na dlouhou procházku to nebude :lol: ale pohyb mit muzes :P ja vtdy kdyz dojdu jen k autu tak omdlivam :lol: :lol: jednou za 14dni :P

• Citovat
  • Upravit
295
19.12.18 10:43

@finduska joo, fakt to mam z tohodle hlediska super. Zajdu i s manzelem na nakup, rozkazuju a hned ten den vic utece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
19.12.18 11:20
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení