Zkráceny děložní čípek - je tu někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
295
29.12.18 17:55

@Lendie joo to se taky snazim. Obcas me prepadne depka ale snazim se byt vetsinou pozitivni takze se drzme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
25.1.19 11:55

@Aromalampa ahoj.tak jak jso na tom.uz miminko u sebbe?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.19 11:46

Ahoj holky, prosím Vás, nejsem těhotná. Jsem dneska 20dc. Měřím si děložní čípek strašně měkký a už od konce na dosud mám čípek vzadu, že si na něj nemůžu dosáhnout, jen konečkem prstu. Nevím jestli se otevírá protože tak daleko nedosáhnu. Celou dobu se mi vůbec nezměnil. Kontroluji po každém WC. Tak nevím jestli je to normální? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
finduska
1.2.19 12:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím Vás, nejsem těhotná. Jsem dneska 20dc. Měřím si děložní čípek strašně měkký a už od konce na dosud mám čípek vzadu, že si na něj nemůžu dosáhnout, jen konečkem prstu. Nevím jestli se otevírá protože tak daleko nedosáhnu. Celou dobu se mi vůbec nezměnil. Kontroluji po každém WC. Tak nevím jestli je to normální? Děkuji

Ahoj, rada bych ti poradila nicmene s čipkem mimo tehotenstvi nemam zkusenosti.vubec nevim jak ma byt normalni a ani ho neumim-nezkousela jsem ho nahmat :think:

• Citovat
  • Upravit
1358
3.2.19 22:31

@finduska ahoj, ja pořád nic, nalez porad stejny, od půlky ledna rikaji at jsme nastartovani a na druhou stranu prcek se otocil az minuly tyden a je porad strasne nahore a ja mam o 2 cm uzsi panev nez je dolni limit, tak v utery uvidim, co vymysleli… a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 05:56

@Aromalampa :mavam: :mavam: Ale ty uz mas skoro termin ne? Ja take nic :lol: :lol: zitra 37+0 ve stredu vyndani stehu. :lol: Ale to vsichni očekávají i ja, ze se rozpadnu.Takze ja pocitam, ze ve středu začínám rodit :P :P

• Citovat
  • Upravit
1358
4.2.19 07:10

@finduska jo, ve stredu 6.2. prvni termin :-D druhy mam 11.2. Takže mazec, co jsem toho probrecela pro předčasny porod, případně horsi variantu… :oops: :lol: tak vidíš. Super :potlesk: máš taky dopeceno, jen pockej, vyndaj steh a nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.2.19 07:53

@Aromalampa no :mrgreen: doufam,že to uz bude brzy :P :P ještě tyden a pak by mohlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1358
7.2.19 20:59

Tak ja dnes v 6:29 porodila klucika 3,45kg :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
7.2.19 21:04

@Aromalampa juuu gratuluji :srdce: :srdce:

Ja 5.2. 19:48 Šimonka 3110g :srdce: