Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lendie joo to se taky snazim. Obcas me prepadne depka ale snazim se byt vetsinou pozitivni takze se drzme ![]()
Ahoj holky, prosím Vás, nejsem těhotná. Jsem dneska 20dc. Měřím si děložní čípek strašně měkký a už od konce na dosud mám čípek vzadu, že si na něj nemůžu dosáhnout, jen konečkem prstu. Nevím jestli se otevírá protože tak daleko nedosáhnu. Celou dobu se mi vůbec nezměnil. Kontroluji po každém WC. Tak nevím jestli je to normální? Děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím Vás, nejsem těhotná. Jsem dneska 20dc. Měřím si děložní čípek strašně měkký a už od konce na dosud mám čípek vzadu, že si na něj nemůžu dosáhnout, jen konečkem prstu. Nevím jestli se otevírá protože tak daleko nedosáhnu. Celou dobu se mi vůbec nezměnil. Kontroluji po každém WC. Tak nevím jestli je to normální? Děkuji
Ahoj, rada bych ti poradila nicmene s čipkem mimo tehotenstvi nemam zkusenosti.vubec nevim jak ma byt normalni a ani ho neumim-nezkousela jsem ho nahmat ![]()
@finduska ahoj, ja pořád nic, nalez porad stejny, od půlky ledna rikaji at jsme nastartovani a na druhou stranu prcek se otocil az minuly tyden a je porad strasne nahore a ja mam o 2 cm uzsi panev nez je dolni limit, tak v utery uvidim, co vymysleli… a co ty?
@Aromalampa
Ale ty uz mas skoro termin ne? Ja take nic
zitra 37+0 ve stredu vyndani stehu.
Ale to vsichni očekávají i ja, ze se rozpadnu.Takze ja pocitam, ze ve středu začínám rodit
![]()
@finduska jo, ve stredu 6.2. prvni termin
druhy mam 11.2. Takže mazec, co jsem toho probrecela pro předčasny porod, případně horsi variantu…
tak vidíš. Super
máš taky dopeceno, jen pockej, vyndaj steh a nic ![]()