Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aromalampa skoda ze mam prukazku u sestricek jinak bych to snad vyfotila. Ve 12+1 mam 2 cm psane… v 15 tydnu tez a ted v 19+4 me poslal do nemocnice se zpravou ze mam del.cipek 2 cm.
@Lendie no ty jo.
Jinak je dobre ze magnezko pomohlo.zy asi pohyby jeste necitis vid?
Pokud mas cipek 2cm jeste me napada nejsi po konizacich?Pokud ti do pondeli nikdo nic nerekne co bude dal.v pondeli si capni nekoho kompetentniho a ptej se.Nekdy mam pocit,ze pokud se nestaras a jen cekas kszdy na tebe prdi.ja tedy uz jela s tim,ze bude cerklaz ale je to tim,ze jsem druhorodicka a u prvniho jsem mela tytez problemy ale az od 28tt a to uz je na cerklaz pozde a tak jsem musela do 35tt lszet v nemocnici.Take neni pro kazdeho vhodna,ale moje gyndarka me do nemocnice poslala se žádostí o ni.
Ale take tam muze byt neco jineho. Do pondeli pokzd nebudes mit zavazne problemy bych zo vydržela a pak dala najevo,ze takhle ne
at ti neco reknou,co maji v planu apod. Delali ti aspon nejake vysetreni? Myslim stery a krev a moc apod?
@finduska jojo krev v pohode, moc tez, stery ..nic nerikali pet
… Prave ze pohyby citim a docela me vydesilo kdyz si ten nas raubir dal pres noc a dopoledne pauzu
ale doktorka mi udelala utz a mimco je ok. Navic cca asi hodku po utz zacal kopat
mam pocit ze mi to dela naschval. Co je konizace?
@Lendie konizace je zakrok na cipku, kdy ho musi cast odebrat,protoze je na nem nalez.To mam ja dokonce dvakrat a uz predtim jsem mela cipek na okrasu
takze po tech operacich se nedivim,ze to mam takhle ![]()
Ale vzhledem k tomu,ze to nevis tak to adi nemas ![]()
Tak jestli je moc ok a krev taky tak to nevypada ani na zanet
vysledky steru trvaji nejdele. Ty ja vedela az po 48hodinach, jeste to prave zpusobuji mykozy to zkracovani
jedine co me dost zaráží,ze mas od zacatku 2cm coz je hranicni a nic ti gyndar nerekl ![]()
Tak to citis pohyby brzy,dost zen je citi u prvniho az dele
na začátku nejsou tak caste jak je hodne mista ![]()
Ale pokud te jinak nic netrapi urcite to bude ok ![]()
@Aromalampa @Lendie @Pajacarre Tak co holky?Aromalampa už je za vodou ne? ![]()
Ja dnes 28+0 ani jsem nedoufala,ze to sem dotahnu
premlouvam ho kazdy den ,že Vanoce dame ![]()
@finduska my jsme v poradku. Vypada to,ze by k predcasnymu porodu ani nemuselo dojit ![]()
@Lendie takze cipek ok? doma nebo v nemocnici? Prodlouzil se tedy.? Dobrých zprav není nikdy dost ![]()
@finduska nene ale jsem doma. Jde pry spis i o jine parametry cipku a tuhost a to msm ok ![]()
@Lendie a vycházky mas? Ja uz bych chtěla aspoň po byte -něco uvarit
delali jsme se synem linecke a rohlicky-jsem lezela na boku prizvedla
zazitek ![]()
@finduska Ahoj.
No já 31+0, ale samozřejmě ho chci dopíct co nejvíc a doktor říká, že si myslí, že to do půlky ledna dáme, akorát teď ještě nastupuje častější kontroly, že jak je už větší a níž, tak víc tlačí, tak aby se tam něco nesemlelo, ale dnešní result byl, že je sice čípek pořád níž, ale drží jak blázen
. Jinak mě vycházky napsal normálně na 6 hodin odpoledne, ale s tím, že to mám spíš psychicky, abych nebyla vázaná doma, ale že to nemám přehánět no tak je fakt, že je moc nevyužívám, mi stačí to courání po kontrolách… a mimochodem nevím, jestli jsem to sem už psala, ale když pak mě čeká nějaká činnost, tak si brávám bederní pás pod pupek, že ho to trochu drží nahoře… takový podobný…
A když už jsem si tu na to deníčkem vzpomněla, tak hlásím, že jsem ještě vyfasovala železo, že mám nízkej hemoglobin a do toho je prcek hlavou nahoru a gynekolog mě chystá na císařskej řez..
tak si pořád říkám, že má přece ještě čas se otočil, ale zas si říkám, jestli ví ten gynekolog něco, co já ne…
On neodpoví narovinu, to je všechno tak uhýbavě… ![]()
@Aromalampa jsem si precetla jak mate vychazky a rozhodla se,ze na vas prdim
Ba ne preju vam to moc.Ja jdu na kontrolu zitra jako vždy s kufrem.
vozim ho vzdy. Je porad připraven jen do něj přidám vzdy hackovani knihu a comp
tak 31+0tam urcite je sance na otoceni.myslim,ze i ve 34tt se otocili
Ale tak asi chce abys pocitala se vsemi variantami.Nektere zeny cisare nesou spatne
maji pocit selhání.Ackoliv nevim proč-nicmene nesoudim rake mam pocit selhani- ze jsem divna,ze neumim sama donosit,ze mam vpacene bradavky a neslo mi kojit.Tskze tak.Tak abys pocitala se vsim
Manzel mi treba vcera rekl ,ze si mysli,ze je cisar lrpsi
pry usnes a pak tydrn to boli a mas zo a jizva neni vidět
nevim jestli mi tim chtel naznacit,ze se zacina bat
protoze po prvnim porodu byl chudak uplne hotov
furt chodil jak jsem uzasna,statecna apod ![]()
@finduska ted po tom magnesiu mi dnes ztvrdlo asi 3× jen ale boli to nejak dlouho nez to vzdy povoli. Take me stve ze mi nic nereknou.