Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, přidávám se taky do,,klubu,, nespokojených a zklamaných zákazníku. Postel objednaná v říjnu a doteď ji nemám. Komunikace s firmou na bodu mrazu, pokud nezavolám já tak oni se vůbec nezajímají. Na emaily, kdy mi dodají postel neodpovídají. Dnes mi volal majitel, že koncem května ji dovezou. Tak jsem zvědavá či se toho dožiju. Za mne velké zklamání. Hlavně, že na Chodově v OC měli stánek a lákali lidi ať k si k nim dají udělat postel ![]()
@Mairim31 nám dnes dovezli zbytek objednávky. Komunikace s panem majitelem o mnoho lepší. Vše teď už fungovalo jak mělo. Jediné co nám nedošlo byli tužkovníky. Měli být jako dárek. Ale to už neřeším. My měli mít od nich ještě lamely mezi postele. To jsme se domlouvali, že bych od nich vzala, ale s platbou až po montáži. Nespěchám na ně, tak proč ne. Postele jsou opravdu krásné, montáž super. Takže vše kazí jen předchozí komunikace s paní Romanou. To vidím jako jediný problém.
Dobry den, varuji vas pred temito podvodniky! postel otresna, horsi kvalita nez z druhe ruky za super vysokou cenu. pouze krasna a srdcervouci reklama! odstoupili jsme od smlouvy a penize do ted nevratili! jednam s policii a COI
Dobrý den, ano máte pravdu. Reklamu mají dokonalou a všude na Vás vyskakuje. Také jsme odstoupili od kupní smlouvy, ale opět nikdo nekomunikoval. Tak jsem napsala podrobnou recenzi a vložila ji do FB skupin, kde řešili dětské pokojíčky a najednou, že si pro postel přijedou a vrátí peníze. Dohoda byla, že dají peníze na místě, jinak postel nevydáme. A ráno telefonát, že je paní majitelka s dítětem v nemocnici, toto jsme mimochodem slyšeli neustále, tak nevíme, zdali to byla pravda a výmluvy, že nemohla dát peníze řidiči. Tak jsme ji řekli ať tedy řidič nejezdí, že postel dostane jen z ruky do ruky tzn. postel za peníze. Paní majitelka tedy zadala okamžitou platbu z jejího soukromého účtu. Postel tedy odvezli a peníze vrátili. Začali komunikovat až po těch umístěných recenzí na FB skupinách.
Příspěvek upraven 08.05.24 v 20:58
@2mysaci4M přesně tak. A ještě si změnili název firmy na IG. Teď se jmenují „pokojíčky z Postylkova“
@anavi13 píše: Více
Na FB je už mnoho negativních recenzí a snad si dají další potenciální zákazníci pozor.
@2mysaci4M já je třeba vůbec nenašla
spíš je třeba to napsat přímo na googl. Já se na to teda teprve chystám.
Na FB skupina Dětské pokojíky- nápady inspirace. Tam je negativních recenzi mraky.
@2mysaci4M to je právě úplně naprd, že je to takto v nějaké skupině. Tam to dohledá strašně málo lidí.
No v této FB skupině to je řešeno hodně a mnoho nespokojených lidí. Poslední dobou se tam neřešilo nic jiného, než Postýlkov a tak správci museli diskuze po nějaké době uzavřít.
Ahoj, taky jsem objednala postýlku v lednu a dosud ji nemáme. Několikrát jsem už urgoval termín a nikdy žádná odpověď. Už jsem s paní Romanou mluvila, že pokud nedokáži jasný termín, odstupuji od smlouvy- doteď nereagovala.
Chci se zeptat- podařilo se vám z nich získat peníze? Popř. Pokud to už někdo řeší s právníkem, popř. S ČOI, můžete napsat zkušenosti? Nechce se mi čekat další 1/2 rok jestli nám postýlku dodají nebo ne. Diky
@Alena87366 píše: Více
Ano, nám se podařilo. Peníze po dlouhém dohadování vrátili. Stalo se tak poté, co jsem na FB skupinách řešící dětské pokojíčky, dala podrobnou negativní zkušenost. Na FB stránkách Postýlkov. cz paní majitelka psala, že začínají znova a lépe, ale koukám, že se stále nic nezměnilo
.
@Alena87366 za tyden by nám meli dodat postylku, na kterou čekam od ledna. Kdzy do 31.5. Ji nepodaji, tak posilam vypoved z koupni smlouvy a ze zákona maji do 14 dní vratit penize. Kdyz se to nestane dávam podnet na PČR a budou je řešit vrámci trestního činu krádeže.
Taky mam zkusenost. Dodani o 3,5 mesice dele nez byla puvodni domluva. Musela jsem je uhanet docela casto, furt nejakej problem. Darek, ktery jsme meli dostat k postylce dodany nebyl. Postel jako takova, kdyz uz stoji, tak je moc pekna, masivni, tamze s timhle nesouhlasim s nekteryma komentarema nahore. Ta postel je rozhodne pevna dost. Ale muze to byt kus od kusu a my mohli mit stesti. Zpetne jsem si rekla, ze se na ni cekat vyplatilo nastesti.
@DandátkoP asi se začnu modlit at dopadnú stejne jako vy. Manžel už mne pripravil na to, že neuvidím ani penize a a ni postel ![]()