Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohla by jsi my je poslat do emeilu. Vim ze nemusi byt stejne ale staci to abych si udelala predstavu co me ceka jsem dost vystresovana uz ted. Moc dekuji
@kouzelnice321 píše:
Mohla by jsi my je poslat do emeilu. Vim ze nemusi byt stejne ale staci to abych si udelala predstavu co me ceka jsem dost vystresovana uz ted. Moc dekuji
Ty otázky by ti měly přijít s vyrozuměním, že byl zadán ten posudek a hodně se odvíjejí od toho, co bylo u soudu. Takže pokud tě třeba nařkne, že jsi konfliktní, budou se tě snažit dostat do situace, kde se ukáže jak rychle vybouchneš či napadáš či věci řešíš naopak asertivně apod. Takže na co jste vzájemně poukazovali, to je bude zajímat předně.
Taky budou koukat jak se k sobě chováte včetně dítěte. Jinak mně tam pokládaly stejné otázky jako u soudu, takže i díky advokátce jsem ani netušila, že jdou po něčem konkrétním. Jsou pěkně mazaní a z mé zkušenosti ne tak chytří, jak jsem od studovaných lidí čekala. A víš kam na ten posudek jdeš?
Tak to koukám teda, většinou posílají na dětskou psychologii, jelikož tam jde o dítě. Tak držím palce, dej pak vědět ![]()
Ahoj, mám dotaz. Nevíte někdo jak to chodí u prof. Vymětala? Jdu tam s batoletem na znalečák. Jak se staví ke střídavé péči + agresivní otec.
Děkuji
Dobrý den,
mám úplně stejné zkušenosti s uvedenou dámou Procházkovou. Lituju toho, že jsem neměla diktafon! šílenééééé. Kamarádská atmosféra, něco jako chcete otci zakázat styk?, Otce se synem společně nevyšetřovala…že něco slušně navrhne.. pozvolné rozšiřování atd. A posudek šílenost. Napsaný neodborně, učebnicově přes kopírák!!!A k ZBLITÍ Škoda, že se k Vám nemohu přidat. Jste o nějakýý ten rok dříve a moc lituju, že jsem si této diskuse nevšimla dříve…Mohla jsem být moudřejší…
@riki33 píše:
potom dostanete zhruba za 14 dnů výsledek posudku. Musíte se ihned odvolat / snad do tří dnů / jestli chcete vyslechnout psychologa u soudu, totéž může chtít protistrana, pak u soudu žádat revizi, opět se svědky zajděte za soudním psychologem a řekněte v čem nemluví pravdu.
Nam to Procházkové trvalo: Proběhl 23.10.2013 a dorazil 27.1.2014
Ahoj, nevíte od jakého věku je možná znalecký posudek na dítě? A jak časté je že soud chce znalecký posudek?
Díky
@Klarindas chce ho, když není jasné, jak by to v nejlepším zájmu dítěte mělo vypadat
, prostě se nedá jednoznačně rozhodnout. Věk je individuální, zkoumají se i rodiče, rodiče v interakci s dítětem…
@Klarindas jak kdy. Soud znalci stanoví termín, do kdy vypracovat, mívá na to tak 2 m. (když mu přijde spis). Ale ještě se musí vymyslet otázky, to taky není hned. Pak než se nařídí další jednání. Počítej +- 4m. navíc.
Zase lepší, ať se to pořádně promyslí, věnuje se tomu čas, než když se rozhodně hned a za půl roku jsou rodiče u soudu zase, že to nefunguje…
Ahoj mám dotaz…čtu že znalci přijde spis - musí ho celý přečíst?
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz…čtu že znalci přijde spis - musí ho celý přečíst?
Znalec si SMI!!! precist pouze prvni 3 radky a posednich 5 slov ![]()
Součástí posudku je výpis ze spisu. Pokud tam výpis některého dokumentu chybí, můžete to u soudu napadnout a posudek zneplatnit.