Znalecké psych. posudky - máte někdo zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.12.18 23:38
@Keyllah píše:
což v trestním řízení za této situace, o které mluví zakladatelka, nejde.

Výše uvedené jsem předpokládala…
Děkuji za vaše rce. Věc se má tak, že mne štve že to mám absolvovat já a manžel ne, ačkoliv se domnívám že jeho napadení neodpovídá duševnímu stavu zdravého člověka (nejednalo se o facku, ale opakovaný útok na mne při chvatu (ten přiznal) kdy se nelze bránit. A zranění mi způsobená korespondují s tím chvatem což si těžko udělám sama… a ještě loni bych do něj neřekla, že by to mohl udělat… a též měl před léty těžký úraz hlavy a léčil se u psychiatra, což teď zapírá…
Policie mi při nahlédnutí do spisu chtěla nechat podepsat stažení trestního a když jsem odmítla, vytáhli ze šuplíku výše uvedené, s tím že pro manžela to neshledává ani SZ za opodstatněné… Ještě dodám že není civilní zaměstnanec…

• Citovat
  • Upravit
41603
4.12.18 07:32
@Anonymní píše:
Výše uvedené jsem předpokládala…
Děkuji za vaše rce. Věc se má tak, že mne štve že to mám absolvovat já a manžel ne, ačkoliv se domnívám že jeho napadení neodpovídá duševnímu stavu zdravého člověka (nejednalo se o facku, ale opakovaný útok na mne při chvatu (ten přiznal) kdy se nelze bránit. A zranění mi způsobená korespondují s tím chvatem což si těžko udělám sama… a ještě loni bych do něj neřekla, že by to mohl udělat… a též měl před léty těžký úraz hlavy a léčil se u psychiatra, což teď zapírá…
Policie mi při nahlédnutí do spisu chtěla nechat podepsat stažení trestního a když jsem odmítla, vytáhli ze šuplíku výše uvedené, s tím že pro manžela to neshledává ani SZ za opodstatněné… Ještě dodám že není civilní zaměstnanec…

ale ono je to logické. K čemu teď posudek na manžela, max. by vyšlo, že je třeba agresivní, nebo má sklony k násilí. Ale to je teď k ničemu, neznamená to, že by týral tebe, nebo že se něco stalo tak, jak ty popisuješ. Je klíčový posudek na tebe, kdy za situace slovo proti slovu, je nutné, aby znalec prohlásil, že jsi osobou důvěryhodnou, nemáš sklony k fabulaci a dokážeš popsat situaci tak, jak se stala. Je takový problém to se znalcem jednou probrat? Policajtům bych nic nevyčítala, většina žen to vezme zpět, odmítnou jít ke znalci nebo u soudu prohlásí, že nebudou vypovídat a celé řízení jde do kytek. Proto je jako základ ten znalecký posudek na poškozenou. Pak, pokud to bude notné, se může udělat znalecký posudek na pachatele… Pokud s tím máš problém, ok, ale nepočítej, že by to bez toho dobře dopadlo, spíš ne.....volba je na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí