Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
S mamkou to je opravdu těžké. Nerozumíme si.. Mám velmi dobrou a blízkou kamarádku, ale přijdu si trapně kdybych ji to měla říct.. Hlavně vím, že bych se před ní hned rozbrecela
Brečet se může. ![]()
@Anonymní píše:
Já vím, že se nemám za co stydět, ale stejnak si nedokážu představit jít na policii a tam popisovat celou situaci, protože bych se tam 10× rozbrečela. Před týdnem jsem to neřešila, protože jsem si myslela, že to přejde.
Co je špatného na tom brečet? To je přeci v pořádku brečet, tak breč. Bylo by divné kdybys nebrečela.
Kamarádka u mne byla něco malo přes hodinku. Hned se mi ulevilo, protože na to nejsem sama.
Ale, pobreceli jsme si obě. Na gyndu půjdu ve středu a kamarádka je ochotná jít semnou i na tu policii ikdyz toho se dost bojím. Nechci se tam ztrapnit. ![]()
Jak píší ostatní. Není to sice snadné, ale pokud s tím nic nebudeš dělat, ublížíš nejen sobě ale i jiným. Takový d***l si to rád zopakuje, když mu to už jednou prošlo! Prostě zatni zuby a ven s tím. Uleví se ti!
Podle toho, jak hledáš důvody proč to nerozvádět mám pocit, že toho útočníka znáš.
@cherryberry píše:
Jak píší ostatní. Není to sice snadné, ale pokud s tím nic nebudeš dělat, ublížíš nejen sobě ale i jiným. Takový d***l si to rád zopakuje, když mu to už jednou prošlo! Prostě zatni zuby a ven s tím. Uleví se ti!Podle toho, jak hledáš důvody proč to nerozvádět mám pocit, že toho útočníka znáš.
Už jsem to řekla kamarádce jak píši výše.
A útočníka neznám. ![]()
@Anonymní píše:
Kamarádka u mne byla něco malo přes hodinku. Hned se mi ulevilo, protože na to nejsem sama.Ale, pobreceli jsme si obě. Na gyndu půjdu ve středu a kamarádka je ochotná jít semnou i na tu policii ikdyz toho se dost bojím. Nechci se tam ztrapnit.
Nejsi sama
hlavně buď hodná sama na sebe…ztrapnit se opravdu nemůžeš…A všechny traumata se časem zahoji, s pomocí správných osob, které ti pomohou. ![]()
Ahoj, jak jsi psala, že máš obavy, že budeš brečet nebo se ztrapníš, když to řekneš třeba na té policii, tak mě napadá, zkus si představit sama sebe jako lékařku nebo policistku. Přišlo by ti to trapné, že někdo brečí po takovémhle strašném zážitku? Nebo bys měla chuť ho podpořit, nechat vyplakat, klidně i obejmout? Jsi statečná a ostatní lidi jsou tu teď pro tebe, aby ti pomohli v téhle těžké situaci
.
@Zuzoruza píše:
Ahoj, jak jsi psala, že máš obavy, že budeš brečet nebo se ztrapníš, když to řekneš třeba na té policii, tak mě napadá, zkus si představit sama sebe jako lékařku nebo policistku. Přišlo by ti to trapné, že někdo brečí po takovémhle strašném zážitku? Nebo bys měla chuť ho podpořit, nechat vyplakat, klidně i obejmout? Jsi statečná a ostatní lidi jsou tu teď pro tebe, aby ti pomohli v téhle těžké situaci.
Vždycky jsem si myslela, že mně se to stát nemůže..
Mám strašné nutkání to mamce říct, protože by mi to mohlo dost pomoct, ale bojím se, protože se neustále hádáme. I když si myslím, že mně má ráda a pomohla by.
Nevíte jak to oznámit abych co nejméně mluvila?
Rozhodla jsem se, že to mamce řeknu a na gyndu a policii půjdu ať to mám za sebou co nejdříve..
A kamarádka mi doporučila být na gynde upřímná a říct to..
To bude probíhat jako klasická preventivka? ![]()
@Anonymní píše:
Vždycky jsem si myslela, že mně se to stát nemůže..Mám strašné nutkání to mamce říct, protože by mi to mohlo dost pomoct, ale bojím se, protože se neustále hádáme. I když si myslím, že mně má ráda a pomohla by.
Nevíte jak to oznámit abych co nejméně mluvila?
Napiš mamce dopis a popis ji všechny svoje pocity a obavy.
Určitě se mamce sver, je to tvoje mamka a takové věci by měla vědět a uvidíš že ti pomůže a budeš se cítit líp.
@megginka300 píše:
Napiš mamce dopis a popis ji všechny svoje pocity a obavy.Určitě se mamce sver, je to tvoje mamka a takové věci by měla vědět a uvidíš že ti pomůže a budeš se cítit líp.
Děkuji za podporu.
Nejradši bych zapomněla na to všechno. ![]()
@Anonymní píše:
Rozhodla jsem se, že to mamce řeknu a na gyndu a policii půjdu ať to mám za sebou co nejdříve..A kamarádka mi doporučila být na gynde upřímná a říct to..
To bude probíhat jako klasická preventivka?
Vyšetří tě normálně, může posoudit, jestli nejsi nějak zraněná. Udělá stěry. Na jiné pohlavní choroby je stejně asi brzo, odebrat krev by asi nemělo smysl
Asi si tě pozve ještě jednou, aby bylo jisté, jestli jsi otěhotněla. Jsi moc statečná a určitě to s kamarádkou a s mámou zvládnete.
Kamarádka za mnou za chvíli přijede.
Co lidi ktomu vede někomu ublížit?

K lékaři vím, že musím co nejdřív.
A upřímně jsem si svoje poprvé představovala jinak. A najít si někdy přítele a sním mít sex je nepředstavitelné.