Znásilněna v 17 letech. Jak se s tím vyrovnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.9.21 10:29
@Alriga píše: Čemu nevěřím? Takže holku někdo v noci znásilní, ona přijde domů, máma se nevzbudí, nečeká na 17 letou dceru, ráno nevidí nic, žádné slzy, žádné potrhane šaty, modřiny…?

A to, že mamka pracuje na směny ti nic neříká? :(

• Citovat
  • Upravit
8701
28.9.21 10:31
@Anonymní píše:

Ignoruj to… to nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
28.9.21 10:31
@Anonymní píše:

A to jsi jak přišla domů, mamka ti ani nezavola la, druhý den nic nezpozorovala? Já mám dceru dávno dospělou, ale stačí mi jedna věta v telefonu a okamžitě poznám, že něco není v pořádku, že má trápení, je nemocná…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.21 10:32
@free333 píše:
Myslím, že ne.
A kdyby se jim to náhodou podařilo, tak on to popře.Předpokládám, že nějaké důkazy, jako roztrhané oblečení, modřiny, škrábance anebo třeba jeho vlasy na svetru, asi nemáš?

Podstatě nemám. Ale, nejsem si jistá jestli na tom místě není někde kamera. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.21 10:33
@Alriga píše:
A to jsi jak přišla domů, mamka ti ani nezavola la, druhý den nic nezpozorovala? Já mám dceru dávno dospělou, ale stačí mi jedna věta v telefonu a okamžitě poznám, že něco není v pořádku, že má trápení, je nemocná…

Nezavolala. Měla tušení druhy den, že se něco děje, ale řekla jsem něco jiného. :,(

• Citovat
  • Upravit
40477
28.9.21 10:35
@Anonymní píše:
Podstatě nemám. Ale, nejsem si jistá jestli na tom místě není někde kamera. :,(

Záleží i na tom, jak dlouho se kamerové záznamy uchovávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
28.9.21 10:35
@Anonymní píše:
Nezavolala. Měla tušení druhy den, že se něco děje, ale řekla jsem něco jiného. :,(

Ale jdi ty…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.21 10:41
@Alriga píše:
Ale jdi ty…

Nemám zapotřebí vám tu něco dokazovat. Věřte, nevěřte. :,(

• Citovat
  • Upravit
749
28.9.21 11:02
@Anonymní píše:
Nemám zapotřebí vám tu něco dokazovat. Věřte, nevěřte. :,(

Hele nedohaduj se, to nemá cenu. Já věřím, že to možné je, mě už nepřekvapí nic. Máš rodiče, kterým stačí pohled mezi dveřmi nebo jedna věta v telefonu a vědí, že se něco děje. Někde zas je holka v devátém měsíci a rodiče si toho nevšimnou. Takže já nemám důvod ti nevěřit. Jestli je to pravda, je mi tě líto a držím ti palce. Jestli ne, tak jsi padlá na hlavu, když si děláš srandu z takové vážné věci. To už je ovšem tvůj problém. To my tady nevyřešíme. A ty se rozhodně nemusíš obhajovat. To co si myslí někdo na internetu, to je tvůj nejmenší problém. Ve tvém vlastním zájmu je, šetřit si síly na důležitější věci, budeš je potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.9.21 09:33

Když nechceš jít na policii, tak běž alespoň k lékaři kvůli pohlavně přenosným nemocem. Rozhodně bych si za 3 měsíce od znásilnění nechala udělat test HIV.
Určitě vše bude v pořádku, ale lékaře raději nevynechávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffan23
29.9.21 09:41
@Luane píše:
Když nechceš jít na policii, tak běž alespoň k lékaři kvůli pohlavně přenosným nemocem. Rozhodně bych si za 3 měsíce od znásilnění nechala udělat test HIV.
Určitě vše bude v pořádku, ale lékaře raději nevynechávej.

Mela by rovnou ted udelat pcr odber na Hiv a zloutenku C…kdyz se pichne zdravotnik jehlou v praci tak se neceka a dela se hned odber na PCR ( polimerazova retez. reakce)

• Citovat
  • Upravit
6484
29.9.21 09:54
@Alriga píše:
Ale jdi ty…

no pokud se za to stydí, tak se ani nedivím, že řekla něco jiného… takže co je an tom k neuvěření?

PS: přečetla jsem víceméně jen první stranu a teď tuhle poslední, takže jdu dočíst ten zbytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
29.9.21 11:02
@Alriga píše:
No, tak teď tomu celemu nevěřím ani omylem. Stačí pár rad na emiminu a vše je vyřešeno! Holka píše oznadilneni, jak kdyby si koupila pytlík bonbónů…

No heleť s takovými závěry bych u takoveho tématu byla opatrná..

Vyřešeno určitě nic není, znásilnění je záležitost do konce života.

Myslím že slečna potřebovala jen ujištění že to má udělat a když viděla že ji nikdo nesoudí a nepíše špatnýho nic, tak se svěřila doma.

Však takhle funguje i linka bezpečí, ujistí tě a přesvědčí že máš požádat o pomoc druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 11:52

Běž na policii hlavně s mamkou, jako se zákonným zástupcem. Tam se o vše postarají a pošlou tě na lékařské vyšetření. Přece nebudeš zatajovat trestný čin a jeho pachatele!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.21 15:37

Dobrý den, byla jsem dopoledne na gynekologii. :,( Dělali mi stěry a klasické vyšetření teď budu čekat na výsledek. Mám přijít za 2 týdny kvůli možnému těhotenství. Postinor mi nedal, protože to už je pozdě. :,( :,( Policii teprve řešit budu. :( :,( Děkuji za podporu. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová