Zneužívání??? co dělat?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36504
12.3.16 20:02
@Ellusa píše:
Jak jsem psala o něco výš, podle mé kamarádky, co dělá na OSPOD, je to krajně nepravděpodobné, jejich čísla jsou obvykle neveřejná…

ona lže, to je jasný. Už jen ta její rychlá reakce o mailu na OSPOD byla krajně podezřelá. Buď je lhář a pohádkář, nebo primitiv.Nebo obojí.

• načítám...
381
12.3.16 20:06

@Burj Chalifa nechci se vam do toho nejak montovat, vicemene souhlasim s vama jen nechapu co je spatneho na jejim denicku??

• načítám...
49159
12.3.16 20:06

@admin prosím ověření zakladatelky diskuze a o kontaktování pčr - téma které se tu řeší je příliš závažné na to aby se nechalo jen tak…

• načítám...
1257
12.3.16 20:10

Tak zakladatelku nezname, ale i kdyby byla jednodussi, tak prece neni normalni ji takhle urazet. Spis ty, ktere se za jednodussi nepovazuji, tak by jste to mely oznamit na PCR, a oni uz si s tim poradi, a nenechavat to na zakladatelce. Asi je mlada, a pokud ji vychovavala matka, ktera sve deti nechava v pritomnosti naheho honice a neresi to, tak se asi nemuzeme divit, ze jeji dcera neni moc asertivni a v urcitych situacich nejedna nejpohotoveji. Byt v CR, tak to nahlasim sama. Takze nahlasite to nekdo jiny? Nebo jim budu psat ja? Predpokladam, ze maji nejakou e-podatelnu…

• načítám...
1531
12.3.16 20:10

Nepsala jsem sem protoze mam dite a nemuzu tu vysedavat nonstop. Musela jsem ji jit vykoupat a dat spat ne! Jo a psala jsem na ten ospod. Nevim jak vam mam dat jako dukaz, ale jestli tam nekdo z vas pracuje tak mu dam klidne jmeno i cislo atd at se muze podivat ze jsem fakt psala. Psala jsem zkracene o co jde a ze se s nimi chci setkat osobne ze je to lepsi nez pres telefon nebo meil. Maji na me kontakt.
Ja se o tomhle dovwdela dneska tak se na me fakt nezlobte ze jsem se hned nesebrala a neletela na policii, vzdyt ja nemam ani zadny dukaz. Samozrejme ze to nechci nechat byt, chci jim pomoci ale kdyby se to stalo vam tak uz vidim jak vsichni hned racionalne budete uvazovat. Ono to neni tak jednoduche. Misto toho jak nekomu pomoct se tu hned resi autor. Takze ja chci nekomu pomoct a hned jsem ta spatna ja. Vazne clovek aby se bal vubec neco rict tady.

• načítám...
sunshinegirl
12.3.16 20:19
@Burj Chalifa píše:
takže nám dotyčná o nějakém mailu vyprávěla pohádky. Takže, na rovinu řečeno, lhala.

Pokud dobře vidím, tak psala mail a volali oni jí :nevim: :nevim: :nevim:

• Upravit
1257
12.3.16 20:20

@miruska11 ty jsi rikala prvne, ze jsi tam volala, pak ze jsi psala mail a pak ze ti na zaklade mailu volali zpet. A ted, ze na tebe maji kontakt, ze jsi psala mail. Z toho ted neni jasne, ze by ti volali zpet…tak jak teda :nevim:

• načítám...
66852
12.3.16 20:23

Takové obvinění fakt není sranda, může totálně rozbít rodinu (znám z vlastní zkušenosti i z mediálně známých případů). Zakladatelčině váhání se opravdu nedivím.

• načítám...
250
12.3.16 20:23

@miruska11 Autora tu nikdo neresil, resilo se tu, ze ani ty ani tvoje matka nic nedelate a to je trestne. Ja, i kdyz jsem tvuj nick znala, jsem tvou anonymitu zachovala, provarila ses sama. No, ted se veci pohnou. Snad sis to ale jen vymyslela…

• načítám...
1531
12.3.16 20:27

Psala ja vim, ale jen aby uz byl,,klid,, jako tohle mi ma pomoct to vyhrozovani od ostatnich? Samozrejmw ze ja s tim dojdu. Ale chtela jsem se nejdriv poradit. Vsivhni to ospod chvali takze asi budou vedet co delat atp. Chci nejdriv mluvit s nimi, prostw tohle neni jednoduche. Kdybych u toho byla ja je to taky neco jineho, ale takhle fakt nemam dukaz. S mamkou jsem mluvila a urcite pujde se mnou. Tak aspon budem mit nejaky dukaz nez jen moje vypraveni. @Ellusa tobe dekuju za radu

• načítám...
250
12.3.16 20:28
@miruska11 píše:
Jo napsala jsem to pod svym jmenem. Ja se za to neschovam.ale chtela byvch tu diskuzi smazat prosim. Uz se to resi. Volala jsem na ospod a s mamkou taky mluvila.

O mejlu jsi napsala, az kdyz jsme ti tu rekly, ze ospod o vikendu nefunguje a ze pohotovostni cisla nebyvaji verejna. Nepusobis duveryhodne.

• načítám...
1257
12.3.16 20:30

Pokud by neco bylo trestne, tak netecnost matky. Ale zakladatelka se toto dozvedela par hodin zpet a jeste od matky (ktera nevypada moc pricetne), takze si neni moc jista, jestli je to vubec pravda. Prestante ji furt necim vyhrozovat, no s obvinovanim (mozna falesnym) nema zkusenost, tak to napsala sem no a co jsem pochopila tak to resit bude.
Ano, nekdo by sel na policii hned, nekdo potrebuje postouchnout. Ale ona se sverila tady, tak je potreba misto shazovani ji nasmerovat.

• načítám...
154
12.3.16 20:30

@miruska11
Tak stát se toto v mém okolí, tak také nereaguji příliš racionálně. Právě naopak! Velmi neracionálně bych si to nakráčel na nejbližší stanici PČR.
A upřímně? Pokud jsou opravdu tak vlivní, jak to zní z tvých příspěvků, a to co píšeš je pravda, no tak se to stejně dlouho neutají.

• načítám...
66852
12.3.16 20:34

@Ellusa já bych na net nepustila

• načítám...
295
12.3.16 20:36
@JayLee píše:
no jo když to je slovo proti slovu nebo jedna pani povidala je to same prý nebo mamka rikala a ono ta pravda muze byt uplne nekde jinde ja bych nikam nic nehlasila když jsem z toho osobne nic nevidela navic kor pokud to nekomu z tech deti nevadi jinak receno pokud jim není ublizovano ci nejsou nejak tyrane ono by taky mohla byt pak tva mamka za lhářku a za hlupaka a prestali by se s ni bavit kvůli nicemu ;)

nikomu z dětí to nevadí? a na tom jsi byla kde? když se nejstarší dcera toho chlapa sebepoškozuje…
a to že není něco vidět znamená, že je vše v pořádku? alias co je doma to je doma a nikomu do toho nic není… :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m