Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Udat někoho na sociálku je míň divný, než pouštět děti k někomu, kdo si ho honí před nimi.
Tvoje mamka je v podstatě spolupachatel.
Pokud ho udá, tak se připravte, že reakce bude hodně ošklivá, připravte se na to, že se ho jeho žena bude nejspíš zastávat, bude to ale o sto procent lepší, než to nechat být. Ať si mamka schová pokud možno co nejvíc důkazů, i ty sms, co jí posílal, všechno.
Ne „někam nahlásit“, prostě jít rovnou na policii. Nebo kontaktovat to krizové centrum, jak tu někdo psal, jestli je to pro vás takový problém, ti vás na policii nasměrují. Kdyby to neudělala tvoje máma, udělej to ty. Jestli se tam nic neděje, což je nepravděpodobné, tak je nikdo nijak nadměrně obtěžovat nebude. Jestli se tam něco děje, což je vysoce pravděpodobné, a vy to hlásit nebudete, můžeme o té rodině (dětech!) brzy číst v černé kronice.
Někdy mi připadá, že lidi jsou tak zblblí kauzama typu Nýrsko a Norsko, že přestávají uvažovat racionálně
Co by se muselo dít, aby vám to přišlo jako jednoznačně hodné nahlášení? ![]()
No dúfam že sa len niekto baví, lebo nemá čo robiť. Alebo je to len prieskum
Tohle musi bejt fake, nekdo se o vikendu asik nudi, na to nejde nic jineho rict. Nebudu se rozcilovat, pac neverim, ze tohle muze nekdo myslet vazne. Spis ted sedi u kavicky s cigarkem u kompu a bavi se reakci zdejsich diskuteru. Zadna matka by nevodila deti k takovemu chlapovi a uz vubec by se neptala v diskuzi, zda to je normalni. Davno, davno by konala. Tady neni nac se ptat snad. nejen otec ale ani zakladatelka nemuze byt normalni s takto stupidni otazkou.
@Sailah píše:
Predppkladam ze tohle je trolling… nicmene pokud ne tak je tvoje mama i ty IQ tykve…nedivim se ze roky nikdo nenahlasi sexualni zmeuzivani deti kdyz kolem techto lidi jsou takovy tupani… nicmene doufam, ze si uvedomujes ze dle toho cos napsala nekdo muze upozornit pcr a ta te dle IP adresy dohleda a bude chtít podrobnejsi vysvetlenia vis co cele si to zkopcim a zrovna mas stesti ze mam dost znamych policistu tak jim to rovnou preposlu s linkem… at si jejich ajtaci pohraji… pokud to je realne zabranime tomu ze nejaky stary prase s*ka svoji dceru a pokud ne dostanes pres prackyPříspěvek upraven 12.03.16 v 14:06
Ja se o tom dozvedela az ted, jak jsem psala znam je jen t videni a to hodne nalokdy a pusobi na me normalne. Tohle mi rekla mamka az ted. A nez bych neco nahlasovala tak se ptam jeste tady, protoze me to neprijde normalni ale mamka je celkem haji ze se jako chodi lecit atd. Takze co ted? To musim dojit primo na policii nebo nekam na socialku? A rict jim jen co vim z vyptraveni? To mi prijde jako malo. a nevim jak se k tomu postavi mamka. Jako je mi jasne ze to neni normalni a chci pomoct tem holkam ale nikdy jsem nic takoveho nedelala tak nevim jako kam jit atd. Takze misto kritizovani radsi poradte!!!
@Sailah píše:
Predppkladam ze tohle je trolling… nicmene pokud ne tak je tvoje mama i ty IQ tykve…nedivim se ze roky nikdo nenahlasi sexualni zmeuzivani deti kdyz kolem techto lidi jsou takovy tupani… nicmene doufam, ze si uvedomujes ze dle toho cos napsala nekdo muze upozornit pcr a ta te dle IP adresy dohleda a bude chtít podrobnejsi vysvetlenia vis co cele si to zkopcim a zrovna mas stesti ze mam dost znamych policistu tak jim to rovnou preposlu s linkem… at si jejich ajtaci pohraji… pokud to je realne zabranime tomu ze nejaky stary prase s*ka svoji dceru a pokud ne dostanes pres prackyPříspěvek upraven 12.03.16 v 14:06
Právě jsem toto chtěla napsat, pokud máš zname, tak ihned predavej dál, u me by to šlo pres z známých a trvalo by to déle. Pokud to troll není, tak se dá zachránit pár dětských životů, pokud je, tak zakladatel/ka bude mít dost problémů za šíření pomluv, lži, opletacky se soudním psychologem, protože tohle si vymyslí snad jen uchyl a magor.. ![]()
@Anonymní píše:
Ja se o tom dozvedela az ted, jak jsem psala znam je jen t videni a to hodne nalokdy a pusobi na me normalne. Tohle mi rekla mamka az ted. A nez bych neco nahlasovala tak se ptam jeste tady, protoze me to neprijde normalni ale mamka je celkem haji ze se jako chodi lecit atd. Takze co ted? To musim dojit primo na policii nebo nekam na socialku? A rict jim jen co vim z vyptraveni? To mi prijde jako malo. a nevim jak se k tomu postavi mamka. Jako je mi jasne ze to neni normalni a chci pomoct tem holkam ale nikdy jsem nic takoveho nedelala tak nevim jako kam jit atd. Takze misto kritizovani radsi poradte!!!
Bez na policii a rekni jim co vis. Oni jsou povinni to prosetrit ikdyz to mas jen z vypraveni.
@Anonymní píše:
Pokud nevíš, volej do krizového centra a ptej se co dál, rozhodně to nenechavej jen tak, pokud se z nějakého duvodu bojis jít na pcr… rozhodně jednej!
@Jana525 přesně,taky myslím, že je to feik nebo jak se to píše anebo je zakladatelka se svojí matkou těžce mimo mísu
každý normální člověk by to okamžitě hlásil na policii, týpkovi rozbil hubu a hotovo a ne zakládat dizkusi na emiminu
![]()
@Anonymní píše:
Jsem ráda že máte stejný názor jako já. Mamka jim nechce dělat nějaké problémy ake mě to přijde hodně mimo a hlavně na té holčičve se to už dost podepsalo. Taky mi to neprijde normalni kdyz mi to vypravela tak jsem cumela. Ja znam jen jejich rodinu z videni, jako ze se pozdravime kdyz se vidime. Nebo kdyz prijdu k mamce a on tam je chvilku, pak hned odejde tak mi vzdyvcky prislo ze ma ty deti fakt rad, vzdycky se s nima mazlil atp. Kdyz spadnou jdou ta tatou, ta mama mi vzdy prisla odtazita, nikdy je nepochovala a jenom na ne rve.ale to je jen muj pohled kdyz je chvilku vidim. Uz jsem je minimalne prea rok nevidela no.
Zase co kdyz je fakt nahlasi a socialka u nich nic nenajde. Opravdu vypadaji napovrch spokojene. Spis by bylo lepsi aby si ta holcicka s nekym pronluvila.ta to potrebuje a treba by se sverila ale jak to teda udelat? Kdyz se nahlasi nevim kam treba na socialku tak budou vubec mluvit s detmi? Kdyz se tavrela ve skole a volala domu ze se zabije tak rodice vlitli do skoly a vsechny servali a rekli ze tu dceru vsichni sikanuji.oni jsou hodne postaveni a maji penize, deti chodi do soukromych skol tak aby se to nejak nezametlo.
Mamka jim nechce dělat problémy, i když byla svědkem sexuálního obtěžování dětí, a to i svých vlastních???
Ona svěřuje své děti na hlídání chlapovi, který jí do telefonu nabízí peníze za sex??
To by ta sociálka taky mohla zajet k vám domů… Jako jestli tady trolíš, tak si to užij, ale jestli ne, tak to je tedy na mě silná káva.
![]()
Hele tak lepsi nez kritizovat, i kdyby to byl fake, je lepsi poradit ne? Ja se v tomto nevyznam, ale pokud nekdo vi presne, jak postupovat, tak ji poradte. Z jakeho jste mesta? Treba se bude dat najit konkretni krizovy centrum nebo detsky psycholog a od toho se odpichnout.
Kazdopadne urcite s tim neco delej!!! I kdxz se ten chlap udajne leci. A i kdyby se to melo zamest pod koberec. Vzdycky je sance, ze ji to treba pomuze a zachranis ji, musi to byt strasne.
Okamžitě na policii. A naa sociálku s názvem OSPOD, Ti tam udělájí pořádek
A tvoje mamka má nějakýho partnera? Co on na to? Jak starý jsou děti tvojí mamky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat