Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Takze koukam, ze jsem se nespletla, opet jsi zapomnela odkluknout anonymitu.
Jo napsala jsem to pod svym jmenem. Ja se za to neschovam.ale chtela byvch tu diskuzi smazat prosim. Uz se to resi. Volala jsem na ospod a s mamkou taky mluvila.
@miruska11 píše:
@pannda prave ze ve skole nic neresi, ona uz i ve skole se zavrela a rodice to vyresili tak ze ji spoluzaaci sikanuji. Ona je zamlkla, s nikym se nebavi. rodice nechtej aby mluvila s psychologem. Proste to zametli. Taky nechapu ze to ve skole neresi, ale jak jsem psala rodice jsou hodne vysoce postaveni. Prosate to umi.
@anib pak napisu, ted nestiham
Takže, rozumím tomu dobře, asi ano, než to smažeš, vážně to nahlaš, toto je hodně závažné.
@miruska11 píše:
Jo napsala jsem to pod svym jmenem. Ja se za to neschovam.ale chtela byvch tu diskuzi smazat prosim. Uz se to resi. Volala jsem na ospod a s mamkou taky mluvila.
tak najednou
, zajímavé. Nebo, promiň, mi tu upřímnost, jsi dostala z předchozích příspěvků bobky.
Mas pravdu, resi se to, diskuzi mam zalohovanou a plnim oznamovaci povinnost. Mimochodem, ospod v sobotu nefunguje.
@miruska11 píše:
Jestli to není blbá sranda, a to by byla lepší varianta, je třeba jednat. Nedokážu si představit, že bych viděla, že člověk, který má hlídat moje děti, u toho nahej mastrubuje. Ačkoliv si to normální člověk nedokáže představit, znám příběhy žen, které zneužíval vlastní otec. Dělo se to a nejspíš se to děje pořád, občas se prostě vyskytne zrůda.
@Burj Chalifa ne ja jen nechci aby si to tu precetla ta rodina o ktere to je. Nevim jestli sem chodi, ale si to predstav ze si to prectou. Asi nebudou jen tak prihlizet ne? Bojim se aby ji jeate neco neudelali. Me je uplne jedno ze to sem pisu bud anonymne nebo ne, ale chtela jsem ochranit ji.
@miruska11 píše:
Promiň, ale nevěřím Ti. Buď jsi si to vymyslela celé, což je hodně hodně blbá sranda. Anebo pokud to pravda je a došlo Ti, co za průser se děje, tak ses lekla a teď se to snažíš zahrabat pod koberec. Už to, že chceš diskuzi smazat, proč?
A dotaz pro holky, nahlašoval někdo tu diskuzi adminům? Ať je to pravda či ne, měli by v tomto případě zasáhnout a diskuzi rozhodně nemazat.
@sppo píše:
Mas pravdu, resi se to, diskuzi mam zalohovanou a plnim oznamovaci povinnost. Mimochodem, ospod v sobotu nefunguje.
takže dotyčná kecá, neoznámila nic.
@miruska11 píše:
@Burj Chalifa ne ja jen nechci aby si to tu precetla ta rodina o ktere to je. Nevim jestli sem chodi, ale si to predstav ze si to prectou. Asi nebudou jen tak prihlizet ne? Bojim se aby ji jeate neco neudelali. Me je uplne jedno ze to sem pisu bud anonymne nebo ne, ale chtela jsem ochranit ji.
To je pochopitelné, požádej adminy o smazání, ale oznam to. Znám příběhy týraných a zneužívaných dětí, kterým nepomohl za celé dětství nikdo, ani širší rodina, ani škola, dokonce ani doktoři, kteří to museli minimálně tušit…
@Burj Chalifa píše:
takže dotyčná kecá, neoznámila nic.
Ospod má myslím nějakou pohotovostní linku. Ale moc nevěřím v to, že dotyčná někam volala.
Veřejně tedy žádám adminy, aby v zájmu nezletilých dětí, na kterých je páchán závažný trestný čin, tuto diskusi nemazali, příspěvky uchovali a věc a zakladatelku jako důležitého svědka nahlásili orgánům činným v trestním řízení.
@sppo ja psala na meil ktery maji na svych strankach, dokonce tam bylo i moje mesto a behem vhvilky volali tak nerikej ze nepracuji. S kym sem asi tak mluvila?
A pro jistotu bude vhodné, aby tato diskuse byla zálohována pro případ jejího účelového smazání.
@Burj Chalifa Na ospod drzi pohotovost, kdyby museli k soudu kvuli predbezku, ale pochybuju o tom, ze by nekde verejne vyvesovali, kdo kdy. A ze by to zakladatelka stihla zjistit a vse obtelefonovat behem tech par minut, kdy zjistila, ze se provarila.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat