Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Takovém cvokovi bych rozhodně nesvěřila své dítě! Osobně bych kontaktovala nějakou organizaci, specializující se na sex. zneužívání dětí a vůbec defektní prostředí v rodině, nebo seriozní dětsk. psycholožku a domluvila se co nejrychleji, jak dál. Samozřejmě že to bude řešit policie, ale jde mi o to, jak nejšetrněji přistupovat k dětem v rodině. Policajti jsou v tomhle někdy jak sloni v porcelánu a nešetrným přístupem mohou dítě traumatizovat ještě druhotně…
Příspěvek upraven 12.03.16 v 13:43
Třeba o nic nejde… jestli si to myslíš, tak bys k tomu psychiatrovi měla zajít taky. Jak může tvá matka dávat na hlídání děti k někomu, o kom ví, že se takto chová? Kolik je té holčičce? Ta už to asi dobře vnímá, co se u nich děje, jestli nedošlo k něčemu horšímu. Brrr, okamžitě nahlásit!
@Anonymní píše:
Co myslíte, nechat je být nebo to někomu říct? Nechcem je někde nahlašovat ale co když se opravdu u nich něco děje a ta nejstarší si pak opravdu něco udělá, nebo se začne dít i s těmi mladšími. Třeba opravdu o nic nejde, jsou to velmi bohatí lidé a vypadají napovrch jako dokonalá rodinka.Ale ono se deje. To jako vazne? Neni to vtip? On deti osahava, uspokojuje se pred nima (a pred tvyma sourozencema), a to nic neni? Holka si ublizuje, chce se zabit, vy to nikde nenahlasite a klidne s nima dal kamaradite, jezdite na dovolene a posilate tam deti? A co na to manzelka chlapa, ze toto dela pred detma? Okamzite bych sla na policii.
Příspěvek upraven 12.03.16 v 13:49
Jsem ráda že máte stejný názor jako já. Mamka jim nechce dělat nějaké problémy ake mě to přijde hodně mimo a hlavně na té holčičve se to už dost podepsalo. Taky mi to neprijde normalni kdyz mi to vypravela tak jsem cumela. Ja znam jen jejich rodinu z videni, jako ze se pozdravime kdyz se vidime. Nebo kdyz prijdu k mamce a on tam je chvilku, pak hned odejde tak mi vzdyvcky prislo ze ma ty deti fakt rad, vzdycky se s nima mazlil atp. Kdyz spadnou jdou ta tatou, ta mama mi vzdy prisla odtazita, nikdy je nepochovala a jenom na ne rve.ale to je jen muj pohled kdyz je chvilku vidim. Uz jsem je minimalne prea rok nevidela no.
Zase co kdyz je fakt nahlasi a socialka u nich nic nenajde. Opravdu vypadaji napovrch spokojene. Spis by bylo lepsi aby si ta holcicka s nekym pronluvila.ta to potrebuje a treba by se sverila ale jak to teda udelat? Kdyz se nahlasi nevim kam treba na socialku tak budou vubec mluvit s detmi? Kdyz se tavrela ve skole a volala domu ze se zabije tak rodice vlitli do skoly a vsechny servali a rekli ze tu dceru vsichni sikanuji.oni jsou hodne postaveni a maji penize, deti chodi do soukromych skol tak aby se to nejak nezametlo.
A tvoje máma mu dává na hlídání svoje děti? Bych mu to péro utrhla a volala policajty hned!
@Jana525 píše:
To se zas nekdo dobre bavi
taky si myslím… tohle je tak jasná situace… ![]()
@marmelada78 píše: : A kdy s tím hodláte začít něco dělat? Až před vama ty děcka osouloží?
Pokud už se to náhodou neděje.
PS: Nedávno jsem četl o 10ti leté holčičce, která porodila dítě, tak snad to nedojde až sem.
Zkusila bych krizova centra (v Brně např Spondea) mají psychology, a přes ne kontaktovat i OSPOD a PČR. Ale hlavně urychleně.
A opravdu se nevavim, neni to vymyslene. Nala se probudila tak nemam cas ted odepisovat. Na hlidani je tam nedava mamka. Spis to je tak ze oni maji tablety, pocutace ruzne hry a deti od mamky tam porad chteji chodit. takze je k nim mamka pusti kdyz zrovna treba vari a nema cas a za pul hodky si pro ne dojde. Jako taky bych je tam nepuatila byt na jejim miste, nechapu no,
Ja neverim tomu, ze to je pravda (a neni to trol) z toho duvodu, ze to pises sem, misto aby jsi hned zacla jednat a nahlasila to. Tvoje mati je s prominutim asi taky mirne zaostala, kdyz pousti deti k nekomu takovemu. Na co jako budete cekat? Nebo co by ten uchyl mel udelat vic, aby jste zacly jednat?
@Anonymní píše:
A opravdu se nevavim, neni to vymyslene. Nala se probudila tak nemam cas ted odepisovat. Na hlidani je tam nedava mamka. Spis to je tak ze oni maji tablety, pocutace ruzne hry a deti od mamky tam porad chteji chodit. takze je k nim mamka pusti kdyz zrovna treba vari a nema cas a za pul hodky si pro ne dojde. Jako taky bych je tam nepuatila byt na jejim miste, nechapu no,
Tvoje mama asi bude taky trošku divná.
Když už nic nedělá ona, tak koukej dělat něco alespoň ty, pokud to co píšeš je Pravda.
Je mi z toho na blití. Nejen z toho chlapa, ale i z postoje okolí. ![]()
Predppkladam ze tohle je trolling… nicmene pokud ne tak je tvoje mama i ty IQ tykve…nedivim se ze roky nikdo nenahlasi sexualni zmeuzivani deti kdyz kolem techto lidi jsou takovy tupani… nicmene doufam, ze si uvedomujes ze dle toho cos napsala nekdo muze upozornit pcr a ta te dle IP adresy dohleda a bude chtít podrobnejsi vysvetleni
a vis co cele si to zkopcim a zrovna mas stesti ze mam dost znamych policistu tak jim to rovnou preposlu s linkem… at si jejich ajtaci pohraji… pokud to je realne zabranime tomu ze nejaky stary prase s*ka svoji dceru a pokud ne dostanes pres pracky
Příspěvek upraven 12.03.16 v 14:06
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat