Zneužívání??? co dělat?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
65
12.3.16 14:39

Takže, za prvé honit si před dítětem prostě normální není. Za druhé strkat dcerám ruce do kalhotek také normální není. Žádat známou o sex pro někoho asi normální být může a to fakt nesoudím. Chodit nahý po bytě? Proč ne, ale opět bez sexuální podtextu vůči dětem, proboha! ALE co se týče těch dětí, jsou fakt ohrožené a mělo by se jednat. Rozhodně souhlasím s tím, že anonymní autorka i její matka může očekávat slušný zemětřesení a bude to asi dost ošklivé. Pokud si její matka nevymýšlí, nechápu, že tam svoje děti pouští.

Doporučuju ihned zavolat třeba do Bílého kruhu (http://www.bkb.cz/) a poradit se na nejlepším postupu. Jsou tam odborníci, centra mají po celé republice a linka funguje non-stop. Pokud by nebyli kompetentní, poradí, kam se obrátit dál.

Dále, jen tak pro informaci, pokud byla autorky matka přímou svědkyní toho, co autorka popisuje, čert ví, co se tam děje, když není nikdo na návštěvě.

A důrazně doporučuju podívat se do trestního zákoníku (např. zde: http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40#…).

Je mi z toho fakt zle.

Pokud je anonym trol, jsem ráda, že se ukazuje, že tady nejsou lunatici, ale lidi, kteří jsou schopní říct, že je něco špatně a musí se tomu učinit přítrž. :pocitac:

• načítám...
21918
12.3.16 14:41

Tak mama vidi, jak si lesti bambus pred detma, cpe jim ho do ruky a dava tam deti a nechce tem lidem ublizit?

Neverim, ze je to pravda a pokud prece jen ano, tak tvoje mama neni normalni

• načítám...
5182
12.3.16 14:43
@Kattynka000 píše:
Právě jsem toto chtěla napsat, pokud máš zname, tak ihned predavej dál, u me by to šlo pres z známých a trvalo by to déle. Pokud to troll není, tak se dá zachránit pár dětských životů, pokud je, tak zakladatel/ka bude mít dost problémů za šíření pomluv, lži, opletacky se soudním psychologem, protože tohle si vymyslí snad jen uchyl a magor.. 8o

To pochybuju, ze z toho bude mit problemy, pokud si vymysli. Pomluvy to nejsou, nikoho nejmenuje, ani nepise, odkud je. Kez by to tak slo, ze kazdy takovy troll byl potrestan nebo poslan k psychologovi…

• načítám...
2021
12.3.16 14:45

Mámě vyrob nějakou medaili za výběr hlídacího strejdy! :potlesk: :palec:
Tohle snad ani nemůžete myslet vážně, nechat jejich dcery napospas úchylnému taťkovi, to je mazec, ale podhodit mu ještě vlastní, to už je vážně na skupinovou terapii pro všechny. 8o :roll:
Myslím, že lépe než tady ti poradí na tel. čísle 158 a vyřeší to i za tebe i mámu. :mavam:

A děkuj pánubohu, že už si dost velká aby tě máma k takovým strejdům nešoupala.

Příspěvek upraven 12.03.16 v 14:48

• načítám...
65
12.3.16 14:45

A jinak teda aby bylo jasno:

§ 187 Pohlavní zneužívání
(1) Kdo vykoná soulož s dítětem mladším patnácti let nebo kdo je jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až osm let.
(2) Odnětím svobody na dvě léta až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 na dítěti mladším patnácti let svěřeném jeho dozoru, zneužívaje jeho závislosti nebo svého postavení a z něho vyplývající důvěryhodnosti nebo vlivu.
(3) Odnětím svobody na pět až dvanáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 těžkou újmu na zdraví.
(4) Odnětím svobody na deset až osmnáct let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 smrt.
(5) Příprava je trestná.

• načítám...
65
12.3.16 15:01
@Anonymní píše:
Ja se o tom dozvedela az ted, jak jsem psala znam je jen t videni a to hodne nalokdy a pusobi na me normalne. Tohle mi rekla mamka az ted. A nez bych neco nahlasovala tak se ptam jeste tady, protoze me to neprijde normalni ale mamka je celkem haji ze se jako chodi lecit atd. Takze co ted? To musim dojit primo na policii nebo nekam na socialku? A rict jim jen co vim z vyptraveni? To mi prijde jako malo. a nevim jak se k tomu postavi mamka. Jako je mi jasne ze to neni normalni a chci pomoct tem holkam ale nikdy jsem nic takoveho nedelala tak nevim jako kam jit atd. Takze misto kritizovani radsi poradte!!!

Ideální by bylo, aby na tu policii s tebou šla případně matka jako očitá svědkyně toho, co se tam dělo. Minimálně by to mohlo být brané jako ohrožování výchovy dítěte (kdo závažným způsobem poruší svou povinnost o ně pečovat nebo jinou svou důležitou povinnost vyplývající z rodičovské odpovědnosti).

• načítám...
996
12.3.16 15:03

On se chodi lecit, ale nemusi doktorovi rict o jeho deviaci k detem, takze se neleci uplne, prijde mi ze jste na hlavu asi vsichni, tvoje mama ho mela treba natocit a hned ho dat na policii udat, kazdej by to udelal kamos nekamos i kdyby to delal vlastni manzel, sla bych na policii bez diskuze. Pak bude su*at deti tvoji mamy ale to uz bude pozde a dite nadosmrti zavreny v blazinci…

• načítám...
6889
12.3.16 15:04

Nahlašte to. Popište situace. Pokud se tam něco děje tak to zjistí. Minimálně a nejstarší je na tom špatně. Nebo budete čekat až nabídne vašim dětem tablet za sex.

• načítám...
1531
12.3.16 15:55

Jestli je to pravda tak je to sila, jeatli ne tak tu chce potradit co dal, ja to chapu, taky bych hned nesla nekoho,,prasknout,, proto asi pise sem aby ji to nekdo potvrdil ze se nemyli ne s tim co si mysli.

• načítám...
Anonymní
12.3.16 16:03

@anib tobe moc dekuju za radu, zavolam do toho bileho kruhu a uvidim. Ono je to tezke kdyz ja sama to mam z doslechu a sama jsem to nevidela. A kdyz mi neveri tady tak jak mi budou verit jinde. Chce to aby mamka sla se mnou. musim si s ni promluvit. A dozvedela jsem se to pred chvili takze se nechci nejak unahlit a proto jsem nejdriv psala sem. A fakt toho lituju kdyz si kazdy mysli jak si vymyslim. a nikdo normalne neporadi. Ja nikdy nebyla na polici, na socialce swm byla jen kvuli materske takze fakt nevim kam zajit atd. Takze tobe dekuju, zavolam tam a oni ni poradi.

• Upravit
295
12.3.16 16:09
@Anonymní píše:
@anib tobe moc dekuju za radu, zavolam do toho bileho kruhu a uvidim. Ono je to tezke kdyz ja sama to mam z doslechu a sama jsem to nevidela. A kdyz mi neveri tady tak jak mi budou verit jinde. Chce to aby mamka sla se mnou. musim si s ni promluvit. A dozvedela jsem se to pred chvili takze se nechci nejak unahlit a proto jsem nejdriv psala sem. A fakt toho lituju kdyz si kazdy mysli jak si vymyslim. a nikdo normalne neporadi. Ja nikdy nebyla na polici, na socialce swm byla jen kvuli materske takze fakt nevim kam zajit atd. Takze tobe dekuju, zavolam tam a oni ni poradi.

Nediv se, že mnozí nevěří, když je to navíc dané od anonyma. Je spousta takových, kteří si dělají srandu ze všeho a čekají na reakce lidí.

• načítám...
250
12.3.16 16:16

@whitehorse Pred chvili tu byl prispevek, ve kterem zakladatelka zapomnela odkliknout anonymitu. Kdyz to zjistila, prispevek zmenila..

• načítám...
36504
12.3.16 16:47

V těchto případech bych se přimlouvala za povinnou ohlašovací povinnost příspěvku, ale ne adminovi, ale adminem orgánům činným v trestním řízení. A to i tehdy, pokud příspěvek nese znaky trollování, už pro to, aby si podobné srandičky dotyčný rozmyslel.

• načítám...
295
12.3.16 16:47
@sppo píše:
@whitehorse Pred chvili tu byl prispevek, ve kterem zakladatelka zapomnela odkliknout anonymitu. Kdyz to zjistila, prispevek zmenila..

Já to nesleduji u každého příspěvku a nijak sem se do zakladatelky nenavázela. spíš vysvětlují postoj některých, kterým se to zda až moc protažené za vlasy ;)

• načítám...
3705
12.3.16 16:52
@Anonymní píše:

Má mamka mě poprosila o názor, .......na věc.
někdy když hlídá všechny děti( jak své tak i mamčiny) a ona ,,,

Nerozumím moc. Kolik je tobě že tě mamka prosí o názor a kolik je těm ostatním mamčiným dětem?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m