Zneužívání??? co dělat?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
66852
12.3.16 19:03
@brko píše:
Pozor! Nejsi anonym!

v tom případě je nejlepší „anonyma“ citovat :palec:

• načítám...
36504
12.3.16 19:05
@matkabagristy píše:

To máš fuk. Stejně si svého soukromí moc neváží viz deníček, profil…

• načítám...
154
12.3.16 19:10
@Burj Chalifa píše:
pedofily, tak takové mají spoluvězni rádi :lol: A na postavení jim ani moc nezáleží. :lol:

Jo, jsem slyšel, že prý musí být v oddělené části, jinak se jich moc ani nedostane ven živých.

• načítám...
12154
12.3.16 19:17
@Bezejmený píše:
Jo, jsem slyšel, že prý musí být v oddělené části, jinak se jich moc ani nedostane ven živých.

Kecy ;).

• načítám...
36504
12.3.16 19:18
@radúna píše:
Kecy ;).

zase úplný průser a mimořádku mít bachaři taky nechtějí

• načítám...
brko
12.3.16 19:35
@matkabagristy píše:

Ja ji citovala :nevim: ale mi to tam neskocilo. :cert: sakrys, pak jsem za lamu :mrgreen:

• Upravit
36504
12.3.16 19:37
@Ellusa píše:
@miruska11 A nechci být jízlivá, ale ptala jsem se teď kamarádky, která pracuje na OSPOD, zda jsou nějaké jejich linky, na které lze něco takového v sobotu večer nahlásit. Její vyjádření - veřejně nejsou, čísla na mobily mají k dispozici na Policii, postup je jít to nahlásit tam, oni nás pak v případě potřeby kontaktují sami + pochybuje, že někde je takové číslo volně k dispozici, protože je příliš mnoho narušených rodičů, kteří by volali nonstop kvůli každé ptákovině.Díky. Něco podobného jsem navíc bohužel i řešila, takže též vlastní zkušenost, bez které bych se obešla.

takže nám dotyčná o nějakém mailu vyprávěla pohádky. Takže, na rovinu řečeno, lhala.

• načítám...
36504
12.3.16 19:38
@brko píše:
Ja ji citovala :nevim: ale mi to tam neskocilo. :cert: sakrys, pak jsem za lamu :mrgreen:

to máš fuk, stejně toho už o sobě v minulosti vynakládala dost.

• načítám...
brko
12.3.16 19:42
@Burj Chalifa píše:
to máš fuk, stejně toho už o sobě v minulosti vynakládala dost.

To jo, ted ziram, jak muze byt nekdo tak lehkomyslne zverejnovat sve soukromi. :nevim:

• Upravit
154
12.3.16 19:43

Pokud si to autorka vymyslela aby byla zajímavá, tak je to hnusný. :poblion: No, a pokud je to pravda a autorka lhala o tom, že to řeší, tak je to ještě hnusnější. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
36504
12.3.16 19:46
@Bezejmený píše:
Pokud si to autorka vymyslela aby byla zajímavá, tak je to hnusný. :poblion: No, a pokud je to pravda a autorka lhala o tom, že to řeší, tak je to ještě hnusnější. :poblion: :poblion: :poblion:

soudě podle deníčku bude jednodušší.

• načítám...
49159
12.3.16 19:58
@miruska11 píše:
Jo napsala jsem to pod svym jmenem. Ja se za to neschovam.ale chtela byvch tu diskuzi smazat prosim. Uz se to resi. Volala jsem na ospod a s mamkou taky mluvila.

v sobotu v šest večer jsi volala na ospod? :think: to je divné ne?

• načítám...
9173
12.3.16 19:59
@miruska11 píše:
@pannda prave ze ve skole nic neresi, ona uz i ve skole se zavrela a rodice to vyresili tak ze ji spoluzaaci sikanuji. Ona je zamlkla, s nikym se nebavi. rodice nechtej aby mluvila s psychologem. Proste to zametli. Taky nechapu ze to ve skole neresi, ale jak jsem psala rodice jsou hodne vysoce postaveni. Prosate to umi.
@anib pak napisu, ted nestiham

Pokud rodiče nechtějí své dceři pomoci, něco v tom bude, co vědí oni dva…Takže je možné(nechci dělat unáhlené závěry), že on si k dceři už něco dovolil, a žena o tom ví..

• načítám...
3443
12.3.16 19:59

@Ellusa bohuzel nekteri lidi zaviraji oci kvuli svemu prospechu ikdyz se to primo dotyka jejich deti, coz je pro me absolutne nepripustne a nepochopitelne. Nebo je jeji matka tak hloupa? 8o Nebo oboji? Jine vysvetleni neni.

• načítám...
49159
12.3.16 20:01
@Cuarentena píše:
To je pochopitelné, požádej adminy o smazání, ale oznam to. Znám příběhy týraných a zneužívaných dětí, kterým nepomohl za celé dětství nikdo, ani širší rodina, ani škola, dokonce ani doktoři, kteří to museli minimálně tušit…

ty jí věříš že v šest večer v sobotu volala na ospod?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m