Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@brko píše:
Pozor! Nejsi anonym!
v tom případě je nejlepší „anonyma“ citovat ![]()
@matkabagristy píše:
v tom případě je nejlepší „anonyma“ citovat
To máš fuk. Stejně si svého soukromí moc neváží viz deníček, profil…
@Burj Chalifa píše:
pedofily, tak takové mají spoluvězni rádiA na postavení jim ani moc nezáleží.
Jo, jsem slyšel, že prý musí být v oddělené části, jinak se jich moc ani nedostane ven živých.
@Bezejmený píše:
Jo, jsem slyšel, že prý musí být v oddělené části, jinak se jich moc ani nedostane ven živých.
Kecy
.
@radúna píše:
Kecy.
zase úplný průser a mimořádku mít bachaři taky nechtějí
@matkabagristy píše:
v tom případě je nejlepší „anonyma“ citovat
Ja ji citovala
ale mi to tam neskocilo.
sakrys, pak jsem za lamu ![]()
@Ellusa píše:
@miruska11 A nechci být jízlivá, ale ptala jsem se teď kamarádky, která pracuje na OSPOD, zda jsou nějaké jejich linky, na které lze něco takového v sobotu večer nahlásit. Její vyjádření - veřejně nejsou, čísla na mobily mají k dispozici na Policii, postup je jít to nahlásit tam, oni nás pak v případě potřeby kontaktují sami + pochybuje, že někde je takové číslo volně k dispozici, protože je příliš mnoho narušených rodičů, kteří by volali nonstop kvůli každé ptákovině.Díky. Něco podobného jsem navíc bohužel i řešila, takže též vlastní zkušenost, bez které bych se obešla.
takže nám dotyčná o nějakém mailu vyprávěla pohádky. Takže, na rovinu řečeno, lhala.
@brko píše:
Ja ji citovalaale mi to tam neskocilo.
sakrys, pak jsem za lamu
to máš fuk, stejně toho už o sobě v minulosti vynakládala dost.
@Burj Chalifa píše:
to máš fuk, stejně toho už o sobě v minulosti vynakládala dost.
To jo, ted ziram, jak muze byt nekdo tak lehkomyslne zverejnovat sve soukromi. ![]()
Pokud si to autorka vymyslela aby byla zajímavá, tak je to hnusný.
No, a pokud je to pravda a autorka lhala o tom, že to řeší, tak je to ještě hnusnější.
![]()
@Bezejmený píše:
Pokud si to autorka vymyslela aby byla zajímavá, tak je to hnusný.No, a pokud je to pravda a autorka lhala o tom, že to řeší, tak je to ještě hnusnější.
![]()
![]()
soudě podle deníčku bude jednodušší.
@miruska11 píše:
Jo napsala jsem to pod svym jmenem. Ja se za to neschovam.ale chtela byvch tu diskuzi smazat prosim. Uz se to resi. Volala jsem na ospod a s mamkou taky mluvila.
v sobotu v šest večer jsi volala na ospod?
to je divné ne?
@miruska11 píše:
@pannda prave ze ve skole nic neresi, ona uz i ve skole se zavrela a rodice to vyresili tak ze ji spoluzaaci sikanuji. Ona je zamlkla, s nikym se nebavi. rodice nechtej aby mluvila s psychologem. Proste to zametli. Taky nechapu ze to ve skole neresi, ale jak jsem psala rodice jsou hodne vysoce postaveni. Prosate to umi.
@anib pak napisu, ted nestiham
Pokud rodiče nechtějí své dceři pomoci, něco v tom bude, co vědí oni dva…Takže je možné(nechci dělat unáhlené závěry), že on si k dceři už něco dovolil, a žena o tom ví..
@Ellusa bohuzel nekteri lidi zaviraji oci kvuli svemu prospechu ikdyz se to primo dotyka jejich deti, coz je pro me absolutne nepripustne a nepochopitelne. Nebo je jeji matka tak hloupa?
Nebo oboji? Jine vysvetleni neni.
@Cuarentena píše:
To je pochopitelné, požádej adminy o smazání, ale oznam to. Znám příběhy týraných a zneužívaných dětí, kterým nepomohl za celé dětství nikdo, ani širší rodina, ani škola, dokonce ani doktoři, kteří to museli minimálně tušit…
ty jí věříš že v šest večer v sobotu volala na ospod?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat