Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LaPaloma píše:
To taky a mně by ještě zajímalo, proč se rozdělili rodiče od dětí a pak ještě ona sama od sourozenců. Nic mi v tom nehraje logicky.
Naopak, od samého začátku je to celé logické ![]()
Od rodičů se děti oddělily, protože hrály stopovací hru - normální věc (tedy, samozřejmě ne v takovém terénu, rodiče by zasloužili pár facek, že takhle podcenili podmínky).
A že se děti rozdělily, na tom taky nevidím nic divného - přirozeně bráška se držel asi víc s bratrancem než se sestrou, třeba se pohádali, utekli jí (nebo ona jim)… cokoli. A pak už holt asi najednou nikoho neviděla, tak prostě šla a šla dál.
@Popeladym píše:
Hlavní přece je, že žije. Sbírat senzace a drby, už není potřeba.
Ja s tim fakt nemam problém ![]()
@LaPaloma píše:
To taky a mně by ještě zajímalo, proč se rozdělili rodiče od dětí a pak ještě ona sama od sourozenců. Nic mi v tom nehraje logicky.
no nevím mě to hlava nebere celý nějak se v tom nevyznám
ta holka je lepší než jakýkoliv válečný veterán co přežil vietnam po třech dnech bez jidla a pití po tom co přežije mrazy v noci, šílený terén dle popisu se vynoří evidentně v pořádku
rodiče jsou kdoví kde, no otázka je jestli uvedli vůbec správné místo kde se ztratila a ostatní se nehonili za ocasem ![]()
@Mutlice píše:
Nevšimla jsem si tohoto vlákna, a založila před chvílí jen „téma“, že se našla. Normální euforii z toho mám. V noci jsem asi ve 4 přikrývala syna a z představy, že ta holka je venku už druhou noc, jsem do rána nespala. Uf… asi jsem si neměla pořizovat děti, od té doby prožívám všechno až nějak moc
to je úplně jedno hlavně že se našla.
Za pár hodin to bude 48 hodin co se ztratila, neměla teplé oblečení, je jí 8, neměla jídlo vodu (nebo možná měla, to nevím zda neměla nějaká batůžek se sváčou), to místo je fakt hnusný, neustále je tam mlha ted v noci tam bylo až -7.Byla venku venku 2 celé noci… myslím že se dá mluvit o zázraku.
@BohunkaP Na nafrněný obličej jsem si taky sázela, ale zase jsem si včera říkala, že se budou držet na dohled.
@ludmilaadamkova píše:
to je úplně jedno hlavně že se našla.Za pár hodin to bude 48 hodin co se ztratila, neměla teplé oblečení, je jí 8, neměla jídlo vodu (nebo možná měla, to nevím zda neměla nějaká batůžek se sváčou), to místo je fakt hnusný, neustále je tam mlha ted v noci tam bylo až -7.Byla venku venku 2 celé noci… myslím že se dá mluvit o zázraku.
Jojo, musela být šíleně vystrašená. Musím říct, že jsem pokaždé lezla na net se směsí strachu, že se dočtu, že jí našli a nežije, a naděje, že se dočtu, že jí našli a žije! Super, že to je ta druhá zpráva.
@Oli.Lyon píše:
Ja s tim fakt nemam problém
Jo, já vím, že ne.
![]()
@MartinaIrena píše:Já jsem si to taky slízla, protože neaktualizuji F5 každou minutu.
Mně to fakt ještě před pěti minutama ukazovalo jen staré články.
Raději CTRL+F5
@ka2ka píše:
termokamera, psi, lidi, koně auta motorky všichni v pozoru v noci mráz, déšt zima vítr a osmiletý dítě tři dny zvládne pochodovat aniž by ho někdo viděl a to bez jídla a pití??? tak jo na tu teda nemá ani odborník na přežití
Scénáristi kriminálky Miami ať se jdou se svými překombinovanými příběhy bodnout ![]()
Já tedy nechci být znovu označena za skandalistku, ale že se našla ještě neznamená, že je ok. Psali, že jí nalezli a předali do péče záchranářů, tak ještě věřit, že bude ok. Schválně jsem mrkla na několik různých zdrojů…
@MartinaIrena píše:
Scénáristi kriminálky Miami ať se jdou se svými překombinovanými příběhy bodnout
hele já to prostě nechápu jak to dokázala přežít, kdyby dospělej ale takový malý dítě a prý je jen unavená a prochladlá no hlava mi to nebere
@ka2ka píše:
hele já to prostě nechápu jak to dokázala přežít, kdyby dospělej ale takový malý dítě a prý je jen unavená a prochladlá no hlava mi to nebere
Fakt? Kdes to četla? To je super ![]()
@unuděná píše:
Já tedy nechci být znovu označena za skandalistku, ale že se našla ještě neznamená, že je ok. Psali, že jí nalezli a předali do péče záchranářů, tak ještě věřit, že bude ok. Schválně jsem mrkla na několik různých zdrojů…
ted psali že je jen prochladlá a unavená a bez zranění