Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
Ale samozřejmě, že uznávám, že jsem se mýlila (i když všimni si, že jsem nikde neprosazovala žádnou teorii) - a zaplať pánbů. Já jen reagovala na to, žes jako největší spekulantku označila mě, byť tu mnoho lidí vytvářelo mnohem větší konspirace (o orgánech či sestrovraždě jsem se ani nezmínila)
A to kde?
Jenom jsem odpovídala na tvůj komentář k mýmu příspěvku, nic víc…
@Oli.Lyon píše:
Mně neprijde divný, ze se ztratila, ale ze se ztratila tam. Co tam kruci rodinka z Berlina delala? Pojilo je s tim mistem neco? Nebo random vylet?
No, to mě napadlo jako první.
Tak tomu říkám zázrak nečekala jsem že jí najdou živou, rodiče bych zavřela až by zčernali, ale ted mi vysvětlete jak do háje ušla těch cca 15km aniž by jí kdokoliv viděl??? hledají jí jako šílení a nic???
@unuděná píše:
Na tomhle stojí všechny ty vaše Blesky, Aha, CNN News atd. Nechápu, proč to lidi kupují a senzace vyhledávajíJá se tady nechala unést snad po 20 letech nějakým podobným příběhem a je mi z toho úplně nevolno, nejen, co lidé nevymyslí, ale i tím, jak vlastní mozek začne pracovat a situaci si představovat a přibarvovat. Fuj.
no mě do toho netahej, já od začátku píšu, že je holčička v lese a že rodiče ani kluci s tím nemají nic společného.
@ka2ka píše:Žejo? Koukala jsem do mapy a nechápu to. Tolik silniček a značených cest tam bylo. Jestliže šla a byla v pořádku, musela by jí termokamera přece vidět, no ne?
Tak tomu říkám zázrak nečekala jsem že jí najdou živou, rodiče bych zavřela až by zčernali, ale ted mi vysvětlete jak do háje ušla těch cca 15km aniž by jí kdokoliv viděl??? hledají jí jako šílení a nic???
@Anonymní píše:
no mě do toho netahej, já od začátku píšu, že je holčička v lese a že rodiče ani kluci s tím nemají nic společného.
Já jen že se podivuješ nad tím, že jsou lidé „senzacechtiví“. Bohužel jsou no. A média (hlavně ta bulvární) to ještě přiživují. Pak se není čemu divit, že se mnozí podivují, že běžně pouštím své děti v lese mimo zorné pole ![]()
@ka2ka píše:
To je přesně to, že člověk jedná nepředvídatelně - zřejmě začali pátrat jen v malém okruhu, protože předpokládali, že někde leží zraněná nebo že se motá dokolečka. Jenomže ona prostě asi šla dál a dál, rovně za nosem, občas ze začátku určitě i v panice běžela… a z toho okruhu jim utekla dřív, než ho rozšířili. Jsou to opravdu hluboké lesy, nikoho tam potkat nemusela.
Příspěvek upraven 12.10.21 v 14:19
@unuděná píše: Žejo? Koukala jsem do mapy a nechápu to. Tolik silniček a značených cest tam bylo. Jestliže šla a byla v pořádku, musela by jí termokamera přece vidět, no ne?
Napadá mě že právě proto tam nechtěly dobrovolníky. Protože se můžou míjet, termovize zachytí jiného člověka co se někde mota a hledá..
@ka2ka píše:
neušla jen těch 15 km určité to je vzdušnou čarou… vem si že tam musela chodit s přestávkama skoro 2 dny mohla klidně ujít 50 km a motat se tam.. ![]()
@unuděná píše: Žejo? Koukala jsem do mapy a nechápu to. Tolik silniček a značených cest tam bylo. Jestliže šla a byla v pořádku, musela by jí termokamera přece vidět, no ne?
termokamera, psi, lidi, koně auta motorky všichni v pozoru v noci mráz, déšt zima vítr a osmiletý dítě tři dny zvládne pochodovat aniž by ho někdo viděl a to bez jídla a pití??? tak jo na tu teda nemá ani odborník na přežití ![]()