Ztracená holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
12.10.21 13:59
@osvc píše:
Už můžeš zavřít svoji detektivní kancelář a všechny ty svoje nepravděpodobný nesmysly vypustit z hlavy, našla se živá a zdravá, ještě se uvidí, jestli má i všechny orgány :roll: :lol:

Prosímtě, děláš jako kdybych byla jediná, kdo si s tou situací lámal hlavu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.10.21 14:01
@unuděná píše:
Prosímtě, děláš jako kdybych byla jediná, kdo si s tou situací lámal hlavu :P

Psala jsi to v době, kdy už byla nalezená, viz příspěvky nad tím tvým, reagovala jsi na mě s „kdo ví, jak to bylo“, tak jsem odpověděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.10.21 14:02

Budu muset opět zdůraznit dětem, aby v případě ztracení zůstaly na místě a křičely, nebo se alespoň zastavily na jakékoli cestě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.10.21 14:03
@osvc píše:
Psala jsi to v době, kdy už byla nalezená, viz příspěvky nad tím tvým, reagovala jsi na mě s „kdo ví, jak to bylo“, tak jsem odpověděla…

Jejda pardon, že mi o 20 sekund unikla nová zpráva :pankac: Mimo jiné taky pracuju, i když to tak asi nevypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.10.21 14:04
@unuděná píše:
Jejda pardon, že mi o 20 sekund unikla nová zpráva :pankac: Mimo jiné taky pracuju, i když to tak asi nevypadá :mrgreen:

Jasně, místo abys napsala, že ses naštěstí mýlila, tak radši budeš urážet, jako jo, nečekala jsem nic jinýho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.10.21 14:06
@osvc píše:
Jasně, místo abys napsala, že ses naštěstí mýlila, tak radši budeš urážet, jako jo, nečekala jsem nic jinýho :roll:

Ale samozřejmě, že uznávám, že jsem se mýlila (i když všimni si, že jsem nikde neprosazovala žádnou teorii) - a zaplať pánbů. Já jen reagovala na to, žes jako největší spekulantku označila mě, byť tu mnoho lidí vytvářelo mnohem větší konspirace (o orgánech či sestrovraždě jsem se ani nezmínila) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.10.21 14:07

Já jsem se taky pokoušela pracovat a využít toho že dítě je u babi

Bulím jako želva a jsem strašně ráda že se našla, opravdu jsem po tom co 2 velmi chladné noci nevěřila že je živá, nejpravděpodobnější se mi zdálo že ve tmě někam spadla - studna rokle, bažina, Byly to skoro 2 celé dny co byla nezvěstná. Neuvěřitelné. Statečná holka co musela prožít za ty dva dny. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
mackA159

Ufff
Tak to je velkej zázrak. Nepíšou někde jak daleko od místa kde se ztratila? Chudák holčička musí být na smrt vyděšená. Doufám že to je byl dost dlouhej, a sakra poucnej trest pro rodiče.

• Citovat
  • Upravit
22051

Se nehádejte :-) ještěže to dobře dopadlo, to je super :potlesk: :palec:

Příspěvek upraven 12.10.21 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031

Krásná a nečekaná zpráva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.10.21 14:09
@mackA159 píše:
Ufff
Tak to je velkej zázrak. Nepíšou někde jak daleko od místa kde se ztratila? Chudák holčička musí být na smrt vyděšená. Doufám že to je byl dost dlouhej, a sakra poucnej trest pro rodiče.

Psali u České Kubice, cca 15 km. Nechápu, cestou musela přejít několik silnic a nikdo si jí nevšiml..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.21 14:09
@osvc píše:
Už můžeš zavřít svoji detektivní kancelář a všechny ty svoje nepravděpodobný nesmysly vypustit z hlavy, našla se živá a zdravá, ještě se uvidí, jestli má i všechny orgány :roll: :lol:

podle mě nebude mít, ale nasadila bych Simira z Kobry 11 a ten to dořeší :mrgreen:
No jo no, hon za senzacemi. Doufám, že se mi tohle nikdy nestane, protože poslední co ti rodiče potřebují je, aby je někdo soudil, že zabili nebo prodali své dítě :roll:

• Citovat
  • Upravit
5653
12.10.21 14:11
@osvc píše:
To nehodnotím, jenom mi tady ty historky o prodeji na orgány, nebo že v tom jedou ty dva kluci, přijdou totálně mimo :nevim:

Nečetla jsem to tu všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.10.21 14:11
@Anonymní píše:
podle mě nebude mít, ale nasadila bych Simira z Kobry 11 a ten to dořeší :mrgreen:
No jo no, hon za senzacemi. Doufám, že se mi tohle nikdy nestane, protože poslední co ti rodiče potřebují je, aby je někdo soudil, že zabili nebo prodali své dítě :roll:

Na tomhle stojí všechny ty vaše Blesky, Aha, CNN News atd. Nechápu, proč to lidi kupují a senzace vyhledávají :zed: Já se tady nechala unést snad po 20 letech nějakým podobným příběhem a je mi z toho úplně nevolno, nejen, co lidé nevymyslí, ale i tím, jak vlastní mozek začne pracovat a situaci si představovat a přibarvovat. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
12.10.21 14:12

Uz pred par hodinami svitla nadeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...