Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@osvc píše:
Už můžeš zavřít svoji detektivní kancelář a všechny ty svoje nepravděpodobný nesmysly vypustit z hlavy, našla se živá a zdravá, ještě se uvidí, jestli má i všechny orgány![]()
Prosímtě, děláš jako kdybych byla jediná, kdo si s tou situací lámal hlavu ![]()
@unuděná píše:
Prosímtě, děláš jako kdybych byla jediná, kdo si s tou situací lámal hlavu
Psala jsi to v době, kdy už byla nalezená, viz příspěvky nad tím tvým, reagovala jsi na mě s „kdo ví, jak to bylo“, tak jsem odpověděla…
Budu muset opět zdůraznit dětem, aby v případě ztracení zůstaly na místě a křičely, nebo se alespoň zastavily na jakékoli cestě ![]()
@osvc píše:
Psala jsi to v době, kdy už byla nalezená, viz příspěvky nad tím tvým, reagovala jsi na mě s „kdo ví, jak to bylo“, tak jsem odpověděla…
Jejda pardon, že mi o 20 sekund unikla nová zpráva
Mimo jiné taky pracuju, i když to tak asi nevypadá ![]()
@unuděná píše:
Jejda pardon, že mi o 20 sekund unikla nová zprávaMimo jiné taky pracuju, i když to tak asi nevypadá
Jasně, místo abys napsala, že ses naštěstí mýlila, tak radši budeš urážet, jako jo, nečekala jsem nic jinýho ![]()
@osvc píše:
Jasně, místo abys napsala, že ses naštěstí mýlila, tak radši budeš urážet, jako jo, nečekala jsem nic jinýho
Ale samozřejmě, že uznávám, že jsem se mýlila (i když všimni si, že jsem nikde neprosazovala žádnou teorii) - a zaplať pánbů. Já jen reagovala na to, žes jako největší spekulantku označila mě, byť tu mnoho lidí vytvářelo mnohem větší konspirace (o orgánech či sestrovraždě jsem se ani nezmínila) ![]()
Já jsem se taky pokoušela pracovat a využít toho že dítě je u babi
Bulím jako želva a jsem strašně ráda že se našla, opravdu jsem po tom co 2 velmi chladné noci nevěřila že je živá, nejpravděpodobnější se mi zdálo že ve tmě někam spadla - studna rokle, bažina, Byly to skoro 2 celé dny co byla nezvěstná. Neuvěřitelné. Statečná holka co musela prožít za ty dva dny. ![]()
Ufff
Tak to je velkej zázrak. Nepíšou někde jak daleko od místa kde se ztratila? Chudák holčička musí být na smrt vyděšená. Doufám že to je byl dost dlouhej, a sakra poucnej trest pro rodiče.
Se nehádejte
ještěže to dobře dopadlo, to je super
![]()
Příspěvek upraven 12.10.21 v 14:08
@mackA159 píše:
Ufff
Tak to je velkej zázrak. Nepíšou někde jak daleko od místa kde se ztratila? Chudák holčička musí být na smrt vyděšená. Doufám že to je byl dost dlouhej, a sakra poucnej trest pro rodiče.
Psali u České Kubice, cca 15 km. Nechápu, cestou musela přejít několik silnic a nikdo si jí nevšiml..
@osvc píše:
Už můžeš zavřít svoji detektivní kancelář a všechny ty svoje nepravděpodobný nesmysly vypustit z hlavy, našla se živá a zdravá, ještě se uvidí, jestli má i všechny orgány![]()
podle mě nebude mít, ale nasadila bych Simira z Kobry 11 a ten to dořeší ![]()
No jo no, hon za senzacemi. Doufám, že se mi tohle nikdy nestane, protože poslední co ti rodiče potřebují je, aby je někdo soudil, že zabili nebo prodali své dítě ![]()
@osvc píše:
To nehodnotím, jenom mi tady ty historky o prodeji na orgány, nebo že v tom jedou ty dva kluci, přijdou totálně mimo
Nečetla jsem to tu všechno.
@Anonymní píše:
podle mě nebude mít, ale nasadila bych Simira z Kobry 11 a ten to dořeší
No jo no, hon za senzacemi. Doufám, že se mi tohle nikdy nestane, protože poslední co ti rodiče potřebují je, aby je někdo soudil, že zabili nebo prodali své dítě
Na tomhle stojí všechny ty vaše Blesky, Aha, CNN News atd. Nechápu, proč to lidi kupují a senzace vyhledávají
Já se tady nechala unést snad po 20 letech nějakým podobným příběhem a je mi z toho úplně nevolno, nejen, co lidé nevymyslí, ale i tím, jak vlastní mozek začne pracovat a situaci si představovat a přibarvovat. Fuj.