Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
já bych je rovnou asi udala, za neschopnost najít malé dítě…![]()
jako rodič bys nadosmrti děkovala, že máš holčičku u sebe…
Přesně! Jinak k tomu, že někomu může připadat, že byli všichni neschopní, protože ji našli až teď. Několik lidí z hledačů se nezávisle na sobě vyjadřovalo, že je tam fakt strmý a místy naprosto neprostupný terén. Takže to nebylo ni jednoduchého tak velkou plochu propátrat. Nakonec ji našli, takže bych to jako neschopnost rozhodně neviděla.
@Anonymní píše:
já bych je rovnou asi udala, za neschopnost najít malé dítě…![]()
jako rodič bys nadosmrti děkovala, že máš holčičku u sebe…
Samozřejmě že ano. Ale vcítit se do někoho, kdo nechá své dítě nezvěstné v cizí zemi a odjede domů, se nedokážu a ani nechci.
@unuděná nic divného. Už tě někdy vysadili uprostřed lesa, takhle pozdě odpoledne a starej se?
A není to jedno? Podstatné je, že je zdravá a živá. Kudy chodila řekne.
@JanaDaR píše:
@unuděná nic divného. Už tě někdy vysadili uprostřed lesa, takhle pozdě odpoledne a starej se?
No jasan
Já jsem dítě skautských táborů, zcela běžně jsme dělali orienťáky už s dětmi od 8 let ![]()
@inkakřivák neřekne, každý strom a každá cestička už pak vypadá stejně. Jak píšu, snad si z toho vezmou ponaučení všichni, i u nás se dá krásně zabloudit.
@unuděná
takže nevíš. V pohodě. Jakmile začne někdo tohle srovnávat, je jasno.
@JanaDaR píše:
@unuděnátakže nevíš. V pohodě. Jakmile začne někdo tohle srovnávat, je jasno.
Jako jestli jsem se někdy jako dítě ztratila nebo na co se mě ptáš? Ano, nejedou jsem byla v podvečer v lese a nevěděla přesně, kudy kam. Nevěřím, že by 8 leté dítě odešlo (jak píšeš) 15km, strávilo dvě noci někde mimo a pak se vrátilo (náhodou nebo úmyslně) zpět do toho divokého terénu na místo, kde se ztratilo.
@unuděná píše:
Musím říct, že pokud je to fakt pravda, jako rodič bych byla běsná. Takové nasazení a nejsou schopni jí najít bez toho, aby se někde schovávala nebo byla třeba vážně zraněná?
Mělas jim to jít ukázat, jak se to dělá.
Určitě to lajdali schválně ![]()
@Bábrdl píše:
Mělas jim to jít ukázat, jak se to dělá.
Určitě to lajdali schválně
To jsem přece neřekla!
Jen že mě to vážně nepřijde normální, při té rojnici a vší technice, co tam nasadili.
@BohunkaP píše:
To je přece úplně jedno, jestli RODIČE ten terén znali nebo ne - podstatné je, že ho neznalo dítě.A při vší úctě - troufnu si odhadnout, že čerchovské lesy neznáš - kdo v těchto místech pustí malé děti z dohledu na delší čas než pět minut, toho nepovažuji za „hyenu“, ale za nezodpovědného troubu.
hele jestli pouštíš své děti jen tam, kde to oni bezpečně znají, tak je mi jich vlastně docela líto.
tam ty lesy neznám, to je fakt - jakože je to dramatičtější než třeba vysoké Tatry, Dolomity?, Na Kokořínsku máme taky stěny a rokle. Musím se tam podívat. Proč by osmiletý děcko za hezkého počasí a světla někam padalo? Teda samozřejmě může, ale to může i z toho hradu, když si dáváš kafe a koukáš jinam.
každá rodina má děti různě vyzdatněné
Příspěvek upraven 12.10.21 v 15:31
@Pudloslava Taky si říkám, že si s dětmi uděláme výlet. Takovou divočinu, jakou tu mnozí popisují, jsme asi ještě nezažili a to máme prochozené Beskydy, Jeseníky, Šumavu i Brdy ![]()