Ztracená holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3724
12.10.21 15:56
@Bábrdl píše:
Jeden rodič tam taky zůstal… Matka.

Ano, pokud vim, prvni noc vedla rojnici, tam kde hrali tu hru. Alespon to psala media. Nevim, kde se vzala informace, ze vsichni odjeli domu. Prijde mi logicke, ze tam ona zustala a tata odvezl ty kluky. Neni to asi hezka atmosfera, kdyz se dva dny hleda segra/sestrenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
12.10.21 16:01

Jsme se tu dohadovali, zda by ji ten vrtulník s termovizí viděl, pokud by byla někde v bezvědomí v močálu v houští, a on ji neviděl ani živou a pohyblivou v místě, kde se ztratila. Fakt zvláštní. Třeba si našla nějakou jeskyňku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65237
12.10.21 16:02
@Mutlice píše:
Ano, pokud vim, prvni noc vedla rojnici, tam kde hrali tu hru. Alespon to psala media. Nevim, kde se vzala informace, ze vsichni odjeli domu. Prijde mi logicke, ze tam ona zustala a tata odvezl ty kluky. Neni to asi hezka atmosfera, kdyz se dva dny hleda segra/sestrenice.

psali, že se matka vrátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65237
12.10.21 16:03
@Mutlice píše:

a tu rojnici znovu dělali až dnes nebo včera večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65237
12.10.21 16:03
@Barbucha3 píše:
Jsme se tu dohadovali, zda by ji ten vrtulník s termovizí viděl, pokud by byla někde v bezvědomí v močálu v houští, a on ji neviděl ani živou a pohyblivou v místě, kde se ztratila. Fakt zvláštní. Třeba si našla nějakou jeskyňku.

prý stačí, aby člověk stál blbě za stromem a už není vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
12.10.21 16:07
@Barbucha3 píše:

Musela být, chuděrka, podchlazená a jestli si třeba na chvíli zalezla za teplem někam do houští, tak takový drobný uzlíček v křoví holt nezachytili :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
12.10.21 16:12
@BohunkaP píše:
Musela být, chuděrka, podchlazená a jestli si třeba na chvíli zalezla za teplem někam do houští, tak takový drobný uzlíček v křoví holt nezachytili :?

Já si myslím, že musela být někde schovaná. Byla noc, bála se, kolem třeba slyšela štěkot psů a vrtulníky. Kdyby chodila, tak někde zapadne. Musela být v šoku. Jen se divím, že neumrzla. Ve dne se pak třeba motala někde v kruzích nebo klidně byla paralyzovana a jen byla schovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15423
12.10.21 16:26
@unuděná píše:
Ok, nemá cenu se v tom babrat, jak se zachová jeden, nemusí se zachovat druhý :kytka: Pro mě je v té situaci stále víc otazníků, i když jsem samozřejmě moc ráda, že se holčička našla.

Taky je to pro mě naprosto nepředstavitelné, ze bych odjela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12866
12.10.21 16:33

Ja si vzpomnela na tuhle kauzu
https://www.idnes.cz/…07_krimi_mhk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
12.10.21 16:36
@unuděná píše:
Víš, co se nedá? Tyhle nesmyslné moralistky schované za anonym :*

taky nechápeš, proč anonym, že :) Je nás víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.10.21 17:05
@Parninas píše:
Vždycky když čtu případy záhadně ztracených dětí, tak se mi vybaví případ Vallow. Ale tam to byli úplní magoři, nechci malovat čerta na zeď.

co je případ Vallow?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15167
12.10.21 17:07

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
12.10.21 17:12
@Anonymní píše:
To se nedá :lol: holčička se našla, teorie o ukradených orgánech padly, tak teď budeme řešit, jak je možný, že byla jen 3 km daleko a ti neschopní policajti, hasiči, záchranáři, ji nenašli.Podle mě je to tak, že holčičku unesli. Pak si pachatelé na miminu přečetli, že policie apod je sice nedopadne, ale ženský na internetu mají stopu, a tak holčičku vrátili na místo, kde se ztratila, aby ji co nejdřív našli.

Ale houby, to emzaci. A ještě navíc si ona myslí, že byla pryč sotva půl hodiny, to oni tak dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
12.10.21 17:16
@mag píše:
Ja si vzpomnela na tuhle kauzu
https://www.idnes.cz/…07_krimi_mhk

No jestli jsem mela radost a dobrou naladu diky tomu, ze holka se nasla, tak uz nemam. Je to nutny vytahovat sem tragedie? :? Je to skoro 20let stara vec, nicemu nepomuze, ze si tu ted prectem o mrtvem batoleti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
12.10.21 17:31
@Pudloslava píše:
Víš proto se nepouštím do vymýšlení hypotetických důvodů. Skutečnost je taková, že přítomnost rodičů na místě by té holčičce stejně nijak nepomohla (stejně jako nepomůže, když se premier ihned vypraví na místo zasažené tornádem), jen by to bylo na uklidnění lidí, kteří mají pocit, že ví, co by dělali, kdyby, protože vědí, jak se za podobných situací chovají hrdinové z filmů.
Cítili to tak, že potřebují odjet, odjeli a tobě do toho úplný kulový.

Nepomůže? A to já bych řekla že právě naopak. Holka se mohla bat cizích lidí, kdežto kdyby slyšela třeba hlas mamy…nehlede na to když se našla, věřím že první koho chtěla vidět byla máma.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová