Ztráta důvěry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
18.4.15 21:18
@kvitk1 píše:
Myslím, že teď už jí nic říkat nebude..Zakladatelka už bude mít také zkušenost a tchyně se to holt bude dozvídat jako poslední :think: Její problém..
Já si tedy musím dávat pozor na ústa..Jsou věci které nechci, aby vědělo x lidí..Nejen na tchyni si člověk musí dávat majzla. Něco se o mě dozvěděla od manžela a už to jelo..Bohužel i na nějaké „kamarádky“. Nelíbí se mi, když to ví půlka města, ať je to cokoliv :nevim:

Presne. Mne kleveteni o soukromi druhych prijde nevkusny. Kdyz mi nejaka znama povida o jine spolecne zname duvernosti, tak vim, ze pred ni uz nic nereknu. Nemyslim si, ze nutny zaver je nechat si vse pro sebe. Spis je na miste opatrnost. A tchyne je dobre tak, priste se vse dozvi jako posledni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
18.4.15 21:27
@Annie9 píše:
Presne. Mne kleveteni o soukromi druhych prijde nevkusny. Kdyz mi nejaka znama povida o jine spolecne zname duvernosti, tak vim, ze pred ni uz nic nereknu. Nemyslim si, ze nutny zaver je nechat si vse pro sebe. Spis je na miste opatrnost. A tchyne je dobre tak, priste se vse dozvi jako posledni :-)

Asi tak. Já jsem po narození dcerky bojovala s kojením a bylo to fakt strašné období :( A má tchyňka se dozvěděla od mého manžela, že mám strašné problémy s kojením (volali si). Je to strašné málo mléka atd..Dozvěděla jsem se úplně náhodou, že to šíří dál..Manželova sestřenka, která tu ani nebydlí, mi posílala číslo na laktační poradkyni, když mám prý problém, že. Číslo jsem využila to ano, ale nepřeju vám vidět nafouknutou držku mé tchyně, když jsem jí řekla, že manželova sestřenka mi posílala číslo na laktační poradkyni. Už jí to došlo..Vím, že je to prkotina, ale já si před ní dávám také majzla.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
18.4.15 21:34
@kvitk1 píše:
Asi tak. Já jsem po narození dcerky bojovala s kojením a bylo to fakt strašné období :( A má tchyňka se dozvěděla od mého manžela, že mám strašné problémy s kojením (volali si). Je to strašné málo mléka atd..Dozvěděla jsem se úplně náhodou, že to šíří dál..Manželova sestřenka, která tu ani nebydlí, mi posílala číslo na laktační poradkyni, když mám prý problém, že. Číslo jsem využila to ano, ale nepřeju vám vidět nafouknutou držku mé tchyně, když jsem jí řekla, že manželova sestřenka mi posílala číslo na laktační poradkyni. Už jí to došlo..Vím, že je to prkotina, ale já si před ní dávám také majzla.. ;)

Tohle presne znam. Kdyz mi znama povida o jine, ze ji krvaci bradavky atd. To prece neni normalni vykladat nekomu dalsimu? Mne ta touha probirat soukromi druhych prijde az uchylna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.15 21:44

Presne tak nekdo proste zije z toho ze muze drbat a predavat dal „zarucene“ info.. jen uz nepremysli nad tim jak to muze nekomu ublizit… tyhle lidi jsou chudaci…

az budeme podruhe tehotni, tak se to tchynka dozvi az budu mit videt pupika, driv ne..

proste kdyz nekoho prosite 3× ze mate strach jak dopadnou testy, at nic nerika… a ten clovek vam to nekolikrat odkyve…a do hodiny to vsude rozhlasi, tak to prece nemuzeme omlouvat radosti s tim ze bude babickou… co jsem pak pro ni ja? jen nosicka jejiho vnoucete?? :zed:… no nic hazim to za hlavu - az se s ni uvidime, pokusim se nad to povznest :) a zaroven budu hodne davat bacha co vypustim z pusy :)

• Citovat
  • Upravit
1127
18.4.15 23:48

Anonymní
Jsou to chudáci takoví lidé. Mám pár i ve svém okolí, naštěstí se s nimi tolika nevídám…To se člověk dozví věcí. A zásadně nic osobního neříkám o sobě ani o nikom dalším, protože vše je a bude použito proti mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.4.15 14:51

Pokud máte jinak dobré vztahy, tak bych si z toho vzala jediné ponaučení… a to že prostě žádné takovéhle zásadní informace tchýňka nebude vědět dřív než je nezbytně nutné ;) prostě bych jí nic neřekla a diskrétnost bych očekávala i od manžela, pokud i jemu samotnému to vadí, prostě je to slepičí zadek, tak bych k ní vysílala jen takové informace u kterých bych věděla, že je mi jedno jestli to bude vědět Pepíček Nováků, nebo Blaženka Vopičková od vedle… nic víc bych z toho asi nedělala a dál se v tom nehrabala, stejně takovou osobu nezměníš, takových drben ještě potkáš v životě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová