Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Navíc si myslím, že jsem dospělý člověk! To mě na ni udivuje úplně nejvíce!!! Kde je nějaký možnost svobodné dospělé volby? ![]()
Hledáš si práci tam, kde bydlíš? A když vám to s přítelem bude klapat, tak pak dáš výpověď, nastěhuješ se k němu a budeš hledat na novo… Dokud nemáš práci, tak s ním zkus týden, měsíc bydlet a když bude všechno ok, tak bych se tam nastěhovala a práci hledala tam. Matku nezměníš.
Právě, vím, že nám to nemusí vyjít a já zase za pár měsíců přilezu s holým zadkem… ![]()
Můj táta ve všem drží s mamkou, až mě někdy udivuje, že to vydrží, pořád tak slepě chodit za ní…
Hledám práci v místě, kde bydlí on. Sehnala bych si pak nějaký maličký podnájem, a až bych věděla, že je nám pořád hezky - přestěhovala bych se k němu.
Jinak v místě, kde bydlí můj nynější přítel jsem bydlela 4 roky, takže se tam chci vrátit tak i tak, jen okolnosti mě donutili vrátit se k našim.
@Elen.Lenka a onsi ji nechce brat pres vikend? Nebo proc ji ma jen na parhodin?
Mam rodinu. Moje mamina se vcera zminila, ze nic nedelam. Ze co jedineho delam je, ze peru a zehlim. Driv by me to mastvalo, ale naucila jsem to obratit v humor. A predstav si, ze to pomaha. Mama mene reje a ja to beru tak, ze ji to bavi a ma to jako konicek ![]()
@Elen.Lenka no, lepší ještě vydržet a prostě pomalu přítele seznamovat s dcerkou (brala bych ji sebou). Kašli na matku, pokud nechápe takové věci tak Ti asi nepřeje nic moc dobryho
. To je smutný.
A taky můžeš třeba i zkusit hledat práci poblíž přítele. Hned se Ti tam bude lépe stěhovat když budeš mít nějakou jistotu.
@Elen.Lenka píše:
@Bibi239Protože matka si nepřeje, aby beze mně byla Elen více než pár hodin, nejlépe kdybych mu ji nedávala vůbec, dítě je akorát zmatené. Přitom si myslím, že ji mám já i můj ex, co nabídnout, má se u něj moc hezky, tak nechápu proč bych měla bránit v kontaktu.
Ve čtvrtek jdu na pohovor, tak se modlím ke všem svatým!
Z téhle věty mě až mrazí
Příspěvek upraven 15.12.14 v 20:42
Určitě by si ji vzal rád, jen prostě vím, že když mu ji dám na víkend, tak to pak tady nevydržím, protože ten řev o tom, jak hrozná a neschopná jsem se nedá vydržet. Možná to zní opravdu divně, ale mám pak potom tak ohromný psychický teror, že si ji prostě radši nechám doma.
To fakt záleží jak moc to chceš snášet..pokud tě to opravdu tak vytáčí tak existují rzné azylové domy pro matky s dětmi a tak.. ![]()
Tvoje máma aspoň kritizuje v soukromí, ale ta moje! Nejlepší je mě pomlouvat v obchodě, v práci, u známých a vlastně všude! Kam jdu, tam se dozvídám, jak hrozná jsem. ![]()
4 měsíc, ale teď máme kontaktu po skromnu, no ![]()
Nicméně voláme si, píšeme si téměř pořád - aspoň tak. Snaží se mě podržet.
@Elen.Lenka píše:
@Bibi239Určitě by si ji vzal rád, jen prostě vím, že když mu ji dám na víkend, tak to pak tady nevydržím, protože ten řev o tom, jak hrozná a neschopná jsem se nedá vydržet. Možná to zní opravdu divně, ale mám pak potom tak ohromný psychický teror, že si ji prostě radši nechám doma.
A s ex mate nejake soudni rozhodnuti o styku? Nechte si upravit styk soudne, proti rozhodnuti soudu, ze dite ma byt kazdy druhy vikend s otcem nebude moct matinka rict nic. Provas se nic nemeni, kdyz spolu vychazite, styk s otcem si naplanujete dle potreby.