Zvláštní vztah s matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
424
15.12.14 20:47

@omites

Ahoj omites!

Celý život slýchám, jak jsem neměla být na světě, že jsem nechtěná. Nic mě nenaučila, nic neumím. Nicméně mě má prý moc ráda, ale obejmout mě nedokáže. Nechápe mě, nechce mě pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.12.14 20:49

@Bibi239

No pořád doufám, že se naskytne nějaká práce v místě, kde bydlí můj nynější partner a i bývalý partner. Bude to pro všechny jednodušší.

Ve čtvrtek mám jít na pohovor, oznámila jsem to doma - odpověď byla, že jsem stejně neschopná a nevezmou mě. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.12.14 20:51

@Elen.Lenka To je hrozné, trpíš tím jak ty, tak dítě a v poslední řadě i matka (když chudinka má na krku tak neschopnou a pitomou dceru :mrgreen: )… Chudák dítě, které nemůže ani na víkend ke svému otci! Jak by mohlo být dítě zmatené tím, že bude se svým otcem?

Přeji ti, aby sis tu práci našla pokud možno hned, protože tohle jiné řešení, než stěhování, nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.12.14 20:53
@Elen.Lenka píše:
@omites

Ahoj omites!

Celý život slýchám, jak jsem neměla být na světě, že jsem nechtěná. Nic mě nenaučila, nic neumím. Nicméně mě má prý moc ráda, ale obejmout mě nedokáže. Nechápe mě, nechce mě pochopit.

Tak to je hodně drsné a pro mě absolutně nepochopitelné.
Přeju Ti, aby sis našla práci co nejdříve a odstěhovala se, v tomto ovzduší bych žít nemohla, natož s malou dcerkou.

• Citovat
  • Upravit
midlajs
15.12.14 20:58

@Elen.Lenka nevim jestli to je soukromy nebo ne, ale bylo tam cele pribuzenstvo… A delala tohle kdyz jsi byla nezletila? A zkusila jsi ji konfrontovat?

• Citovat
  • Upravit
424
15.12.14 21:01

@Fjodorka

Ano, žít vedle mě musí být náročné.

Např. Minulý týden jsme si psali s mým nynějším přítelem v jeden den erotické zprávy - pro mě naprosto normální jev. Chybíme si. Nechala jsem si na stole ve svém pokoji zapnutý počítač a šla se koupat s maličkou. Pak vyběhnu do pokoje, s dcerou na rukách a co nevidím??? Oni si to čtou? :poblion:…naprosto normálně, jak kdyby se nic nedělo vstanou od PC a řekli mi, že je jim ze mě špatně, že si o mě neopřou ani kolo…naprosto v šoku jsem se na nic nezmohla! Přijde mi to prostě hrozný, co mé soukromí? Co soukromí přítele?! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.12.14 21:03

@midlajs

Když jsem byla nezletilá, tak to bylo milionkrát horší! V životě jsem si nepovšimla toho, že by se matka od někoho z mých přátel chovala takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
15.12.14 21:08

Ať je to jak je to, ty ses rozhodla vrátit k rodičům, Necháš se od nich podporovat. Matku znáš od narození, tak snad jsi věděla, do čeho deš. Přijde mi, že se vymlouváš, nic podle tebe nejde. Jenže kdybys opravdu chtěla, šlo by to. Seber dítě, jeď do Olomouce, předej ho tátovi a ty běž za přítelem. No a je vymalováno. Matka nemusí vnučku hlídat, tím pádem nemá co vyčítat. Abych pravdu řekla, nechápu, proč ses vrátila k rodičům. Možností je spousta. Nadávat umí každý, ale pomoct si sám, to ne.
Všechny přítomné ti tady foukají na bebínko a přitom znají jen tvou verzi.Co by asi napsala tvá matka?
Jen maličkost, konkrétně Olomouc a okolí moc šancí na sehnání práce nemá. Možná, kdybys aspoň ze začátku vzala jakoukoliv práci.
Ty seš bez příjmů?

• Citovat
  • Upravit
bamba
15.12.14 21:10
@Elen.Lenka píše:
@Fjodorka

Ano, žít vedle mě musí být náročné.

Např. Minulý týden jsme si psali s mým nynějším přítelem v jeden den erotické zprávy - pro mě naprosto normální jev. Chybíme si. Nechala jsem si na stole ve svém pokoji zapnutý počítač a šla se koupat s maličkou. Pak vyběhnu do pokoje, s dcerou na rukách a co nevidím??? Oni si to čtou? :poblion:…naprosto normálně, jak kdyby se nic nedělo vstanou od PC a řekli mi, že je jim ze mě špatně, že si o mě neopřou ani kolo…naprosto v šoku jsem se na nic nezmohla! Přijde mi to prostě hrozný, co mé soukromí? Co soukromí přítele?! :poblion:

Tak promiň, znáš je, tak proč si PC nevypneš? Nechápu, je to otázka pár vteřin.

• Citovat
  • Upravit
1575
15.12.14 21:13
@Bibi239 píše:
A proc sinavstevu pritele neplanujes na dobu, kdy je s dcerou ex? Trilete dite zvladne uplne v pohode vikend s tatou… Jinakco rict, koho chleba jis, toho pisen zpivej, dokud se neodstehujes, lepsi to nebude

Jééé mě už to někdo vzal z úst. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Navíc bych xse asi zamyslela nad přítelem. Proč nechce, aby jste spolu žili? Proč na tom společně nepracujete? Mě příjde dost na zamyšlení, když píšeš, že si musíš najít práci a odstěhovat se.To jako se o vše musíš postarat ty sama? Máš přítele a pokud tě má rád, tak se bude snažit být s tebou i s tvým dítětem. Omlouvám se za to, jak to napíšu. Ale příjde mi to, jako by tě tvůj přítel měl jen na sex. Protože když chcete být spolu, tak přece na tom máte pracovat oba.Ne? :nevim:
Nezlob se na mě. Rodič jsi ty a tvůj bývalý. Tvoje matka je tvoje matka.Ne matka tvého dítěte. Ty jedeš za přítelem do Olomouce a necháš dítě své matce? Není povinna se ti starat o dítě. Proč si tvůj bývalý přítel a otec tvého dítěte nevezme dítko na celý víkend?
Jaké si to uděláš, takové to budeš mít. Omlouvám se, že to tak píšu. Ale celé mi to příjde jako uhozené. Promiň. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.12.14 21:15

@bamba

A jaké možnosti mám? Jsem na čtyřleté variantě rodičovské dovolené (v době porodu jsem byla na vysoké škole) - finance 3800 + 500 příspěvek na dítě, ano + bych mohla dostávat alimenty, cca nějaké 2 000,–. Ano, mohla bych si sehnat byt, hodit si tam trvalé bydliště, za půjčku nakoupit pračku a další,,nutné´´ spotřebiče. vyběhat si sociální dávky, zůstalo by mi životní minimum které je pro matku a 1 dítě 4880,– poplatím jídlo, nějaké peníze vrazím do drogistických nejnutnějších potřeb, koupím nějaký skripta do školy, jóó vlastně ještě musím splácet tu půjčku, kterou bych si vzala na tu pračku, atd. - protože ji nemám!!! A můžeš mi prosím tě říct, kde je výborná možnost sehnání práce? V dnešní době ohromné nezaměstnanosti - zvláště absolventů? Ráda se tam přestěhuji! Čekám na tvé rady s otevřenou náručí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.12.14 21:16

@lenusek11111

Možná doporučuji dočíst vše. Dozvíš se více! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

@lenusek11111 ty jsi asi moc zakladatelku nečetla, že

• Citovat
  • Upravit
čekámenaštěstí

@Elen.Lenka Jejej, tohle znam moc dobre. Ted to neber zle, ale kruta pravda. Jediny problem je v tobe. Rodice jsou rodici a pokud te maji radi pomohou, ale jedine podminky, ktere si mohou diktovat jsou ohledne tveho pocinani (provozniho) v jejich dome. Do vychovy a toho, co delate, jak zijete si mluvit nenechte. Je zasadni problem, ze nechcete (vnitrne) prijmout zodpovednost sama za sebe, odstehovanim za rodici clovek neni najednou samostatny, a stale s tim bohujete. Musite si byt jista sama sebou. Myslite, ze ex muze byt s dcerkou prinosem a zvladnou spolu dva dny? Bezva, tak mu ji sverte a neni duvod se ptat nekoho dalsiho, vy dva jste rodice. Chcete se odstehovat k priteli a asi nejvetsi strach mate, ze budete opravdu vypadat jako preletava zena, kdyz po tak kratke dobe uz mate nekoho dalsiho a bydlite spolu a potvrdi se tak, co o vas rikaji rodice? Tak at, je to vas zivot a vy vite, jak vypada prostitutka a ze ji asi nejste. A pokud by vas rodice meli radi, takto by se neyjadrovali, musi byt hodne zraneni, protoze to zasahlo nejakou jejich vnitrni ranu a oni nejsou schopni to unest. Mozna meli nekdy krizi a nebyli schopni jit od sebe (chteli drzet rodinu) a ted jdou podvedome proti vam, protoze jste udelala neco, co oni nemohli, co nedokazali a stale nedokazi prijmout..

• Citovat
  • Upravit
midlajs
15.12.14 21:18
@Elen.Lenka píše:
@midlajsKdyž jsem byla nezletilá, tak to bylo milionkrát horší! V životě jsem si nepovšimla toho, že by se matka od někoho z mých přátel chovala takto…

A jaky mela Tvoje matka vztah se svou matkou a otcem?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová