Tchyně :-o

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
7.2.14 14:29

@vlastule30
No v prvé řadě chudák malej..

Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
7.2.14 14:30

Jenomže manžel je rád, že neni matka taková psycho, že je šťastná když malýho vidí tak on chce ať jí přístup umožnim :roll: zatim mě podpořil v tom, že s nim nebude sama, dokud mi někdo nepotvrdí, že neni psychouška, ale jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží :think: jako místo abych si užívala miminko tak jenom čekam kdy se rozrazí dveře a tchýně přijde kvákat ty svoje hovadiny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.2.14 14:33

Radši nic..

Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
7.2.14 14:34

@vlastule30 aha,takže manžel chce, no to je super, že se mu z pohodové manželky stává nervák, to mu nevadí, hlavně že má maminka nonstop přístup, to přece nemůže myslet vážně, vždyť máš čerstvý miminečko, potřebuješ trošku intimní prosředí a ne furt být ve střehu. Ať má bábi příštup, když tam bude manžel, on bude spokojenej, že ji vidí a ty budeš mít za sebou pohodový den a tu její večerní návštěvu přežiješ s lepší náladou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
7.2.14 14:40

@kjhui čau :lol:

• Citovat
  • Upravit
novo123
7.2.14 14:43

@vlastule30 tchýně s námi nebydlí, ale když jsem řekla, že malej celou noc řval a že jsem totálně hotová, tak mi řekla: A proč jsi mi nezavolala? Tak to jsem totálně odpadla, nechápu v čem mi může pomoct telefonovat někomu, kdo bydlí o 40km dál ve dvě v noci, že nespím a břečí mi dítě. Ona je totiž přesvědčená, že je všemocná a na dálku po telefonu by ho snad uklidnila nebo co. Tak hlavně je to o tom, že její děti byli jako jedno z mých dvojčat - naprosto bezúdržbové dítě :lol:

• Citovat
  • Upravit
novo123
7.2.14 14:44

@aleaa kam budeš chodit v noci? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15943
7.2.14 14:45

@novo123 sdílené trápení, poloviční trápení. Byly byste kámošky jak hrom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.2.14 14:45

@novo123
hele a neměla ta bezůdržbovost jejích dětí jméno jesle? :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
7.2.14 14:47

@vlastule30 holka, já ti tak rozumím. To je to samý, co jsem měla já, jdu děcko přebalit, ona mi stoupne za prd*l a kybicuje a čermuje rukama kolem mě, že mi víc práce dá jí uhýbat, než děcko přebalit :cert: Krmím malýho a ona na něj v jednom kuse mele, co dělá dítě? Nejí, protože na ni čumí. A pak mi udělá púřednášku, že malej nějak nejí a že mu mám dát do mlíka rozpuštěnou čokoládu (malej měl 3. měsíce) :zed: :zed: :zed: Teda my si budem rozumět :palec:

• Citovat
  • Upravit
novo123
7.2.14 14:50

@lucindaluckatá vidím to stejně, evidentně jsme s @vlastule30 vyfásly podobnej exemplář tchýně :,(

• Citovat
  • Upravit
novo123
7.2.14 14:53

@kjhui ne ta bezúdržbovost s jmenuje jesle + babička - jednou se tady podřekla tchýně, že ani nezaváděla u děcek příkrmy - dělala to její matka a švagrová líčí, jak se o ni starala babička (tchýnina matka) a o mého muže (je hodně mladší) se starala ona a druhá švagrová. Takže tak :palec: Jinak tou bezúdržbovostí myslím třeba to, že malej v noci spí, nevím o něm, ani jako mimino mě nebudil, když pláče, chce pohladit a je klid, max spokojenost, když ho obejmeš a on se tulí. Další dvě mé děti v noci nespali vůbec, ječí celý den, nepomáhá nic a v noci k nim vstávám doteď - chci dudlík, otoč mě, přikrej mě atd.

• Citovat
  • Upravit
2642
7.2.14 15:04

@novo123 jo aha, tak proto tomu všemu tchyně tak rozumí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
7.2.14 15:07

Holky ja měla šok včera tchýně došla k nám nahoru že prý mi něco nese dala mi kytku v květináči prý pro radost a ještě nám dala příspěvek na kočárek byla jsem v šoku nikdy tohle neudělala, od té doby co ví, že jsem těhotná tak se nějak snaží, a mě to přijde jako hrozná přetvářka nemůžu si pomoct. Jsem zvědavá s čím přijde příště :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15943
7.2.14 15:11

@ladano líbí se mi tvoje ostražitost :-))))). Na tvém místě bych si to užívala, nikdy nevíš, kdy to skončí a babi řekne, dej mi dítě, já ti dala kytku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová