Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vlastule30
No v prvé řadě chudák malej..
Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:02
Jenomže manžel je rád, že neni matka taková psycho, že je šťastná když malýho vidí tak on chce ať jí přístup umožnim
zatim mě podpořil v tom, že s nim nebude sama, dokud mi někdo nepotvrdí, že neni psychouška, ale jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží
jako místo abych si užívala miminko tak jenom čekam kdy se rozrazí dveře a tchýně přijde kvákat ty svoje hovadiny ![]()
@vlastule30 aha,takže manžel chce, no to je super, že se mu z pohodové manželky stává nervák, to mu nevadí, hlavně že má maminka nonstop přístup, to přece nemůže myslet vážně, vždyť máš čerstvý miminečko, potřebuješ trošku intimní prosředí a ne furt být ve střehu. Ať má bábi příštup, když tam bude manžel, on bude spokojenej, že ji vidí a ty budeš mít za sebou pohodový den a tu její večerní návštěvu přežiješ s lepší náladou.
@vlastule30 tchýně s námi nebydlí, ale když jsem řekla, že malej celou noc řval a že jsem totálně hotová, tak mi řekla: A proč jsi mi nezavolala? Tak to jsem totálně odpadla, nechápu v čem mi může pomoct telefonovat někomu, kdo bydlí o 40km dál ve dvě v noci, že nespím a břečí mi dítě. Ona je totiž přesvědčená, že je všemocná a na dálku po telefonu by ho snad uklidnila nebo co. Tak hlavně je to o tom, že její děti byli jako jedno z mých dvojčat - naprosto bezúdržbové dítě ![]()
@novo123 sdílené trápení, poloviční trápení. Byly byste kámošky jak hrom ![]()
@novo123
hele a neměla ta bezůdržbovost jejích dětí jméno jesle? ![]()
Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:01
@vlastule30 holka, já ti tak rozumím. To je to samý, co jsem měla já, jdu děcko přebalit, ona mi stoupne za prd*l a kybicuje a čermuje rukama kolem mě, že mi víc práce dá jí uhýbat, než děcko přebalit
Krmím malýho a ona na něj v jednom kuse mele, co dělá dítě? Nejí, protože na ni čumí. A pak mi udělá púřednášku, že malej nějak nejí a že mu mám dát do mlíka rozpuštěnou čokoládu (malej měl 3. měsíce)
Teda my si budem rozumět ![]()
@lucindaluckatá vidím to stejně, evidentně jsme s @vlastule30 vyfásly podobnej exemplář tchýně ![]()
@kjhui ne ta bezúdržbovost s jmenuje jesle + babička - jednou se tady podřekla tchýně, že ani nezaváděla u děcek příkrmy - dělala to její matka a švagrová líčí, jak se o ni starala babička (tchýnina matka) a o mého muže (je hodně mladší) se starala ona a druhá švagrová. Takže tak
Jinak tou bezúdržbovostí myslím třeba to, že malej v noci spí, nevím o něm, ani jako mimino mě nebudil, když pláče, chce pohladit a je klid, max spokojenost, když ho obejmeš a on se tulí. Další dvě mé děti v noci nespali vůbec, ječí celý den, nepomáhá nic a v noci k nim vstávám doteď - chci dudlík, otoč mě, přikrej mě atd.
Holky ja měla šok včera tchýně došla k nám nahoru že prý mi něco nese dala mi kytku v květináči prý pro radost a ještě nám dala příspěvek na kočárek byla jsem v šoku nikdy tohle neudělala, od té doby co ví, že jsem těhotná tak se nějak snaží, a mě to přijde jako hrozná přetvářka nemůžu si pomoct. Jsem zvědavá s čím přijde příště ![]()
@ladano líbí se mi tvoje ostražitost
. Na tvém místě bych si to užívala, nikdy nevíš, kdy to skončí a babi řekne, dej mi dítě, já ti dala kytku ![]()