// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
28.6.15 12:42

@Whynot vidím, ze jsme na tom obdobně, tedy myslim co se týká povedemosti v práci :lol: Klobouk dolu 12 náročné, tak se jen opatruj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.6.15 19:48

@Peka77

Co děláš ty, jestli můžu vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
28.6.15 21:57

@Whynot obchodní kontrakty, smlouvy pro celou firmu, právo, obchod a další :lol: Neustálá konfrontace s lidmi :lol: Ale to ti nemusím říkat, viď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.6.15 22:02

@Peka77

To je někdy boj být v neustálém denodenním kontaktu s různými lidmi, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.6.15 08:23

@Whynot přesně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.6.15 10:28

@Peka77

kdy jdeš na KO, nebo jsi už byla?? Držím pěsti, at je vše jak má, hned dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.6.15 13:00

@Whynot prave sedím u dr, tak pevne doufam, ze je vše v pořádku :andel: Ozvu se asi až odpoledne, dříve nestihnu. Mířím od dr do prace a pak ke tchanovcum :lol: Ale určitě se ozvu, diky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.6.15 19:32

@Whynot vrátila jsem se prave domu, nezlob se ze píši až nyní. Kontrola dopadla dobre, rosteme jako z vody a :srdce: bije jako o závod :dance: :pankac: Dostala jsem hromadu zadanek a zítra jedu na odběr krve kvůli genetǐce a za 14 dni bude screening a vše ostatní a když to dopadne dobre, tak me pustí zpět do prace. Holky mám obrovskou radost, ted uz vyčkat na screening atd a budeme mít 1.trimestr za sebou. A hematom uz nemam :potlesk: takže mám i vycházky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.6.15 07:45

@Peka77

No teda tys mi dala :cert: Já tě pořád vyhlížela a ty nikde :D
pak jsem měla v práci už frkot a už jsem sem nestihla jít, každpoádně strašně moc gratuluji :hug: :hug: To jsou nejlepší zprávy, cos mohla slyšet! Nemáš fotečku?
Kéž bych to dotáhla tak daleko i jak ty, už to taky chci mít za sebou, jsou to jen nervy :think:
Já jdu dnes, sice nervy mám, ale ne tak velké, jako poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.6.15 10:42

@Whynot urcite bude vše jak ma byt a verim, ze to dotahnes až do porodu :hug: Až ti to vyjde nápis, budu na tebe myslet. Ještě nemam vyhráno, uz bych chtěla mít za 14 dni a byt u toho konce 1. Trimestru :andel:
Mám a vložím, jen se drz. Jedu na odběry kvůli screeningu. Držím pesti jako blázen :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
30.6.15 12:15

@Peka77 teda ty mas krásnou fotku, kdybys videla tu mou čmouhu… já byla dnes cau, jsem 10+0, vše ok, sice o tyden menší, ale to byl i malej Kaja. jediný co me fakt sužuje je 24h nevolnost, treba dnes v noci jsem se vzbudila ve 2,30 že je mi zle, a sla jsem si vrhnout, pak jeste v pet, a pak už jsem neusla a čelkala jsem na lačno do 8,30 na krev… no fujtajbl.
Dr. mi dal čípky proti zvracení, pry to okamzite zabírá, už ho mám v sobe hodinu a je mi porad zle, tak jsem si koupila jeste homeo, taky zatim nic… a lížu lizatka jak vzteklá, zhubla jsem 3 kila :) :cert:
@Whynot v kolik jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.6.15 13:30

AHoj děvčata, tak jsem byla u dr, měla jsem jít na 11:30 a šla jsem až 12.30, do toho předtím ještě hodinu na hematologii, no už jsem šla do mdlob z hladu :?
Ale stálo to za to, mimnko krásně roste, je o den dokonce větší, než má, srdíčko tluše jak o závod celé tam sebou mlelo :lol:
Potom přihodím fotečku :)
Jinak mám od zítřka neschopenku, dr mi řekl, že si snad dělám srandu, že dělám 12 ky, tak mi ji hned vypsal bez ptaní :oops:

@Peka77

To je krása :hug: Bude vše v pořádku!
Já jdu za 10 dní na odběry a dostanu průkazku :)

@Efsheny

Ježiši, to je strašné ty nevolnosti :( Já se taky v noci vzbudím kvůli tomu, ale až takhle :nevim: Navíc ještě čekat na něco na lačno, to já nedávám vždycky :poblion:
Ale hlavně, že je vše v pořádku, budeme mít silná miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.6.15 13:51

Tady je už konečně něco vidět :) @Peka77 Ten tvůj brouček už vypadá jako človíček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.6.15 16:20

@Efsheny sup sem s foteckou, bude krásná :lol: Parada, ze je vše v pořádku :potlesk:
S nevolnostmi me to mrzí a doufam, ze te po léku brzy přejdou :hug: Hubnes tedy dost, jen se opatruj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.6.15 16:27

@Whynot nádherná fotecka, malej se bude vybarvovat :lol:
Mas rozumného doktora, ze te nechal doma a co vycházky mas?
Na odborech na screening jsem byla dnes a průkazku s dostanu když vyjde vše v pořádku. Hlavne aby to tak bylo :andel:
Jsem dnes poprvé venku, nádhera :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital