Poradna duly
Jana Čurdová
Tak v zápalu boje stíhám i nakouknout, chichichi ![]()
Hele , holky v Čechách nepruďte a pošlete sníh k nám na Moravu, jo???
Díky zapochvalu k pečení, já vím, že to vypadá, jako že raději peeeeeeeeču, než se věnuju Míše, ale já to mám jako relax - stejně jako žehlení, chichichi …a dělám to, když je malá vytuhlá, nebo, když se jí věnuje tatínek … ale pořádek dělat nebudu … taky se tady uklízí průběžně, tak to přeci nebudu hrotit, ne?
Jaji … hezké, že ses ukázala a dodala info … teda jste fakt pěkně dlouzí
…paráda!!!… a Míša je taky posledních pár dnů hrozně ubrečená … nechce se jí spát, ale její tělíčko to potřebuje a tak se vzteká, že se jí zavírají očička … ale ječí jako siréna a lomí u toho rukama - no, úplná herečka je to
… vrčení mi příjde přijatelnější, chichichi
Leni … neboj se, klidně si všechno, co potřebuješ vědět, napiš na lístek … já už to taky udělala a mudra říkala, že nejsem jediná, chichichi
.. a s tím spaním, mně se třeba mudra ptala pokaždé - dokud malá moc nepřibýrala - jestli ji musím pokaždé budit na kojení - měla strach, jestli už malá není moc vysílená, že hodně spí … ale to není váš případ … myslím, že Tomulínek je unavený ze všech podnětů, co jsou kolem, nebo prostě roste a vyčerpává ho to ![]()
Dell … jsem se zasmála, jak ty můžeš psát o příkrmech, chichichichichci
… koukám, že ty je ještě dlouho nebudeš probírat ![]()
Aduš … prachové koule?… a co dělá Rudynka? … měla by ti pomoct, ne?… ne, dělám si srandu …jak jsem psala, taky uklízení neřeším
Kosti … díky, že na nás myslíš s tím kontaktem … a nedělej si z toho vrásky … škoda toho „domácího vězení“ … já jsem doma prakticky pořád, až na několik cest do obchodu - ale to jedeme autem … ale tento týden jsem našla párkrát odvahu a vylezla jsem s kočárkem … a úspěšnost je zhruba půl na půl … jednou řveme , jednou neřveme … je fajn, že se Tomík uzdravuje !!!
Elu … snad to nebude návrat rýmy, ten Tobíkův ranní plný nosík … tfuj, tfuj, tfuj
Jinak taky přidám svoji trochu do mlýna bolístek a strachů … pořád se mi zdá, jako by měla Miška hrozně zahleněný krček … je to slyšet, jak polyká (někdy i když „promluví“nebo zabrečí - je to zastřené)… jako když si potřebujete odkašlat - což ještě bobek neumí - to ji samozřejmě rozhodí a pak brečí a zahleňuje se znovu, a polyká to a pak ji bolí bříško ( aspoň si myslím, že by to mohlo být i tím) …no, začarovaný kruh…
No, zase mizím
Pampalááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leni,
ptej se a ptej, al ejinak to je tak , že pokud mimísci mají růstovej spurt, tak víc spí…teda to psali někde......hihihihi ale nevím, když taky pořád jí…hihihihi
Holky malej šel spát a mě nastala Tryskomyší siesta…hihihihi Udělat karbanátky, udělat bramborovou kaši, dát péct chleba, dát 2 pračky, vyčistit hajzl pro Rudynu, umejt nádobí a udělat bábovku......jo a i jsem se najedla a napila......
Máte to taky tak???? jak malej usne tak šup a fofrem lítám jak idiot a jak se vzbudí, tak jsem mrtvá…hihihhi
No tak Noni......Rudyna čoveče nemá ani svoje Koule…hihihih asi to neumí ![]()
papapapp
jojo Zuzi, řev u pití,,že čekáš esli se vůbec nadechne nebo ne…to znám !!!Při každém pití(kromě noci). Jsou to boje.
Jo holky máte představu, kolik má mimi vypít?(při koju) Já ho zkusila dnes zvážit před pitím a po pití a měl o 90-100g víc…takže cca 90ml vypil. Kámoška, co dává UM, tak malej pije 200ml najednou.(to mi zas příde moc-taky tam vypadá-viz galerka Tomík a Filípek-to je on, malý tlusťounek).Mamka mi sehnala váhu, co maj u Dr - a má cca 6200g. To si myslím, že jde, je to sice ta spodní hranice(jak říká Mudra), ale OK.
papapa sem vymrzlá z venka brrr, šla jsem kolem řeky, tam to táhne,,,rypáček měl celej červenej studenej ![]()
holky o strachu o malého mi ani nemluvte
- já se o něj taky bojím …a to úplně šíleným způsobem…hlavně po tý nehodě co se nám stala…každou noc se mi zdá že mi spadl, že mi ho někdo ukradl z kočárku před obchodem (přitom je to blbost, všude jezdím s ním)…ted se mi dokonce i zdálo že se mi zabil v autě - asi důslekdem toho, že jsem viděla ten Renčův klip
ve všech těch snech ho bezvládnýho zvedám ze země, většinou nedýchá a je celý od krve - hrůza hrůzoucí.......jak byl ted nastydlej a kašlal…hned mě napadaly věci jako černý kašel a podobně - snažím se krotit a doufám že se to někdy zmírní, páč takhle by ze mě byla taková ta matka, co na synovi nezdravě visí a komplikuje mu život
já si ted ani neumim představit, že půjde někdy do školky - nikdo mi nepřijde dost dobrej na to, aby ho hlídal
on je prostě takový nevinounký a čistounký stvoření a já ho miluju tak, jak jsem si ani nikdy nedokázala představit
Holky druhomaminky…že až vyroste tak to nebude tak hrozný že ne???
![]()
tak, my sme sa vratili z mesta. Konecne som kupila kameru…tatinek mi to sluboval este v tehu a pekne sa na nas vybodol. A je mi to celkom luto, lebo nemam zachytene tie krasne okamziky, ked bol maly este naozaj „miminko“. No a keby som dalej cakala ze sa tatinek rozhoupe, tak maly bude davat prihlasku na vysoku a na kamerovanie sa mi vykasle. Takze som to dnes proste rychlo vybavila, nakupila a vianoce uz budu natocene ![]()
Zaciname byt celkom samostatni i bez tatinka…len aby ho to raz nezacalo mrziet
![]()
Kosti, tvoj popis strachu a snov je uplne hrozostrasny…uplne ma pri citani tvojej spravy zalial pot. Rychlo vyplas tieto sny, to musi byt celkom psycho.
V nedelu letime k nasim. Ja a Andy…strasne sa tesim, ale zaroven sa hrozne bojim letu s malym. Dufam ze bude vsetko ok.
KOsti, fakt hrozné sny,,,mám z toho husinu. Já u těch Renčovo spotů bulím.
ale na druhou stranu jse strašně ráda, že je pouští,,,člověka tak šokujou že na to musí furt myslet. - občas nechci zapínat autosedajdu - že ji budu držet vzadu(jedem k babi-10 minut cesty) ale od té doby,,,MYSLÍM-TUDÍŽ NEZAPLATÍM! ![]()
papa
jojo Leni, i kdybys jela jen do vedlejší ulice … Renčovy spoty jsou velice působivé a je moc dobře, že je dávají … taky mi je po nich blivno … Kosti snad to v těch intenzivních snech brzo zpracuješ, přílišnou úzkostlivostí bys bobískovi moc neprospěla …
já jsem se právě vrátila ze špitálu … manžela vyšetřují na traumatologii, měl nehodu, paní z boční ulice nedala přednost, naše nové auto je na odpis … ale snad má jen trochu hejblý krk a spraví to límec a pár dní klidu … paní byla v šoku, ale snad taky OK … ve světle dneška má parkovací story je úplně nicotná …
no to je den…
Much, doufam ze bude ok…to je des co se deje na silnicich a zima jenom zacina..
Drzim palce at ste vsichni rychle pohromade a ok!!!!
Much tak snad je manžel ok.A smůlu jste si snad už vybrali.A teď už se budete těšit na Vánoce.Člověk si vždycky uvědomí jak je zdraví důležité až se něco stane.
Much - hlavně že se nestalo nic horšího, život a zdraví je to nejcenější
snad manžovi fakt nic horšího nebude …a at už je vše v klidu…souhlasím že klipy jsou dobrý, aby si to člověk uvědomil…ten s miminek na skle je úplně šlenej…věřím, že kdo ho viděl dítě vždycky připoutá v sedajdě …jen se obávám že takový ti machři drsnáci co riskují se z toho asi moc nepoučí - potkáváme je na silnicích pořád ![]()
Much,, to je děs,,takle před vánoci takový stress,ale hlavně že to není nic horšího,,krček zas „rozhejbá“
jojo, ten strach o blízké osoby je čím dál větší.
jojo Kosti-každý kdo má dítě a viděl ty hrozné Renčovo reklamy,,,vzpomene a připoutá!
já se několikrát dívám na obě strany i když jen přecházím s kočárem: Renčova reklama, jak jede byznysmen, vykecává se přes mobil a srazí maminku s kočárem-ten odletí, maminka mrtvá,,fůůůj hrůza. A u nás je běžné, že na přechodu už je zelená a auto ještě rychle projede(hajzlové-aby náhodu něco stihli) ![]()
tak papa, žádné stresy, pěkně si užijte víkendíku.
my dnes uklízíme ve velkém kuchyň, odmrazujem lednici atd. Fuj, chlív hadr.
ps: plosím plosím,,nevíte někdo, KOLIK BY MĚLO MIMI VYPÍT MLÍČKA? - při koju. (mně vyšlo že cca 90-100ml)-je to málo nebo akorát????papapa
Ahojík při sobotě!!!
Dokončuju cukrovíčko , ale nedá mi to a mírně zareagju.
Leni … záleží na tom,kolik ti to nakonec udělá za den …naše Míša vypije cca 500- 600 ml za den - a dle mudry jí to stačí … ale záleží taky na váze mimíska … nejlíp se to pozná podle těch UM - je tam tabulka … a podle váhy dítě nad 5,5 kg má vypít až 1000ml - ale asi tam bude rozdíl mezi UM a MM … myslím, že mudra ti poradí … tak si to připiš na lístek ![]()
Co se týká těch Renčových spotů… hmmmmmmmm … mám takový názor, že jsou opravdu natočené hrůzostrašně … ano, ty případy se stávají, ale právě ti, kteří NEMYSLÍ se na tyhle spoty nedívají - spíše ti co MYSLÍ mají pocuchané nervy a snaží se předvídat i to nepředvídatelné … a bojí se ještě víc, než by se báli bez téhle kampaně … a teď do mně, chichichi
Much … tak co manžel? … držím pěstičky, aby byl v pořádku!!!! ![]()
Kosti … sakriš, bojuj s těmi můrami … je to hrůza hrůzoucí
… potřebovala bys vypnout … myslím na tebe! ![]()
Dell .. gratulka k samostatnosti, i když je to spíš smutné, že? … a manžela to bude jednou určitě mrzet ![]()
Pampalááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!