0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1955
12.12.08 10:03

Dell,tak buď v klidu!!!
Zrovna včera jsem si říkala jak Tobík krásně a dlouho „povídal“ a teď už nějakou dobu ne. A dokonce začal sípat jako když se dusí,ale prostě to jsou takové zvuky.A nebo se naučil vydávat skřeky,že mi to trhá uši a on to samozřejmě strááášně rád trénuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
12.12.08 10:10

Dobré ráno, malý už je zase lepší :lol: …kdyby ráno nezachrochtal,ani nevím že je nemocnej - je úžasný jakou maj bobci rychlou regeneraci :wink: …ted hlavně musíme všecko doléčit…ale už zase vypráví a řehní se…

venku to vypadá jako na Sumavě - napadla pořádná sněhová čepice…a furt se sype…šla bych se smalým na hodinku projít, ale předevčírem nám přestal fungovat výtah - prý odešla řídící jednotka a oprava bude na dlouho - kočárkárnu tu vůbec nemáme a bydlíme v 6. patře…takže mám úžasný domácí vězení - včera když jsem s malým jela k doktoru, docela jsem si s autosedačkou v ruce a přebalovací taško mákla :? :?

Dell -třeba nemá náladu…po tom prevenaru žádný div ne?…co by to mohlo být jinýho…bud v klidu
Jaji - ráda tě tu zase vidím…hod nějaké fotky dpo galerky, jsem na Zdendu zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.12.08 10:12

Dell - jojo, já to dělám taky tak, když je míň mlíčka, tak papáme častěji a ono se vytvoří, event. trošku podpořím odstříknutím, v tomhle fakt spoléhám na přírodu a na Emi, že si mlíčko vytvoří :wink: to s příkrmy budu asi bojovat, vůbec nemám šajn, kolik toho může zbaštit, abych ji nepřekrmovala nebo naopak …
jinak pískoty, výskoty a neartikulované zvuky - vy jste zhruba o 14 dní mladší, že jo, u nás před cca 3 týdny taky nastalo tohle „mlčení“ a přišly neartikulované zvuky - taky jsem z toho byla taková „nemile překvapená“ - když „chytré“ miminko, které normálně vede žvatlací rozhovor najednou vydává divné zvuky … no ale to normálně mimi experimentuje s hlasem, co je schopné ze sebe vydat :wink: - a teď se Emi zase rozmluvila - ale má trošku jiné spektrum „slov“ - začala používat něco jako jaja, nene a i to své agu zdvojuje na aguagu … takže buď v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.12.08 10:20

Hoj,
nestíhám.......dojede mamka, včera tu byla paní co od ní beru eko prostředky na praní a uklid…a k tomu odpoledne trenujem plavčo a…a vůbec :)

Elu super že Tobša je lepší a sorry za ty penízky…no hnus fijalovej!!!!!!

Dell,
neboj…je to normální. Dětem se rapidně přepíná vývoj. Jede řeč, pak zase jen motorika …a td. Nejde jim to vše najednou.Víš že mluvit umí :D a teď tě brzo překvapí třeba lezením…hihihihihih
My to taky tak máme. Po tom plavču konečně lépe paseme a vůbec používáme ne jen nohy, ale i tělo…hihihihi a mluvíme taky méně.
A to tu papulku nezavřel eště minulý týden :)

Jinak váha......spíš mi leze směr vzhůru…asi proto, že se cpu večer jak malej usne......přes den nic moc…
Asi se o víkendu neozvu…tak pa a já nepeču…až za rok s Tobíkem.....letos ani kulička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.12.08 10:27

holky, Elu, Noni - jste dobré s tím cukrovím, já to nakonec zapíchla a vanilkové rohlíčky dodá mamka :oops: … nějak není čas … ale příští rok s Emísem určo něco splichtíme, to se těším … ani s úklidem to letos nějak nepřeháním, uklízíme nějak průběžně, takže to snad není nějak hrozné … energii jsem nasměrovala na podpoření domácí pohody a pořízení dárečků pro blízké … snažím se prostě o svou verzi spokojené maminky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.12.08 10:30

Aduš , Ty to vždycky vystihneš, jj, my letos taky ani kuličku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.12.08 10:37

a Kosti , domácí vězení to je nemilé a nešátkujete? … parkovací story dost dobrá, je škoda, že u nás se ještě slušnost nenosí … já naštěstí ťukla taky jen plexi, nechala jsem mu za stěračem kontakt, ale raději si to vyfotila, co kdyby si chtěl před vánoci přilepšit, no smutné, že člověk musí takhle přemýšlet … a švagr se smál, že 98% lidí by ujelo (dírka 2×2cm) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
12.12.08 10:54

jéé a těšíme se na snížek z Čech …
tak zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
12.12.08 10:54

holky, diky moc za uklidneni…co jsem mama, tak mam porad strach ze mu neco je…a to jsem si rikala ze urco nebudu hysterka, ale normalni racionalni zenska. No a jak je nejaka vyrazna zmena tak se potrebuju uklidnit, ze je to v norme a je to tak i u jinych deti.. :? :? :lol:

Kosti , jo je teda smula, ale venku i tak strasne snezd ze se nikam neda jit..(aspon u nas na „horach“)

Andy je vzuru, bezim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.12.08 10:59

jo a taky neuklízím.......přes okna není vidět a prachové kule za skříněma a lednicí neřeším…hihihihih pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
12.12.08 11:06

http://www.missiva.cz/…/default.asp?…

nemám čas ale později dám info kdo bude chtít......
Jinak super a za méně peněz než v obchodě…to praní mys
lím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
12.12.08 11:30

Ahojky holky

Aduš, tak tyhle prostředky taky používám, teda jenom ty na úklid, na praní jsem ještě nic od nich nezkoušela, ale ty na uklízení jsou super. Nejvíc mi vyhovuje MEDIUM.

Much včera večer jsem ti posílala mail s PFkama, tak doufám, že dorazil, nějak mě zlobí odesílání mailů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
12.12.08 11:52

Kostičko děkuju a určitě něco do galerky vložím..
Jinak dlouhý sme ale to bude mít po tatkovi to je taky dlouhán.. takže jesli bude rust rychle tam mě za chvíli doroste.. já sem pidi žena :D
No o uklízení mě ani nemluvte já teda taky moc neuklízím nákej předvánoční uklid u mě nehrozí.. a pak říkám si že ježíšek se narodil v chlévě tak at se až příde u nás cítí jako doma :D
holky vy perete v nákejch ekologickejch práškách?? já prala v lovele ale jednou sem omylem vyprala v normálním prášku i věci pro Zdeněčka a v pohodě takže peru už jen v normál práškách.. a vubec nic mu to nedělá… ona ta lovela teda moc neprala dobře.. aspon mě ne:)
holky mě vubec prdolka nechce spát.. já už sem z toho hotová ale nechápu že mu stačí tak málo na spaní.. a poslední dobou sme děsně uknouraný.. začli sme vrčet když se nám něco nelíbí ale fakt vrčet je to jak pejsek:) a nic nás nebaví.. jen by se nosil… a koukal hlavně když muže bejt co nejvíc ve vejškách… máte to taky některá?? ze Stáníkem sem to nezažila:)
tak du na ty fotky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
12.12.08 11:59

Jo a chtěla sem se zeptam marru v jakém programu děláš?? já dělám ve photoshopu.. ale nák nestíhám.. kalendář sice mám ale letos jsem to řešila qp:) a myslím že tak dopadne i pfky:) fakt nestíhám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.08 12:30

ahojky holky, chci se zeptat: jak vám spinkaj mimísci přes den? Mně donedávna spal tak půl hodiny a zas byl čilej a ted furt spí! Momentálně spinká 3 hodiny,,,nechce se mi ho budit, je tak sladkej,,,,TOM mi zas na:,–(il brouka do hlavy: že spí moc ať se na to zeptám Dr až k ní půjdu.No to abych měla už seznam.(chci říct o tom průjmíku, pak má ty mapky krupičky na stehýnkách, ni moc nepřibírá a navíc se nám opět udělala ta seborhoea,,nebo jak se to jmenuje - na hlavičce suché šupinaté a teď ještě spánek)
připadám si jak DEMENT, CO SI VYMÝŠLÍ NEMOCI,,ale je to jen tím, že se o něj bojím a jakákoli nenormálnost ve mně vzbuzuje všelijaké černé myšlenky.
DELL, takže nejsi sama, co se „přehnaně“ bojí o svého broučka. Bojíme se všechny, to je jasné. Já nikdy nebyla tak úzkostlivá jak teď.(a asi budu pořád mno) :roll:
takže: spinkaj vám hodně přes den? Tomík spí dvě hodiny, pak třeba hodinu hraje,,pak zas je protivnej a hned usne.
tak papa
chystám se po pití ven,,ale nechce se mi,,,fůůůj sníh :wink: (jsem zhýčkaná)
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital