1. IVF leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
8.2.10 19:47

Market,diky moc,nevim proc si mela zavedene jen jedno embryjko kdyz mas jeste 3 zmrazene,ale myslim ze je vetsi sance kdyz sou 2.ja mam 36 a i presto ze to je pro me riziko,tak mi dali 2.tak nevim jestli mas nejaky problem.S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.2.10 19:49

Moc dekuji Raduzanko :huban: .snad se aspon jedno uchyti.S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.2.10 19:49

Moc dekuji Raduzanko :huban: .snad se aspon jedno uchyti.S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.2.10 19:50

Nejak se mi to poslalo 2, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
8.2.10 19:54

SYLVUSKO to je vpoho rada si to prectu vickrat a jeste radeji az budes po testiku a vsechno bude O.K :palec:.Tak vydrzat.Mas plan aby ti utikal cas :pocitac: :?:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
8.2.10 19:57

Hezký večer zdravím všechny. Je tady někdo koho čekají injekce do bříška mě to čeká příští zýden tak bojim a nevím jak to zmáknu. Pak mě čeká IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.2.10 19:59

Raduzanko,ani ne.Budu lenosit doma.Minule sem byla u moji sestry na tyden,bydli v cechach,a ma malou holcicku 10mesicu.To bylo super,mela sem uplne jine myslenky.S. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.2.10 20:02

Hezky vecer Evi,ja uz to mam sice za sebou,uz jen cekam,dneska mi zavedli embryjka,ale to neva.Tech injekci se vubec nemusis bat(to se ale dobre pise kdyz to mas pred sebou,ze?)ale opravdu to nic neni,je to trochu neprijemne,ale nejak zvlast to neboli,sou to male jehlicky,takze ten vpich moc necitis,tak se neboj. :-) Pa S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
8.2.10 20:02

EVE77-Ahojky zdravim te :wink:.Mne to ceka o tyden pozdeji asi 19.2 takze budes mit naskok a ja osobne mam taky rarasky ale holciny tady ti dodaj silu a radi ti reknou co a jak.Ja mam prvni IVF TAKZE TI MOC NEPOMUZU JEN TO MAME SKORO STEJNE.Tak hodne stesti a pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
8.2.10 20:05

Sylvuso - jedno proto, že mi dotkoři řekli, že je pro mě riziko dvě po císaři.tak nevím.Prostě se lekneš a máš strach a tím, že jsem otěhotněli přirozeně a embryjka byla kvaltiní, tak mi dávlai naděje, že i to jedno se chytne, ale příroda to chtěla jinak.Prostě se naše mimí má narodit jindy :wink: Sylvusko, mco Ti držím palečky, at se bobísci zavrtají.Moc, moc držím palečky.Opatruj se.Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.2.10 20:08

Ahoj holky.

Tak mne břicho bolí pořád, jako bych tam něco měla…a taky mám…hned ráno mě manžel vzal do Caru a tam mi vzali krev a šla jsem na vyšetření. Mám potvrzeno Ovariální hyperstimulační syndrom (OHSS)- stupen mírný.
Na UZ mi mudr ukázla že mi dorostly ještě vajíčka (celkem 7kousků mezi 18-20mm)

Velikost ovárií vzrostl na 6,5cm…je tam i menší dutinka s tekutinou, ale to je prý malinko…takže mám v břichu trochu těsno.Jakmile jsou vaječníky nad 10cm, musí se do nemocnice…

Krev mi vyšla prý dobře, zatím by se to nemělo víc rozjet, ale mám vyšší fibrinogen, což nadšená nejsem, ale prý to může být po tom zákroku zvýšený…toto zvýšení znamená zánět, poškození tkáně apod, ale pokud to má někdo pořád zvýšený je to upozornění, že hrozí i iktus (mrtvice), nebo infartk…ještě půjdu na kontrolní testy.

Mám proteinovou dietu (což pokračuji se započatým..), léky zatím navíc nic, (stačí co už mám), a hodně pít..opět.

Ze 7 oplodněných vajíček už 3 odpadly, máme PK a když to půjde dobře, tak po zítří ES.Zítra mi zavolají jak to jde…Jinak kvůli OHSS mám primářkou doporučeno vložit pouze 1 embryjko. Většinou se ještě po ET syndrom OHSS rozjede a sníží to možnost uchycení…

Primářka mi říkala, že ted tam měli nedávno případ, že pani měla OHSS mírný, a vložili plánovný 2 embryjka a neuchytlo se ani jedno a navíc se rozjel OHSS na střední závažnost…

Takže zatím máme 4, jsou ještě na PK a uvidíme zda něco zbyde…Já mám alespon čas se trochu dokurýrovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
8.2.10 20:10

SYLVUSKA-Mam jeste jeden dotaz-jak je to stemi injekcema do svalu to ma kazda nebo to je individualni :?: ,cetla jsem to v nejakem prispevku a POMOOOC :think: :kytka:.Jinak taky mam v planu byt doma a budu jak pecival zejo ale to uz ty budes po testiku :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.2.10 20:13

Market, chápu že tě to zaskočilo, ale oravdu ještě to není ztaceno a těhu být můžeš, lepší je aby ti to potvrdil lékař. Bereš něco na udržení, utragestan apod?
Je mi líto, že si tím musíš projít, ale asi nás ty nervíky čekají taky…ale věřím, že nám to jendou vyjde :wink: nám všem!!!! :srdce:
Pak dej vědět kdy jdeš do Caru a co i řekli. Třeba se ti to zítra zastaví a nebude už ani kapka, ..taky se to stává…krátká menstruace a pak nic… a těhu. Market pořád to ení jistý. Ale je to na palici viď.

No já to mám taky báječný s tím mým OHSS :roll: ale mohlo to dopadnou hůř…mělo se dnes rozhodnout podle krve zda zmrazit nebo zda moji na ET..tak pokud se udrží aspon jeden bubík tak jdu na ET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.2.10 20:13

Hezký večer holky, Markét nevěš hlavu,máš ještě zásobu v mrazáčku a to by bylo aby se nezadařilo :palec:
Sylvuso,tobě drži palečky at se pěkně zavrtaj mimískové.
Já dneska byla na 4 sonu a žádná sláva jsou tam 3 folíky drobet schopný a pak droboť.Dostala jsem ke Gonalu ještě na 2 dni FOSTIMON .Holky ty 3 jsou asi málo ne?Já už si připadam jak feťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.2.10 20:14

Sylvuš gratuluji k úspěšnému transféru 2 embryjek a přeji at se už nepustí :potlesk: Mne to čeká asi ve středu… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí