15letá dcera na mně chce trestní oznámení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
19.8.22 13:13

Kleo,
Hluboce soucítím s tebou i tvou dcerou a myslím že nejlepší bude si o tom všem promluvit, či dokonce absolvovat nějakou ezoterickou terapii.
Doufám že objevíte svoji vnitřní bohyni.
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.7.26 13:51

Dcera na mě působí jako klasický puberťák, co přemýšlí za roh, objevuje nové možnosti komunikace, aplikuje na rodiče jejich vlastní zbraně a někdy přestřelí. Taky dost možná smazat fotky není ve skutečnosti to, co si sama přeje.

Připadá mi to celé jako krásný výkop k dlouhé a hluboké debatě o právu na soukromí, rodičovské odpovědnosti, vlastní odpovědnosti dítěte, účelu GDPR, ale třeba taky psychologickém účinku ultimát a nenásilné komunikaci… Tam, kam moje znalosti nesahají, vzala bych na pomoc internet. Kdo ví, kam vás debata zavede. Mohl by to být fajn stmelující zážitek a program na celý víkend. Věřím, že společné hledání odpovědí vás může přesunout na jednu stranu barikády.

A prosím diskutující připravené sázet náctiletým rány a vinící matku ze zanedbání výchovy o větší porci nadhledu. Skutečně je tak běžné pubertální blouznění řešit fackami a bezradnou mámu ranit na tom nejcitlivějším místě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102052
4.7.26 13:59
@Klmarik píše: Více

A ty myslis, ze to za 4 roky nezvládly nejak vyřešit, at uz to bylo cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78227
4.7.26 14:02
@j.a.n.i1 píše: Více

přesně, dcera už je dnes zletilá a určitě to za 4 roky vyřešily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.7.26 14:45
@stinga píše: Více
:oops: Máte pravdu, pindám do 4 roky starého vlákna. Moje chyba… Nějak jsem se nechala rozhořčit hned prvními komentáři, že jsem se nepodívala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí