15letá dcera na mně chce trestní oznámení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
29.6.22 11:45

@FlorenceF Jenkins jenže mě moje dítě na rozdíl od zakladatelčina poslouchá a světe div se ani sem nemusela přistupovat k fyzickým trestům, když to nebylo doslova nutné. Ano puberta nás teprve čeká, ale to dítě mělo mít nějaký základní respekt už od dětství (a pro rýpalky nemyslím respekt stylu poslouchej, nebo tě zbiju). A nevím co je špatnýho (zákon poroučejícího), když 15 letému dítěti řekneš ať si dá pračku samo. Ano pokud bych mu nedala ani přístup a možnost, tak to je jiná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.6.22 11:48
@unuděná píše:
Nojo, jenže zrovna tvůj FB je, pokud vím, veřejný a netajíš se, že bez svolení účastníků sdílíš fotky z různých akcí. Jestli myslíš, že spolužáci tvého syna nedokážou tento účet najít a kdyby chtěli, syna na něm pěkně „povozit“, tak jsi taky dost naivní.

Má FB mám veřejné jen profilovou fotku. Zbytek vidí jen vybraní přátelé. Takže jeho spolužáci můžou najít můj účet, ale to jim bude celkem k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.6.22 11:49
@Pitaya1 píše:
Má FB mám veřejné jen profilovou fotku. Zbytek vidí jen vybraní přátelé. Takže jeho spolužáci můžou najít můj účet, ale to jim bude celkem k ničemu.

Tak máš blog nebo webovky, ne? S fotkama. Kdysi jsem je prolítla, pěkné cestovní články.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.6.22 11:58
@unuděná píše:
Tak máš blog nebo webovky, ne? S fotkama. Kdysi jsem je prolítla, pěkné cestovní články.

Jo a fotky vybírám s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.6.22 12:01
@Pitaya1 píše:
Jo a fotky vybírám s dítětem.

Tak to si můžeš se zakladatelkou podat ruku a je úplně jedno, jestli máš se synem oddělený FB účet nebo ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.6.22 12:05
@unuděná píše:
Tak to si můžeš se zakladatelkou podat ruku a je úplně jedno, jestli máš se synem oddělený FB účet nebo ne :P

Tam je rozdil, já ty fotky zveřejňuje s jeho souhlasem ;)

• Citovat
  • Upravit
788
29.6.22 12:07

Fotky jsou úplně marginální problém. Spíš by mě zajímalo, co se muselo podělat, resp. jak jsi dceru vychovávala, že jste se dostaly do vztahu, kdy je schopna ti říct (a jakým způsobem) něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 12:10
@Pitaya1 píše:
Tam je rozdil, já ty fotky zveřejňuje s jeho souhlasem ;)

Tak to pak ano, to ho můžeš cpát i na FB, když mu to nevadí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.6.22 12:11
@unuděná píše:
Tak to pak ano, to ho můžeš cpát i na FB, když mu to nevadí :P

No tak tam mám taky fotky, ale ne veřejně. Dokonce ho tam mám v přátelích.

• Citovat
  • Upravit
443
29.6.22 12:17
@Kleopatra805 píše:
Děkuji za odpovědi, změnila jsem heslo na WiFi a chtěla jí odebrat telefon ale bohužel telefon ji k narozeninám koupil její přítel, tudíž okamžitě začala volat příteli že má nahlásit pokus o krádež. Na telefonu ma data takže telefon jí zůstal a i přístup k internetu má. Navrhla jsem jí i tu brigádu na to mi řekla že je trestné vykonávat práci jako dítě, takže nebude nic dělat a že jí nemohu nutit.

Slecince by pár facek též neuškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 12:17

@Pitaya1 No já se s tebou dnes nehodlám dohadovat, ale zrovna nedávno tu na tebe někdo vytáhl fotky z nějaké rodinné oslavy, které jsi plácla někam na net bez svolení účastníků, takže ty o té virtuální bezpečnosti a GDPR taky moc nevíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
29.6.22 12:19

Ať ho klidně podá… udělá zkušenost a pokud dostane ještě pár facek k tomu bude vše OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
29.6.22 12:26

Jen si ještě uvědom že jste ve výchově udělali hodně velkou chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.22 12:29

Doufám, že můj syn nebude z brigád kupovat frajárce mobil 8) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.6.22 12:35
@unuděná píše:
@Pitaya1 No já se s tebou dnes nehodlám dohadovat, ale zrovna nedávno tu na tebe někdo vytáhl fotky z nějaké rodinné oslavy, které jsi plácla někam na net bez svolení účastníků, takže ty o té virtuální bezpečnosti a GDPR taky moc nevíš :kytka:

Což vytáhl nějakou neexistující věc. Ale my v rodině nemáme problém s tím, sdílet své fotky na fb mezi přáteli ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML