15letá dcera na mně chce trestní oznámení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Prostě Vodnář
29.6.22 10:53

Ale je doba, kdy se za sex platí a musí k němu dát souhlas, jinak dotyčného zažaluje.

@unuděná píše:
A z čeho? Tak asi z nějaké brigády. Na kterou ale slečna nechodí, protože jí přece máma nemůže nutit :lol:
  • Citovat
  • Upravit
2932
29.6.22 10:54
@Nikky121 píše:
@unuděná ano je to její mobil, ale to by pro mě neznamenalo, že může být v mé domácnoti :nevim: Kdyby dostala auto, tak má právo parkovat na jejich pozemku? Nebo když by dostala komplet vybavení pokoje, je její právo mít to v domácnosti jejich rodičů?

Ale na druhou stranu to není pouze domácnost rodičů, je to i domov dcery. Má tam určitě trvalý pobyt, vyskytuje se tam 15 let. Nelze věci její osobní potřeby, které má v osobním vlastnictví jen tak vyhodit za dveře. Za mě má právo mít svoje věci u sebe a ona má právo tam žít. Ani jo samotnou jen tak nemůže vyhodit za dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.6.22 10:54
@Anna766 píše:
Ale copak to, najednou vyfackovat, zarazit to a to…žasnu. V jiné diskuzi šestnáctiletá má právo se chovat jako fracek, bo puberta.

Vzdyt to o fackovani píšou kolikrát ty stejné napříč diskusemi. Překvapivě se jim názor nemění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.6.22 10:56
@unuděná píše:
A z čeho? Tak asi z nějaké brigády. Na kterou ale slečna nechodí, protože jí přece máma nemůže nutit :lol:
Řekla bych, že platí přítel :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.6.22 10:57
@Mar__tanka1983 píše:
a pořídila bych si tričko

Ja uz ho mám 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 10:57
@Nikky121 píše:
@unuděná ano je to její mobil, ale to by pro mě neznamenalo, že může být v mé domácnoti :nevim: Kdyby dostala auto, tak má právo parkovat na jejich pozemku? Nebo když by dostala komplet vybavení pokoje, je její právo mít to v domácnosti jejich rodičů?

Ano, protože je to i její domácnost ;) Z právního hlediska vážně nemá máma žádnou páku na to, aby dcera doma neměla své věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 10:58
@debra.morgan píše: Řekla bych, že platí přítel :lol:

To tak vypadá. Asi mu tedy není náct a vydělává. Hezky si to slečna zařídila :mrgreen: Přestala bych jí prát a žehlit, to je větší pomsta pro pubošku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
29.6.22 10:59

@thalasan nevím jen píšu co bych zkusila já, mobil mi k nepřipadá jako věc nutná k životu (přežití) :nevim: Každopádně bych stopla financování, vaření a praní. Když by měla kecy, že je jejich povinnosti ji vyživovat, tak jí koupit třeba jen nějaký základ (pečivo, něco na mazání,…) ať nemlže remcat, že je o hladu, ale vybrat si taky nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
29.6.22 11:00
@Nikky121 píše:

No, to zcela jistě ano.
Je to její majetek a pokud by nešlo o nějaké bezpečnostní riziko (jakože nebude u vás doma ve sklepě skladovat tunu rachejtlí nebo pytlík koksu v šuplíku), tak proč by ho nemohla mít doma…To bych zase nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.6.22 11:01
@Nikky121 píše:
@thalasan nevím jen píšu co bych zkusila já, mobil mi k nepřipadá jako věc nutná k životu (přežití) :nevim: Každopádně bych stopla financování, vaření a praní. Když by měla kecy, že je jejich povinnosti ji vyživovat, tak jí koupit třeba jen nějaký základ (pečivo, něco na mazání,…) ať nemlže remcat, že je o hladu, ale vybrat si taky nebude

A jako hygienické potřeby ty nejlevnější tluste vložky :lol:

• Citovat
  • Upravit
24995
29.6.22 11:03
@unuděná píše:
To tak vypadá. Asi mu tedy není náct a vydělává. Hezky si to slečna zařídila :mrgreen: Přestala bych jí prát a žehlit, to je větší pomsta pro pubošku :P

To třeba v rámci šetření za elektriku/vodu nemusí být úplně super krok, může si prát třeba 3 trička. Žehlit nemusí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
29.6.22 11:05

No tak jo, už sme si ujasnily, jak bychom nezbednou dcerku potrestaly… :mrgreen: :jazyk:
ale jako upřímně, pokud dítě s něčím podobným vyrukuje, jak to vyřešit, aby se to nezvrhlo v zákopovou válku, která bude za dva roky ukončena dramatickým odchodem sotva zletilé dámy k příteli?

Já bych to zkusila okecat, teda…přijít na kloub, proč to chce smazat, čeho se bojí /jestli mamka zrovna právě ty fotky nesype na FB a nesmějou se jí kamarádi, a to dřív, než začnou řešit, jeslti je základní výživou a výchovou dítěte chleba se salámem nebo jen se solí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.6.22 11:06
@debra.morgan píše:
To třeba v rámci šetření za elektriku/vodu nemusí být úplně super krok, může si prát třeba 3 trička. Žehlit nemusí vůbec.

Tak stačí schovat prášek na praní q dávat na příděl, tak aby nemohla prát každý den x praček

• Citovat
  • Upravit
53190
29.6.22 11:07
@debra.morgan píše:
To třeba v rámci šetření za elektriku/vodu nemusí být úplně super krok, může si prát třeba 3 trička. Žehlit nemusí vůbec.

Naopak, pokud si nebude žehlit a jednou týdně si vypere tři trička, tak ještě ušetřej :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
29.6.22 11:07

@Pitaya1 :mrgreen: rovnou bych koupila ty poporodní to jsou lodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie