15letá dcera na mně chce trestní oznámení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1046
29.6.22 10:22

Jak uz tu nekdo psal, ze socialnich siti bych vsechno smazala, fotky v PC bych tajne zazalohovala a pred ni bych je z PC vymazala. Pokud chce na tebe podavat trestni oznameni, muze na komplet cely prazdniny na brigadu. Samozrejme at si z toho plati telefon, hadry, wifi sama a nazdar. Ja v puberte byla parchant, ale tohle by me nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.6.22 10:22

Děcka, za pár dní prázdniny. Toto píše dcerunka a buď zkouší zjistit, co může nebo troll.

Jinak z fb a socsiti odstranit, jinak nechat. Zálohovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 10:23

@Mar__tanka1983 Já to tedy z jejího textu takhle nepochopila, psala:

máme je hlavně v elektronické podobě a vážně nechci přijít o fotky své holčičky, chce abych je smazala úplně, aby nebyly k nalezení

To může klidně znamenat, že je má někde na netu, kde jsou k nalezení. Asi nemluví o externím disku nebo cédéčkách na poličce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.6.22 10:23

A já bych ji to točko klidně podat nechala. Bude prrdel. Ať se pobaví i jiní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38061
29.6.22 10:25
@debra.morgan píše:
Děcka, za pár dní prázdniny. Toto píše dcerunka a buď zkouší zjistit, co může nebo troll.Jinak z fb a socsiti odstranit, jinak nechat. Zálohovat.

Připomínám, že na FB je možné si přímo tam nechat vyrobit zálohu FB ke stažení! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 10:25

Jestli se fakt jedná o fotky v počítači, nikde nesdílené, tak bych si hodila popcorn do mikrovlnky a pobavila se. A zarazila fondy. Na brigošku jí nutit nemůžeš, ale zároveň jí rozhodně nemusíš dotovat koupalda s kamarády, hadříky, šminky, kina a další zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
29.6.22 10:26

@Kleopatra805 och…
no ty kráso.
Hele řekla si jí to s tím gdpr, jak to je a není? Co ona na to?

Kdo platí kredit, když má tedy data a je cajk?
Takovouhle válku bych teda doma chtěla vést. Odkud to má, tyhle řeči? Nebo to vymýšlí sama?
Jinak do 18 si za ni zodpovědná (a rozhodně nejsi povinna ji někam pouštět bez dozoru), takže večerka, žádné přespávání mimo domov, například.
Holka by si měla uvědomit, že naopak ty ji můžeš nechat hledat policajtama, když ti jako nezletilá například nepřijde ze školy včas domů.
Když už teda vytahuje zákony, sama by měla vědět, kde je její místo.

Prosím tě, a tohle začalo až teď, nebo se jako de*ment chovala už dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
29.6.22 10:28
@unuděná píše:
@Mar__tanka1983 Já to tedy z jejího textu takhle nepochopila, psala:

máme je hlavně v elektronické podobě a vážně nechci přijít o fotky své holčičky, chce abych je smazala úplně, aby nebyly k nalezení

To může klidně znamenat, že je má někde na netu, kde jsou k nalezení. Asi nemluví o externím disku nebo cédéčkách na poličce ;)

Elektronická podoba je i ten externí disk. Na CD bych je neskladovala, to je rovnou může smazat, vzhledem k životnosti disku.

• Citovat
  • Upravit
6203
29.6.22 10:28

Mám stejně starou dceru, také má přítele. Ale tohle by jí nikdy nenapadlo. Jak se stane, že dítě takto zfrackovatí?

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
29.6.22 10:29

Jo a s tou brigadou… nutit ji nemuzes, ale mam dojem, ze od 15 let a po ukonceni zakladky snad muze jit pracovat, ne? A pokud ji stopnes veskerej nadstandart, tak z ceho si chce platit veskery ptakoviny? A ze jich urcite bude, kdyz je takhle na pest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
29.6.22 10:29

@unuděná mě napadlo nějaké rajče a pod… nějaký elektronický uložiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 10:30
@Pitaya1 píše:
Elektronická podoba je i ten externí disk. Na CD bych je neskladovala, to je rovnou může smazat, vzhledem k životnosti disku.

No proto se ptám, co konkrétně tou „elektronickou“ formou myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.6.22 10:31
@Mar__tanka1983 píše:
@unuděná mě napadlo nějaké rajče a pod… nějaký elektronický uložiště.

Ano, takových je spousta. Tam by jí snad mělo stačit to pořádně zaheslovat a zneviditelnit. Ostatně to měla mít ale takhle ošetřené už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
29.6.22 10:31
@debra.morgan píše:
A já bych ji to točko klidně podat nechala. Bude prrdel. Ať se pobaví i jiní :mrgreen:

a pořídila bych si tričko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
29.6.22 10:32

Podle mě stačí, když si ji na fb blokneš, aby neviděla vůbec nic a je klid. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí