1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
9.3.11 12:52
Papapája píše:
luksi :mavam:
Copak je nového?

Ahojky Pájo,
no u mě nic nového není,jen jsem v práci sama :nevim: všichni nějak marodí nebo co :zed: :zed: zítra jdeš do centra vid,dáš pak vědět co ses dozvěděla ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.3.11 14:15
ixule píše:
papapája .. no právě včera byli teprv výsledky spermia a zítra jdu ke svému doktoru, u sebe zatím nevím vůbec nic, když jsem mu řekla, že se snažíme už rok a půl a nic, tak nás poslal nejdříve na spermio, že je to první krok a že pak hned mám přijít .. takže jsem se ještě včera cestou ze spermia objednala a zítra tam hnedka jdu a pokud by bylo všechno ok, tak se to klidně může zkusit hned, ale nejřív musí zjistit právě průchodnost atp. a pak se uvidí, jestli nebude třeba ještě něco jiného a nebo by to bylo možné hned :-) .. v konkrétně spočívá změna životního stylu tvého přítele?

Aha tak to jsi uplně na začátku. No můj přítel má strašně málo spermií sai jen 3,5 mil pohliblivých :-( Ale není se co divt při jeho stravování… celý den nejedl a večer když přišel tak si dal hlavně párky a rohlíky, když jsem mu nenakrájela zeleninu tak si jí nedal. Přibral 15 kilo za tu dobu co se známe. A tak se nasebe naštval, začal cvičit, pravidelně jíst, hodně zeleniny a ovoce, bere selen, zinek, vitamín E a sprchuje se studenou vodou. Zhubnul už 10 kilo a svalnatí mi :mrgreen: V dubnu už by měl být spermiogram jiný, jsme strašně zvědavý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.3.11 14:18
luksi píše:
Papapája píše:
Copak je nového?
Ahojky Pájo,
no u mě nic nového není,jen jsem v práci sama :nevim: všichni nějak marodí nebo co :zed: :zed: zítra jdeš do centra vid,dáš pak vědět co ses dozvěděla ? :-)

Jdu až v pátek a určitě napíšu :-) chci se zeptat jestli by nešla ta průchodnost tou kontrastní látkou udělat ještě teď v březnu. A v dubnu to 2.IUI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.3.11 14:36
Papapája píše:
luksi píše:
Papapája píše:
Copak je nového?
Ahojky Pájo,
no u mě nic nového není,jen jsem v práci sama :nevim: všichni nějak marodí nebo co :zed: :zed: zítra jdeš do centra vid,dáš pak vědět co ses dozvěděla ? :-)
Jdu až v pátek a určitě napíšu :-) chci se zeptat jestli by nešla ta průchodnost tou kontrastní látkou udělat ještě teď v březnu. A v dubnu to 2.IUI :dance:

tak to se zkus zeptat,podle mě by to neměl být problém udělat t otou kontrastní látkou pod ultrazvuke :palec:a na imunologii jsi byla na vyšetření? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.3.11 14:42

luksi nebyla, já jsem vlastně takovej začátečník. pokud mě tam nepošlou oni, nevím proč bych se na to měla ptát, ani nevím k čemu to je… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.3.11 14:44
Papapája píše:
luksi nebyla, já jsem vlastně takovej začátečník. pokud mě tam nepošlou oni, nevím proč bych se na to měla ptát, ani nevím k čemu to je… :-(

Hele mě také v minulém centru to nedělali a tedko v tom motole mě hned na to dr poslala a zjistila právě že mám zvýšenou hodnotu BI a beru na to prednison :zed: :roll: tak se na to zkus také zeptat za to nic nedáš a dělají t osnad jen v Podolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.3.11 14:47
luksi píše:
Papapája píše:
luksi nebyla, já jsem vlastně takovej začátečník. pokud mě tam nepošlou oni, nevím proč bych se na to měla ptát, ani nevím k čemu to je… :-(
Hele mě také v minulém centru to nedělali a tedko v tom motole mě hned na to dr poslala a zjistila právě že mám zvýšenou hodnotu BI a beru na to prednison :zed: :roll: tak se na to zkus také zeptat za to nic nedáš a dělají t osnad jen v Podolí

No ale tebe na to poslali až když se jim něco nezdálo. To BI (co to vlastně je? :mrgreen: ) U mě všechno vyšlo v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.3.11 14:49
Papapája píše:
luksi píše:
Papapája píše:
No ale tebe na to poslali až když se jim něco nezdálo. To BI (co to vlastně je? :mrgreen: ) U mě všechno vyšlo v pořádku…

To nevím,jestli se paní dr něco nezdálo :nevim: ale rovnou se zeptala jestli mi to někdy někdo dělal a když ne tak mě tam šoupli :lol: to je bunečná imunita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.3.11 14:51
luksi píše:
Papapája píše:
luksi píše:
Papapája píše:
To nevím,jestli se paní dr něco nezdálo :nevim: ale rovnou se zeptala jestli mi to někdy někdo dělal a když ne tak mě tam šoupli :lol: to je bunečná imunita :mrgreen:

No nezdálo se jim právě to BI. Proto tě poslali na imuno. U mě všechny výsledy, krev, stěry, naprosto v pořádku. Asi nemají důvod dělat imuno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
9.3.11 14:52
Papapája píše:
luksi píše:
Papapája píše:
luksi píše:
Papapája píše:
To nevím,jestli se paní dr něco nezdálo :nevim: ale rovnou se zeptala jestli mi to někdy někdo dělal a když ne tak mě tam šoupli :lol: to je bunečná imunita :mrgreen:
No nezdálo se jim právě to BI. Proto tě poslali na imuno. U mě všechny výsledy, krev, stěry, naprosto v pořádku. Asi nemají důvod dělat imuno…

já měla také krev v pořádku ale asi jsem se nezdála paní dr :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.3.11 14:55

luksi už to chápu!!! :mrgreen: všechno v pořádku až pak na imumu se zjistilo to BI!!!! :mrgreen: trochu delší vedení :mrgreen: no nechápu že všechny centra nemají stejný postup… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
9.3.11 15:21
Papapája píše:
Aha tak to jsi uplně na začátku. No můj přítel má strašně málo spermií sai jen 3,5 mil pohliblivých :-( Ale není se co divt při jeho stravování… celý den nejedl a večer když přišel tak si dal hlavně párky a rohlíky, když jsem mu nenakrájela zeleninu tak si jí nedal. Přibral 15 kilo za tu dobu co se známe. A tak se nasebe naštval, začal cvičit, pravidelně jíst, hodně zeleniny a ovoce, bere selen, zinek, vitamín E a sprchuje se studenou vodou. Zhubnul už 10 kilo a svalnatí mi :mrgreen: V dubnu už by měl být spermiogram jiný, jsme strašně zvědavý :roll:

.. jo jo, téměř před startem :) .. no přítel sice jí i v práci, ale to jsou hrozný žblebty, já to např. na žaludek vůbec nemůžu a nejím tam (pracujeme ve stejném podniku :mrgreen: ) .. no a doma, to je samá uzenina s rohlíkem a podobně, baští sice hodně jablíček, ty má rád, ale zeleninu do něj dostanu jen v polévce … a cvičit ho nedonutím, chvíli jsme chodili do fitka, ale to ho nebaví, v zimě jsme hodně lyžovali a až bude hezky, tak bude zase kolo, ale pravidelný pohyb z něj nedostanu, ale aspoň něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.3.11 15:25

ixule no já myslím že to chce hlavně zdravou stravu! Nějak ho donuť! :mrgreen: Mužská ještinost na něj nezabírá? No ten můj jak uslyšel že není pořádnej chlapák tak se to v něm probudilo samo… :-) Sice jsi na začátku, ale já vlastně taky, co čtu že některé holky mají už za vyšetření tak já jsem tedy dooost pozadu :-( v pátek se jdu na všechno pozeptat. Ty tedy zatím nechodíš nikam do CARU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.3.11 15:55

Ahojík všichni,

vítám nově příchozí je fajn, že bojujeme spolu…

Petuska: 2 folíky a takhle krásně velký to je super, držím palce

Luksi: děkuju no uvidíme, mám strach abychom to tím snažením doma jen nedráždili, ale zase když nám to takhle řekli tak asi ví o čem mluví

Pája: Ahojík přesně jak jsi psala, tak jsem tam opravdu zrovna ležela. :-D Dnes to bylo trošku horší než minule. Trochu to bolelo, ale dalo se to v poho vydržet. :think: Celkově jsem ale dost nešťastná. Ležela jsem tam po IUI ještě s jednou kočenou a dala jsem se s ní do řeči. Říkala, že hned po 1.neúspěšném IUI si nechala udělat laparku a že jí zjistili oba neprůchodné vejcovody, takže další IUI by bylo naprosto zbytečné. Nevím, ale nějak mi to vzalo všechnu naději, že by to mohlo klapnout. Nevím proč, ale nějak tomu IUI prostě nevěřím. Průchodnost mi taky nikdo nedělal… No výsledkem je to, že teď uvidím jestli to náhodou neklapne a když ne tak asi půjdu už do IVF. Nějak na to už nemám nervy stále něco zkoušet a je pravda, že IVF prostě tak nějak věřím že musí klapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.3.11 16:12

Zuzajdo :mavam: tak to je fajn že to máš za sebou :palec: Nějak už pořádně nevím proč vám to nejde. Nechceš si v nastavení udělat stručný podpis? Jinak se pořád budu ptát dokola :mrgreen: proč ti tedy po prvním neuspěšném IUI nenavrhli tu průchodnost?
A nesmíš házet flintu do žita! :cert: jen nesmíme čekat zázraky hnedka teďka, jednou to vyjde, ale je možné že až třeba za rok. Měly by jsme se na to trochu připravit :wink: Já jdu v pátek na konzultaci a chci se tedy rozhodně zeptat na tu průchodnost. A možná i imuno. Přesně jak píšeš, nechci pořád jen něco zkoušet. Chci vědět na čem jsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí