Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beata123 píše:@oskárek59 píše:
@beata123
KET se do 4.pokusů IVF nepočítá a v Repromedě stojí 7500kč..
nás všechno kolem IVF stálo cca 85 000kč ale náš výsledek spinká v postýlce..
jo a chodila jsem výhradně k Hromadové jen transfer dělal Kafka.. [/cittak hlavní je ten spinkající výsledek, o peníze mi nejde, ale člověk je musí mít. já jsem momentálně jen na brigádě takže škudlíme co jde.Máš pravdu i pro nás byl důležitý výsledek a ten si zrovna hraje v postýlce
jo jo s těma penězma je to na prd..člověk se musí uskromnit když jde o vysněné miminko..taky jsme šetřili kde se dalo, ale jak píšu to miminko za to stojí..
@beata123 syn nás stal přes 100 tisíc, druhé zatím tak 90 tis.
@oskárek59 to je mi jasné to stojí za vše. A na u vás byl problém včem? Na pokolikáte se zadařilo?
@beata123 to chapu, mám to stejne. Nelituju ani jedné koruny… Moc držím palce at to vyjde. My jsme se s pco taky snažili vyhnout ivf, ale jen nás to zdrželo od mimi. Za mě do něj jdete a neztracejte čas. Hodně stesti přeji ![]()
Já vůbec nevěděla že mám pco, vůbec nechápu jak můj gynekolog nato nepřišel. Musím říct že to byl pro mě šok. Ale my neváháme, právě chceme zkusit ivf a uvidíme…moc chci věřit že to výjde. Vám to vyšlo na pokolikáte? A bereš něco jinak nato pco, Hromadová mi vlastně jen řekla že mám a jinak my nic nevysvětlila, vše jsem pak hledala na netu, protože jsem uní otom slyšela prvě. Beru už druhé balení nosifolu všude otom psaly, tak jsem si říkala že tím nic nepokazím
@nikka.zd
Já vůbec nevěděla že mám pco, vůbec nechápu jak můj gynekolog nato nepřišel. Musím říct že to byl pro mě šok. Ale my neváháme, právě chceme zkusit ivf a uvidíme…moc chci věřit že to výjde. Vám to vyšlo na pokolikáte? A bereš něco jinak nato pco, Hromadová mi vlastně jen řekla že mám a jinak my nic nevysvětlila, vše jsem pak hledala na netu, protože jsem uní otom slyšela prvě. Beru už druhé balení nosifolu všude otom psaly, tak jsem si říkala že tím nic nepokazím
@beata123 než si vyberete metody při ivf, doporučuji si je nastudovat předem. At víš o čem mluvi. Mě teda všechno vysvětlili, jaké jsou možnosti apod. A nechali nás si vybrat. Můžeš si vybrat všechno už při prvním ivf, jak je to s pgs to nevím (my ho měli až po neúspěšných transferech). Je to hlavně otázka peněz no…
Jinak mě dneska nakrkla Hromadova, měla volat a nic. Zachránila to Tokareva ![]()
@nikka.zd A nevíš co je nejlepší za metodu? Nebo co jsi měla?
tak aspon že někdo zavolal.
@beata123 taky jsem brala nosifol
vybrala jsem čtyři balení a našla //
já mam syna na třetí pokus a teď se snažíme o druhe. // jsem objevila po čtvrtém pokusu ( první tři nebyly na repromede, takže tady úspěch hned napoprvé).
@beata123 nezavolal, jela jsem je přepadnout ![]()
My měli prodlouženou kultivaci, macs, isci a pisci, pgs. Vlastně skoro všechno, protože to byl poslední pokus na pojišťovnu, tak jsme chtěli do toho dát všechno.
@nikka.zd To ti moc přeji a věřím že se nám taky zadaří. A za jak dlouho může člověk podstoupit dalšípokus když se nepovede?
@nikka.zd Aha ![]()
A můžu se zeptat na kolik vás ten posl. pokus vyšel? myslíš že je dobré dát vše hned první pokus když většinou se nezadaří?
@beata123 díky, určitě vám to taky vyjde
poslední stimulace s metodama co jsem psala a jedním ketem stala 60 tis. Hodně ale se to odvíjí podle počtu vajíček. U prvního pokusu jsme chtěli šetřit a nic. U druhého dali všechno, co tehdy bylo a máme syna. Teď jsme dali taky všechno. Takže pokud máte a není ti líto peněz, tak ti to určitě výrazně zvýší šance.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.