1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
13.7.16 22:17

@adrusenkaaa třeba jo, já mám prirozene sliznici tak 6 mm, tak možná ti bude stačit míň. Já je brala už od začátku cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.7.16 01:39

@adrusenkaaa adry já sem ty náplasti měla. Ale myslím že nemivam problwm se sliznici. Za jednu krabičku dáš 250!!! Já budu chtít příště estrofem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.7.16 10:18

@kratjana A od ktereho dne cyklu jsi lepila? A co tri dny jsi vymenovala? A co jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.7.16 20:42

@adrusenkaaa ahojky dnes jsme přijeli z Polska. Máme keste přes týden dovci. Možná se podíváme jestr do Alp. Chtěla bych moc. Snad to vyjde. Zítra jedu na trn scratching. Pak hned za pejskama k rodicum. Už se na nr strašně mic těším na lásky naše ;) a v soboyu jdu spoluzacce na svatbu. No a v neděli se těším až dám nohy hore a nebudu nic dělat :D

Naplasyi jsem lepila každý 4. Den. Tzn 1234 a ten 4.den byl i první den. Rozumíš jak to myslím? Ka bych chtěla aby mi dali příště estrofem. Je levnější. 250za krabičku je prostě moc. Já lepila od začátku cyklu protože nemám ovulaci. On ten hormon tu ovulaci i blokuje. Kolikary den že to budeš lepit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.7.16 21:26

@kratjana Tak to jsem rada ze mas dovcu, aspon prijdes na jine myslenky.Alpy urcite vyjdou :) uz na to pujdes jo? a to se nedela pri narkoze a neboli, kdyz pak budes fungovat?

Ja to mam lepit od 9Dc, ale 2 naplasti.Asi zkrachuju…proto mi rikal doktor, ze mu je lito penez, uz to chapu :mrgreen: Jedna holcina psala ze ji pomohlo pit 1 sklenicku grepove a 1 sklenicku ananasove dzusu Riofresh. Www.riofresh.cz/domov a za 3 dny ji porostla o 3mm. Pomohlo ji to.Zak to taky zkusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.7.16 22:41

@adrusenkaaa no já lepila 4náplasti. To je jedna krabička ;(ne roste sliznice i bez toho dobře. Teď bude scratching a v rpnu v novým cyklu transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.7.16 10:31

@adrusenkaaa @kratjana Děvčata, taky jsem teď bez ovulace a lepím náplasti. Dostala jsem předpis na Dermestril - v krabičce jich je 8 a lepím každé 4 dny 4 náplasti. Stojí necelé 3 stovky. 22. 7. jdu na kontrolu, tak doufám, že bude všechno v pořádku, sliznice poroste a konečně se dočkám toho KETu :-)
Jinak @kratjana držím palce, ať ten scratching dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.7.16 11:06

@Iloon děkuji. Zrovma jsme dorazili. A celam kdy nás vezmou. Bojím se že to bude bolet. Achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
15.7.16 11:18

@kratjana heeeej moc na tebe myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.7.16 12:00

@Iloon ja ovulaci mam kazdy mesic.Jen mam sliznici 7mm, ale oni chcou 8mm! me z nich sprominutim jebne! Vim, ze staci i 6mm.Dost se o to zajimam a mam hodne nacteno. Zbytecne jsem tedka nesla na ket!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.7.16 12:02

@kratjana drzim palce, at je ti rychlovka.Oak napis jake to bylo a co rikali, jaka bude uspesnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.7.16 15:06

Ahoj holky. Právě jedu domu. Nakonec z toho nic bebylo protože mám prý před OVULACI :D jsem dnes 21.dc.pry ma vajíčko tak 20mm. Je pravda že včera byla skoro tučná čárka. Myslela jsem že mám po ovulaci. Na dovolený jsem netestovala. Hlavně je haluz že mám ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
15.7.16 16:15

@kratjana no me pos. r fakt? :lol: :lol: no tak supn na to at zádný ket nepotrebujete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.7.16 16:24

@Mišuta29 jedeme na svatbu není kde ;) možná ještě doma před odjezdem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.7.16 16:26

@kratjana delej sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.