Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Cinkilinki ja teda nevim jestli tam jdes poprve tak by ti meli udelat vysetreni aby vedeli jakym protokolem te stimulovat preci. To si myslim ale jak to bude netusim. Kolikaty to bude pokus?
@adrusenkaaa adri ty zijes?
jak jsi na tom? Ja sesty den a opet ducharim. ;( posledni sesty transfer
@kratjana a v kolik ráno se píchají injekce??? Můžu začít i v deset ráno nebo to musí být co ráno nejdřív tak v osm???
a žádný velký aktivity, teda ani běhání raději nic. A jak dlouho jste si je píchaly??? 10dní nebo dýl a na čem to záleží???
Holky… a jak dlouho se píchají ty injekce??? a jak se skladují v lednici??? a chodily jste u toho cvičit, myslím jak běhat a tak??? nebo jste byly v klidu.
A tloustly jste při nich??? Omlouvám se za tolik otázek najednou. díky
@kratjana ahoj Janicko.joo ziju
se priznam byli jsme s pritelem v Chorvatsku. Krasne jsme si to uzili
To je skvele znameni ze ducharis! urcite to uz vyjde! ja mam zitra kontrolu sliznice.Jani kde jsi si lepila naplasti? ja si budu lepit climara 50.Prijde mi ze ty naplasti nebudou fungovat
doufam, ze to dobre nalepim!
@kratjana Moc držím palečky, určitě to tentokrát vyjde ![]()
@adrusenkaaa Náplasti fungují, neboj
Snad nevadí, když odpovím na tvůj dotaz. Já si lepila na podbřišek, tam to prý nejlíp funguje. Vždycky je dobré nalepit novou na jiný kousek kůže než kde byla těsně před tím. Kafka říkal, že v případě potřeby pak ještě doporučuje na ruku těsně pod rameno, ale břicho je lepší. Hodně štěstí ![]()
@kliki Ahoj
Já si píchala injekce kolem deváté ráno. Skladovala jsem je v lednici i s obalem. Během stimulace jsem cvičení omezila. Píchala jsem osm dní, devátý pauza a desátý byl odběr. Záleží, jak budeš reagovat. To se ale dozvíš až v průběhu stimulace na kontrole. Jinak já nepřibrala ani deko ![]()
@nikka.zd urcite nevadi ze odpovidas, prave naopak! jj dobre podbrisek.to jsem zveda, zda budou fungovat
je to zvlastni ze se to nalepi a pak to pres kuzi vstreba
a odlepuje se to? kdyby se mi to nahodou odlepilo muzu znova nalepit?
@adrusenkaaa AHOJ… taky přidám svoji zkušenost. Já lepila estrapatch 5 kusů a lepila jsem je na stehna.. fungovaly dobře. Odlepovat se odlepovaly, ale ty dva dny vydržely. Snad za těch 13 týdnu jsem snad je dvakrát tu nalepenou vyměnila už za dalši.. a pak jsem pokračovala už normálka ![]()
@adrusenkaaa Já si je lepila vždycky na zadek
Držely mi tam nejlíp, ale stejně jsem každou ještě přelepila klasickou náplastí ![]()
@pajinkapajinka @Kikuška90 holky dekuji za rady…kikus super napad taky si to radeji jeste prelepim obycejnou naplasti…
@adrusenkaaa presne jak pise nikka. Na podbrisek. Ja yo lepila tesne nad ochlupeni kdyz to tak blbe reknu. Mne yo vzdy fungovalo. Ted mam estrofem. Procpak ho ted nemas a proc lepis? Kolikátý jsi den cyklu? Treba se tam 7.potkáme; )
Bojim se ze carka nebude silit, to uz by bylo na maslu. neznam nikoho kdo by to tak mel
@adrusenkaaa na stehnech se mi to do rana odlepilo. Celou noc jsem z toho byla nervozni. Podbrisek super.
@nikka.zd o.k. díky moc za vyčerpávajíci odpověď. Na tohle všechno jsem se zapoměla zeptat a sestra mi k tomu nic neřekla. Jen ukazovala jak se to píchá. Ale taky neřekla jak hluboko mám tou jehlou zajet a jestli se ty strany mají střídat. Ani to, že se to má skladovat v lednici. A to nemluvím o tom, jestli v průběhu injekcí mám omezit pohl.styk. A to mě pak ještě napadá tisíc otázek, na který neznám odpověď. Proto jsem moc ráda, že jste tady vy holky moje. Zatím se mějte krásně a ještě jednou díky mooooc.
@kratjana zitra kontrola to budu 9dc. Nevim doktor chce at mam naplasti.Ze jsou pry lepsi! Janicko urcite to vyjde. A zitra Nam vyfot ducha. Skvele jsi to napsala, aspon vim presne jam to nalepit spravne. ![]()
Jsou horsi situace.Na modrem konikovi to nevyslo jedne pani po 13-te.Je mi ji moc lito! jo a tedka zkousim na sliznici grepovy dzus a pridam jeste ananasovy.Pry to pomaha na sliznici tak jsem zvedava ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.