Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@minimoni píše:
Tak 7 vajicek venku, ted uz jen čekat, jestli je tam nějaký bojovnicek co projde PK a PGS…
Přeji hodně štěstí, to čekání ke náročný ![]()
Ahojky všem, dneska jsme se byli domluvit v Repromedě. Udělali mi ultrazvuk, ovulace byla. Takže to vypadá, že je po potratu zase všechno v pořádku. ![]()
Jakmile začne MS mažu si pro injekce a jdeme do další stimulace ![]()
Holky co mate zkusenosti s kety. Dneska jsem mluvila s Tokarevou.Co udelat jinak a doporucila mi. Zacit hned 1dc 1 tabletkou denne estrofemu.Kde naroste folikul a pichneme ovitrele na uvolneni vajicka.Po te od 9dc budu uzivat 3 tablety estrofemu denne.
Predtim jsem uzivala estrogdny az 9 dc a nebyl pichnuty ovitrele. Holky jakou mate pripravu vy?
@minimoni drzim pesti pro nejvice kvalitni urodu.Rika se, ze pri mensim poctu ziskanych vajicek jsou vajicka kvalitni!
@Macamaca
Máme už jen dva mrazáčky a jedno nevyšetřené pgs tak doufám že se zadaří.
@adrusenkaaa
Doufejme že nám oběma. Já měla od 15dne climaru a utrogestan. A ted mám mít od prvního dne climaru 3ks a prednison 1 tabletku denně( mám autoimunitní zánět štítné žlázy a Hromadová říkala že by to taky mohlo pomoct). Tak uvidíme no.
@beata123 Ja mam posledniho mrazacka.Ja uz nebudu mit climaru! A pujdene na ket az dalsi mesicky. Porad se citim uvnitr prazdna.
@adrusenkaaa píše:
@Macamaca a co je u Vas ta problem?
Problém jen s počtem a kvalitou spermií, jinak vše ok.
@beata123 píše:
@Macamaca
Máme už jen dva mrazáčky a jedno nevyšetřené pgs tak doufám že se zadaří.
My jsme měli jen jedno embryjko po PGS, víc nezbylo..
@Macamaca @adrusenkaaa diky holky! Snažím se byt pozitivní..uvidime ráno.. ![]()
@adrusenkaaa já to měla takhle: protože v červenci byla výjimečně ovulace tak jsem chtrla zkusit jestli bude i v srpnu. Byla jsem nějaký 12.den na kontrole kde mi řekli že folikuly jsou ale malý. Sliznice mene jak osm mm. Zanedlouho byla další konteola a opět žádná změna. Tokareva navrhla buď další ko ale pokud by folikul nenarostl a sliznice nebyla tripleline tak by ket nedělala, další návrh že bych začala brát estrofem 3×1. A na to jsem přistoupila. Folik nebyl ale sliznice byla krásná. Transfer jsem.mela až 25.den a vyšlo to. Tokareve věřím na 100%. Adri zkus ten scratching a intralipid. Třeba díky tomu jsem těhotná ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.