Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaspluc : no tak promiň, já lidi nekastuji, chtěla jsem si jen popovídat, nic víc…já bych si teda povídala se všema ať jsou z Brna nebo z Aše, problémy jsou všude stejné…dobře v pořádku…nebudu sem chodit…vám všem přeji jen to nejlepší ať se vám daří a vše se podaří…
![]()
@kaspluc : doufám že sis uvědomila podtext té zprávy…tobě ať také vše vyjde, ale naznačila jsem ti že jsi zlej člověk
Jojo jasne, jasne! Uzivej tehotneni Kamilko a mej se krasne. A na rozloucenou by jsi nam sem mohla dat fotecku s tema tvyma dvojatkama, abychom nasaly inspiraci a silu! papa a hodne stesticka.
Leonko tak jak valcis? jak dopadly vysledky a co tehu test? Moc jsme se Zdenkou drzely palecky! Treba se jeste potkame v cekarne. Hned jak budes mit notebook u sebe, tak nam napis!
Kaspluc tesim, ale i trosku bojim! Ale uz at se to trosku pohne, je to vsechno o cekani a trpelivosti!
Belda-mne to vse prislo hrozne rychle! A dokonce i ted, kdyz mam mesic pauzu! Musis si to v ramci moznosti uzivat. Zitra jdu na power jogu, pozitri masaz…chce to program a co nejvice se venovat sobe. V patek jdu na ult. Nejvic se tesim na ET a odpocivani a pak konecne vysledek!
Tak už jsem se vrátila z odběru a ve 12h nanovo
. Ptala jsem se sestry, že tam asi moc na tom UTZ neuvidí a ona že no neuvidí, jen výšku sliznice. Prý za 10 dní znova. Ještě 2 návštěvy určitě.
Holky, mě je tak na blití ![]()
No a podle te krve ale poznaji, jestli jsi tehotna ne? Zajimave, ze jedne slecne tady uz embrya videli a vyfotili 5.den, ze???:-)
Jj, podle krve jo.
Ale těch 10 dní budou zase nervy, jak to bude stoupat. Nejraděj bych chodila na krev každý den, abych byla v klidu ![]()
No, vidíš, jaci jsou někde supermani ![]()
Já už ho vidělááááááá
. Takový mini flíček
.
Byla jsem u Dr. Hromadové, hned na utz mě ukázala, že embryjko je hezky uhnízděné v děloze a že odpovídá velikostí. HCG 1500.
Koupat moc nedoporučuje kvůli infekci, ale nakonec, že pokud se budu koupat v našem bazénu a ne na nějakém veřejném koupáku, tak jo.
Pořád doporučuje tak nějak klídek. Já ale stejně nevím, jestli se vrátím do práce, bo celé dopolko je mě zle
.
Kontrola 20.7. ![]()
Tak to je super
a máš fotečku??? A jako teda, je to vše ok??? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.